ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

USA u iščekivanju postizbornih nereda...

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Go down

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 6 Empty Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 19:45

epikur37 wrote:vucko da se kladimo :)
Ja se ne bi kladio na Bidena. Neizvjesno je.

Izračunao sam obje pobjede i paše mi Biden no ako Ameriksnci oće Trumpa poštujem to.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

USA u iščekivanju postizbornih nereda... - Page 6 Empty Re: USA u iščekivanju postizbornih nereda...

Post by michaellcmacha Tue 3 Nov - 19:45

ok jel ima gdje interaktivna karta sa anketnim rezultatima ili nešto slično da se može vidjeti što je do sada izglasovano...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Tue 3 Nov - 19:45

Menadžer Bidenove kampanje veli da mogu dobit 270 elektora i bez Pensilvanije i Floride. E to bu volija vidit. :D

2015-09-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 19:47

Ako Trump bude predsjednik iduće četiri godine ok. Pokrit se ušima i pratit.

Taj neće ništa napraviti. Gleda svoje dupe.

America first = moje dupe first
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 3 Nov - 19:48

vuksadinare wrote:
n_razbojnik wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:Ode trump

još samo da ero potvrdi tvoje prognoze..

ako avs dvojica igrate na bidnog

dajem ruku u vatru za trumpiku :)
Ode...rezultati izlaznih anketa kazu..gubi u vecinom najvaznijih drzava..i to sa vecom razlikom
U kojima, swing state su bitne
Pise ti na linku indexa..a takve su vijestima u drugim medijima
Hm...a brojke vec za floridu govore drugacije, s time i da Trumpovi kasnije glasaju, denokrati su vec glasali

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 3 Nov - 19:48

michaellcmacha wrote:ok jel ima gdje interaktivna karta sa anketnim rezultatima ili nešto slično da se može vidjeti što je do sada izglasovano...

ti prati koronu..

ne možeš igrati na dva terena
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 19:49

Ako Trump pobjedi mi ćemo se više približiti EU

Fuck you mister my ass first

Croatia first
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 3 Nov - 19:50

AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:Ode trump

još samo da ero potvrdi tvoje prognoze..

ako avs dvojica igrate na bidnog

dajem ruku u vatru za trumpiku :)
Ode...rezultati izlaznih anketa kazu..gubi u vecinom najvaznijih drzava..i to sa vecom razlikom
vuče ideš mi na kurac širiš loš moral  :dramaq

Još nema rezultata izlaznih anketa

Vuk po starom plasira kvaziinformacije
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 3 Nov - 19:54

RayMabus wrote:Ako Trump bude predsjednik iduće četiri godine ok. Pokrit se ušima i pratit.

i super to znači i da se svak treba početi brinuti pomalo o sebi... što znači kad dečki ispendreče migrante kod pokušaja ilegalnog prelaska granice i bace ih u mrzli potok, a potom duhaček i ostali duvači kurca počnu kmečati po portalima i pljuvati po policiji koja obespravljuje doktore, inženjere i biokemičare iz OZA, onda i njih odvesti negdje na zelenu granicu, ispendrečiti i zgurati niz bajer u mrzli potok... garantirano će ublažiti bolove od palijanera....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 19:55

Vuk sere

Navija za Bidena radi Srba. To mene ne zanima. Uostalom Vučic je malj za Srbiju.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 19:56

michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:Ako Trump bude predsjednik iduće četiri godine ok. Pokrit se ušima i pratit.

i super to znači i da se svak treba početi brinuti pomalo o sebi... što znači kad dečki ispendreče migrante kod pokušaja ilegalnog prelaska granice i bace ih u mrzli potok, a potom duhaček i ostali duvači kurca počnu kmečati po portalima i pljuvati po policiji koja obespravljuje doktore, inženjere i biokemičare iz OZA, onda i njih odvesti negdje na zelenu granicu, ispendrečiti i zgurati niz bajer u mrzli potok... garantirano će ublažiti bolove od palijanera....
Rekoh da sam vojno proučio obje opcije.

Oni Trumpa mi još bliže EU.

Sve pet.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 3 Nov - 19:57

epikur37 wrote:
michaellcmacha wrote:ok jel ima gdje interaktivna karta sa anketnim rezultatima ili nešto slično da se može vidjeti što je do sada izglasovano...

ti prati koronu..

ti se raspitaj kod prijatelja s foruma u kakvim si problemima kad sam ja u pitanju... i čim skužiš neki portal koji objavi interaktivnu kartu sa elektorskim glasovima dojavi...
i pod hitno se popravi ukoliko ne želiš gacati po prvoj liniji... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Tue 3 Nov - 19:57

Najnovije sa floride:

Florida 1:30 update:

GOP: 3,946,914 (+136,649)
Dem: 3,810,265
NPA/Other: 2,358,054

TOTAL: 10,115,233

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 3 Nov - 19:58

https://www.foxnews.com/elections/2020/general-results
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 19:58

Hrvatska nit je pravoslavlje nit islam. Mi ćemo se samo okrenit Njemačkoj i Francuskoj.

Trump ode nema šta radit. Sine prošetaj.

Čekaju te u Beogradu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 3 Nov - 19:59

RayMabus wrote:Vuk sere

Navija za Bidena radi Srba. To mene ne zanima. Uostalom Vučic je malj za Srbiju.

ne treba nama biden, samo nek se nitko ne miješa i nek nas ne zajebavaju kod nabavke oružja... da si možemo nabaviti sve što nam treba...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 3 Nov - 20:00

michaellcmacha wrote:
epikur37 wrote:

ti prati koronu..

ti se raspitaj kod prijatelja s foruma u kakvim si problemima kad sam ja u pitanju... i čim skužiš neki portal koji objavi interaktivnu kartu sa elektorskim glasovima dojavi...
i pod hitno se popravi ukoliko ne želiš gacati po prvoj liniji... ;)

njeh...

aj u kurac

sve će mediji inače javiti nema potrebe za posebnim stranicama...vrlo brzo se sve prenosi
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 20:00

michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:Vuk sere

ne treba nama biden, samo nek se nitko ne miješa i nek nas ne zajebavaju kod nabavke oružja... da si možemo nabaviti sve što nam treba...
Lako za to. Mi smo uvijek zapad.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 3 Nov - 20:01

Trump vodi u New Hampshiru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 3 Nov - 20:01

Neće Hrvatska okrenit leđa Americi jer su opet izabrali Trumpa.

Ipak smo mi mentalno zapad.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Tue 3 Nov - 20:02

kaze index Trumpovi nacisti popizdeli ce pravu nerede, jer njihova anketa kaze da gube...

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics