ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

USA u iščekivanju postizbornih nereda...

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Go down

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 9 Empty Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:07

To je obični govnjar koji je dužan ko Grčka i ako ne dobije ove izbore slijedi mu bankrot

Šta god bude ja čestitam al nemam ja sumnje nit malo nit će s menom pričat ko s Kolindom

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 9 Empty Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:08

AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/athein1/status/1323714512009138176

navodno neke insajderske informacije navodno trump prešao u masovno vodstvo u floridi gdje već broje glasovi, da lagano uzima državu... neke ankete su daval tamo bidenu prednost od 4% ove što ih index i vuksadinare prenose.. a trump bi državo mogao odnjeti sa 3x više glasova nego vs hillary.. dakle sa preko 3% .. a onda bi se to moglo lako prenjeti na ostatak države.. a možda i ne mora, jer navodno je florida otišla dosta "desno", jer latinosi tamo su desničari i republikanci su ih dobro nahuškali na castra , chaveza i madura
Po Nostradamus rekoh 60% da će on opet.

Amerikance ipak muče neke njihove teme.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Tue 3 Nov - 21:10

AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/athein1/status/1323714512009138176

navodno neke insajderske informacije navodno trump prešao u masovno vodstvo u floridi gdje već broje glasovi, da lagano uzima državu... neke ankete su daval tamo bidenu prednost od 4% ove što ih index i vuksadinare prenose.. a trump bi državo mogao odnjeti sa 3x više glasova nego vs hillary.. dakle sa preko 3% .. a onda bi se to moglo lako prenjeti na ostatak države.. a možda i ne mora, jer navodno je florida otišla dosta "desno", jer latinosi tamo su desničari i republikanci su ih dobro nahuškali na castra , chaveza i madura
https://projects.fivethirtyeight.com/polls/president-general/florida/

evo 90% anketa daje prednost bidenu , prosječno 2.5-3% 
ako trump dobije  sa 3% , onda možete sve ostale ankete baciti u škovace
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest Tue 3 Nov - 21:10

Biden pobjedi,slijedi nastavak vanjske politike u stilu Obame i Hillary.."demokrati" odnosno liberali ce nastaviti paliti planet Zemlju,gdje god budu to mogli..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:10

Nemam ja problema s tim ako on pobjedi no s menom neće pričat ko s Kolindom

Uostalom zadnji mu je mandat.

Nemaš šta izgubiti
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:12

RayMabus wrote:Nemam ja problema s tim ako on pobjedi no s menom neće pričat ko s Kolindom

Nemaš šta izgubiti
Možda se opameti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:13

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Nemam ja problema s tim ako on pobjedi no s menom neće pričat ko s Kolindom

Nemaš šta izgubiti
Možda se opameti.
Pošto mu je sva imovina u dolarima a referendum o euru u Hrvatskoj ako bude ne baca euro dolje.

Dogovori su moguči.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:16

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

Nemaš šta izgubiti
Možda se opameti.
Pošto mu je sva imovina u dolarima a referendum o euru u Hrvatskoj ako bude ne baca euro dolje.

Dogovori su moguči.
Šta je moguće pošto ja ne želim uvođenje eura u ovom mandaru Plenkovica a ja sam poglavica a jači dolar naspram eura njemu bolje.

Da.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Tue 3 Nov - 21:16

Mumija 203 elektora zasad, krampa 125.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 3 Nov - 21:17

https://www.kurir.rs/planeta/3560495/amerika-bira-predsednika-tramp-i-bajden-u-trci-za-belu-kucu-veliki-odziv-u-ranom-glasanju-a-ovo-ce-biti-od-presudnog-znacaja
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:17

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

Nemaš šta izgubiti
Možda se opameti.

Dogovori su moguči.
Šta je moguće pošto ja ne želim uvođenje eura u ovom mandaru Plenkovica a ja sam poglavica a jači dolar naspram eura njemu bolje.

Da.
I to je jedina stvar oko čega ćemo se dogovoriti.

Posli letiš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:19

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

Nemaš šta izgubiti
Možda se opameti.

Dogovori su moguči.

Da.
I to je jedina stvar oko čega ćemo se dogovoriti.

Posli letiš.
No problem je šta mi za to ne trebaš ti.

Već sam ih sjepo koronom.

Dakle od niš koristi si.

Aj Bog
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 3 Nov - 21:19

Cim se srbadija pomirila i tuzno zbore Trump je bivsi...eto da sam se kkladio imao bi dobru zetvu na forumu... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:20

Uglavnom Trump bitan si mi ko i Kolinda tebi

Ajde sine šetaj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 3 Nov - 21:21

Biden ima dosta uvjerljivu prednost...jbg trump...pokusati si ali nisi mogao protiv svih...zao mi yode...bio si idol njemu i marcelu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 3 Nov - 21:23

Fuk falilo ti izraza ljubavi jemerickih "prijatelja"?? :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:24

vuksadinare wrote:Biden ima dosta uvjerljivu prednost...jbg trump...pokusati si ali nisi mogao protiv svih...zao mi yode...bio si idol njemu i marcelu

Stani malo. Nije kraj dok sudac ne odsvira kraj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:26

Legendovich wrote:Fuk falilo ti izraza ljubavi jemerickih "prijatelja"?? :rasta :rasta :rasta
On unosi emocije u ovo. Ja ne.

Tko god pobjedi čestitam.

Razradio sam plan za obje opcije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:27

Ako Trump pobjedi , fino ćemo čestitat čoviku na pobjedi i idemo dalje.

Sve ok.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 3 Nov - 21:27

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:Biden ima dosta uvjerljivu prednost...jbg trump...pokusati si ali nisi mogao protiv svih...zao mi yode...bio si idol njemu i marcelu

Stani malo. Nije kraj dok sudac ne odsvira kraj.
To je i bero govorio mada je vec potpisivao izbornu kapitulaciju :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 21:28

Hrvatska nije u ratu s Amerikom a niti će ikad s njom ratovati.

Američka mornarica je najaća na svijetu.

Split je na moru.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics