USA u iščekivanju postizbornih nereda...
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...
To je obični govnjar koji je dužan ko Grčka i ako ne dobije ove izbore slijedi mu bankrot
Šta god bude ja čestitam al nemam ja sumnje nit malo nit će s menom pričat ko s Kolindom
Šta god bude ja čestitam al nemam ja sumnje nit malo nit će s menom pričat ko s Kolindom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Po Nostradamus rekoh 60% da će on opet.AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/athein1/status/1323714512009138176
navodno neke insajderske informacije navodno trump prešao u masovno vodstvo u floridi gdje već broje glasovi, da lagano uzima državu... neke ankete su daval tamo bidenu prednost od 4% ove što ih index i vuksadinare prenose.. a trump bi državo mogao odnjeti sa 3x više glasova nego vs hillary.. dakle sa preko 3% .. a onda bi se to moglo lako prenjeti na ostatak države.. a možda i ne mora, jer navodno je florida otišla dosta "desno", jer latinosi tamo su desničari i republikanci su ih dobro nahuškali na castra , chaveza i madura
Amerikance ipak muče neke njihove teme.
2014-04-11
https://projects.fivethirtyeight.com/polls/president-general/florida/AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/athein1/status/1323714512009138176
navodno neke insajderske informacije navodno trump prešao u masovno vodstvo u floridi gdje već broje glasovi, da lagano uzima državu... neke ankete su daval tamo bidenu prednost od 4% ove što ih index i vuksadinare prenose.. a trump bi državo mogao odnjeti sa 3x više glasova nego vs hillary.. dakle sa preko 3% .. a onda bi se to moglo lako prenjeti na ostatak države.. a možda i ne mora, jer navodno je florida otišla dosta "desno", jer latinosi tamo su desničari i republikanci su ih dobro nahuškali na castra , chaveza i madura
evo 90% anketa daje prednost bidenu , prosječno 2.5-3%
ako trump dobije sa 3% , onda možete sve ostale ankete baciti u škovace
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Biden pobjedi,slijedi nastavak vanjske politike u stilu Obame i Hillary.."demokrati" odnosno liberali ce nastaviti paliti planet Zemlju,gdje god budu to mogli..
Guest- Guest
Nemam ja problema s tim ako on pobjedi no s menom neće pričat ko s Kolindom
Uostalom zadnji mu je mandat.
Nemaš šta izgubiti
Nemaš šta izgubiti
2014-04-11
Možda se opameti.RayMabus wrote:Nemam ja problema s tim ako on pobjedi no s menom neće pričat ko s Kolindom
Nemaš šta izgubiti
2014-04-11
Pošto mu je sva imovina u dolarima a referendum o euru u Hrvatskoj ako bude ne baca euro dolje.RayMabus wrote:Možda se opameti.RayMabus wrote:Nemam ja problema s tim ako on pobjedi no s menom neće pričat ko s Kolindom
Nemaš šta izgubiti
Dogovori su moguči.
2014-04-11
Šta je moguće pošto ja ne želim uvođenje eura u ovom mandaru Plenkovica a ja sam poglavica a jači dolar naspram eura njemu bolje.RayMabus wrote:Pošto mu je sva imovina u dolarima a referendum o euru u Hrvatskoj ako bude ne baca euro dolje.RayMabus wrote:Možda se opameti.RayMabus wrote:Nemam ja problema s tim ako on pobjedi no s menom neće pričat ko s Kolindom
Nemaš šta izgubiti
Dogovori su moguči.
Da.
2014-04-11
Mumija 203 elektora zasad, krampa 125.
https://www.kurir.rs/planeta/3560495/amerika-bira-predsednika-tramp-i-bajden-u-trci-za-belu-kucu-veliki-odziv-u-ranom-glasanju-a-ovo-ce-biti-od-presudnog-znacaja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I to je jedina stvar oko čega ćemo se dogovoriti.RayMabus wrote:Šta je moguće pošto ja ne želim uvođenje eura u ovom mandaru Plenkovica a ja sam poglavica a jači dolar naspram eura njemu bolje.RayMabus wrote:Pošto mu je sva imovina u dolarima a referendum o euru u Hrvatskoj ako bude ne baca euro dolje.RayMabus wrote:Možda se opameti.RayMabus wrote:Nemam ja problema s tim ako on pobjedi no s menom neće pričat ko s Kolindom
Nemaš šta izgubiti
Dogovori su moguči.
Da.
Posli letiš.
2014-04-11
No problem je šta mi za to ne trebaš ti.RayMabus wrote:I to je jedina stvar oko čega ćemo se dogovoriti.RayMabus wrote:Šta je moguće pošto ja ne želim uvođenje eura u ovom mandaru Plenkovica a ja sam poglavica a jači dolar naspram eura njemu bolje.RayMabus wrote:Pošto mu je sva imovina u dolarima a referendum o euru u Hrvatskoj ako bude ne baca euro dolje.RayMabus wrote:Možda se opameti.RayMabus wrote:Nemam ja problema s tim ako on pobjedi no s menom neće pričat ko s Kolindom
Nemaš šta izgubiti
Dogovori su moguči.
Da.
Posli letiš.
Već sam ih sjepo koronom.
Dakle od niš koristi si.
Aj Bog
2014-04-11
Cim se srbadija pomirila i tuzno zbore Trump je bivsi...eto da sam se kkladio imao bi dobru zetvu na forumu...
2015-09-08
Uglavnom Trump bitan si mi ko i Kolinda tebi
Ajde sine šetaj
Ajde sine šetaj
2014-04-11
Biden ima dosta uvjerljivu prednost...jbg trump...pokusati si ali nisi mogao protiv svih...zao mi yode...bio si idol njemu i marcelu
2015-09-08
Fuk falilo ti izraza ljubavi jemerickih "prijatelja"??
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Biden ima dosta uvjerljivu prednost...jbg trump...pokusati si ali nisi mogao protiv svih...zao mi yode...bio si idol njemu i marcelu
Stani malo. Nije kraj dok sudac ne odsvira kraj.
2014-04-11
On unosi emocije u ovo. Ja ne.Legendovich wrote:Fuk falilo ti izraza ljubavi jemerickih "prijatelja"??
Tko god pobjedi čestitam.
Razradio sam plan za obje opcije.
2014-04-11
Ako Trump pobjedi , fino ćemo čestitat čoviku na pobjedi i idemo dalje.
Sve ok.
Sve ok.
2014-04-11
To je i bero govorio mada je vec potpisivao izbornu kapitulacijuRayMabus wrote:vuksadinare wrote:Biden ima dosta uvjerljivu prednost...jbg trump...pokusati si ali nisi mogao protiv svih...zao mi yode...bio si idol njemu i marcelu
Stani malo. Nije kraj dok sudac ne odsvira kraj.
2015-09-08
Hrvatska nije u ratu s Amerikom a niti će ikad s njom ratovati.
Američka mornarica je najaća na svijetu.
Split je na moru.
Američka mornarica je najaća na svijetu.
Split je na moru.
2014-04-11
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» USA u iščekivanju postizbornih nereda...
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Čim večera Vucić kreće u NY...UN strepi u isčekivanju njegovog dolaska. :)
» Putin poziva na integraciju s Bjelorusijom nakon izbornih nereda
» Zastupniku HDZ-a zbog izazivanja javnog nereda ukinut saborski imunitet, Ostojić i Kristić pošteđeni
Page 9 of 50