Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
Nevazno je sto je tebi smijesno.Eroo wrote:Imate li neke druge osim takvih?dijagram wrote:Nema tu niceg smijesnog.Eroo wrote:Da nisu bili otkriveni bili bi odlični, a?dijagram wrote:Nisu uradili nista, kao ni u cijelom proteklom mandatu.
Tek su mijenjali one koji su otkriveni u kriminalnim radnjama.
Bave se sami sobom.
Strava.
Godinama nas zabavljaju brkicima, kucsevicima, zalcevom, rimcevom, tolusicem itd itd...
Nijedne reforme, nikakvih pomaka niti pokusaja, samo liberalna briselska agenda se gura i to je sve.
Jazo, kizo i slicne pizde materine.
Ne vuci me za jezik.Smiješno mi je, jebiga...
Ocjenjujemo HR vladu, nula bodova, elaborirano i zasto.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Dao bog da te seks hrani a plenki brani... ...mene moje ruke i moj onog hrani dok je tebe spijanjeEroo wrote:Pljuješ u ruku koja te hrani. Samo nastavi, nebitno je, ali eto...vuksadinare wrote:Jebote jaca bolje ocjenjena... ...u prvih 100 dana..to je vec umijece biti losiji od nje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Za peticu mu treba desetak mandata...mozdamutava baštarda wrote:mislim da mu za čistu peticu nedostaje samo pet iz glazbenog... nekako mi zvuči anemično...
2015-09-08
Odstranio je uglavnom osumnjičene i zamjenio drugima, koji će također biti osumnjičeni.dijagram wrote:Nevazno je sto je tebi smijesno.Eroo wrote:Imate li neke druge osim takvih?dijagram wrote:Nema tu niceg smijesnog.Eroo wrote:Da nisu bili otkriveni bili bi odlični, a?dijagram wrote:Nisu uradili nista, kao ni u cijelom proteklom mandatu.
Bave se sami sobom.
Strava.
Godinama nas zabavljaju brkicima, kucsevicima, zalcevom, rimcevom, tolusicem itd itd...
Nijedne reforme, nikakvih pomaka niti pokusaja, samo liberalna briselska agenda se gura i to je sve.
Nema drugih i drugačijih, takvi ste, jebiga...opet me tjera na smijeh.
vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
Moja ocjena je 3,75, vrlodobar 4
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Drugo...opet nista od zrakoplova...toliko od plenkija..da ih je nabavio mozda bi i dobio od mene plusicEroo wrote:Odstranio je uglavnom osumnjičene i zamjenio drugima, koji će također biti osumnjičeni.dijagram wrote:Nevazno je sto je tebi smijesno.Eroo wrote:Imate li neke druge osim takvih?dijagram wrote:Nema tu niceg smijesnog.Eroo wrote:Da nisu bili otkriveni bili bi odlični, a?dijagram wrote:Nisu uradili nista, kao ni u cijelom proteklom mandatu.
Bave se sami sobom.
Strava.
Nema drugih i drugačijih, takvi ste, jebiga...opet me tjera na smijeh.
2015-09-08
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
2015-09-08
Velis...nije imo ni srece a ni bog se nije bas iskazao na njegove zamolbemobiu$ wrote:Nema 100 dana, odmah se dijele ocjene?
Pa ok, kriza je stravična, ne znam koja vlada u okruženju ima dobre ocjene, i koje bi bilo uporište za to.
Jest nategnuta, ali ipak trojka, na samom vrhuncu drugog vala, čak i od poslovično škrtog elektorata.
Ja sam zadovoljan, ocjena u okviru očekivanog.
2015-09-08
Bez daljnjeg rezultati su tu. Bio je nekakov, takov-kakov rast. Prihvachena Istambulska, Amsterdamska. U Povijesti DNRH prvi put da neke odluke adznjara sdpnjare pozdrave pljeskom i to dva puta. Znachi ujedinitelj. Uskratio referendume za shto mu je potporu opet dao sdp(Bauk)???? Pobijedio coronu????? Nije se jos nauchio razliku izmedzu dz i dz i ch i ch i tako. Razlika od sdpove vlade prije , koja je bila ubjedljivo najnesposobnija ekipa je da je imao neki rast, jednom chak i 2%. Sa materijalom kojim radi to je apsolutni maksimum. dakle chista petica sa zlatnom zvjezdicom sa strane. Muhahaahahahaa Kila mozga.....
2014-04-14
4+, realno.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
daEroo wrote:4+, realno.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
tako nekako
2015-08-06
Eroo wrote:4+, realno.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
2015-09-08
vuksadinare wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
Da smo izabrali Škoru, nebi bilo korone?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
I onda se bosanci bune kad im kazu da im je IQ 70
2015-09-08
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
Da smo izabrali Škoru, nebi bilo korone?
i kiša ne bi padala
ali bi se obračunao s udbom i pokrenuo ljustraciju :9
2015-08-06
vuksadinare wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vuksadinare wrote:I onda se bosanci bune kad im kazu da im je IQ 70
sve dokle ti ocjenjuješ iq s druge strane je dobro :)
2015-08-06
a što je ta plenkijeva vlada tako krucijalno napravila?Ero pa ti čitaš tablice i statistike pa daj molim te pogledaj da smo zadnjih 5 godina ostali na istom predzadnjem mjestu po svemu,jedino smo na vrhu po korupciji,neučinkovitom pravosuđu i siromaštvu.Svi nekako napreduju ali mi smo zacementirani sa sve manje šanse da se trgnemo i krenemo pa makar i šepajući za ostalima.Naravno nas otprije jako bolesne je i korona više pogodila,drugi će nas i ovog puta ostaviti iza sebe.Eroo wrote:4+, realno.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
A tu visoku ocjenu,jer debela dvojka za njih i je visoka,podigli su oni kojima je ovakvo stanje bez reformi i promjena dosta dobro pa i nisu baš za promjene da ne bi izgubili što im je podareno mimo razuma pravde i poštenja.
vili40-
2015-08-02
...mi imamo 91 a vi 70...pa kak smo isti narod majku muepikur37 wrote:vuksadinare wrote:I onda se bosanci bune kad im kazu da im je IQ 70
2015-09-08
Plenki je cista prevara...kad ode nadam se da ga necemo curi ni vidjeti..i da nece pisati na twituvili40 wrote:a što je ta plenkijeva vlada tako krucijalno napravila?Ero pa ti čitaš tablice i statistike pa daj molim te pogledaj da smo zadnjih 5 godina ostali na istom predzadnjem mjestu po svemu,jedino smo na vrhu po korupciji,neučinkovitom pravosuđu i siromaštvu.Svi nekako napreduju ali mi smo zacementirani sa sve manje šanse da se trgnemo i krenemo pa makar i šepajući za ostalima.Naravno nas otprije jako bolesne je i korona više pogodila,drugi će nas i ovog puta ostaviti iza sebe.Eroo wrote:4+, realno.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
A tu visoku ocjenu,jer debela dvojka za njih i je visoka,podigli su oni kojima je ovakvo stanje bez reformi i promjena dosta dobro pa i nisu baš za promjene da ne bi izgubili što im je podareno mimo razuma pravde i poštenja.
2015-09-08
nono, dragivuksadinare wrote:...mi imamo 91 a vi 70...pa kak smo isti narod majku muepikur37 wrote:vuksadinare wrote:I onda se bosanci bune kad im kazu da im je IQ 70
ti imaš 65 tako da te i prosjek vadi ;)
sad koprcaj :p
2015-08-06
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nova afera u plenkijevoj vladi
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
» Istraživanje pokazalo: Kancelaru Olafu Scholzu i njegovoj vladi pada popularnost
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
» Istraživanje pokazalo: Kancelaru Olafu Scholzu i njegovoj vladi pada popularnost
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
Page 2 of 5