Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2226542
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
Nezahvalnici,bijednici..mogli su bar 3,5 mninimum ako ne i cista petica..tako grandioznog sefa u dvojkase strpat..cak ona sasava jaca i njena vlada bolje su ocjenjeni u prvih 100 dana..a zokijeva izjednacena sa plenkijevom..
2015-09-08
Jebote jaca bolje ocjenjena... ...u prvih 100 dana..to je vec umijece biti losiji od nje
2015-09-08
realna ocjena , obuzdao je misli 19st. a ekonomski "u nista"
od opravdanja ima koronu a vec vidljivo da ce potrosit mandat "bez muda" da pokaze
od opravdanja ima koronu a vec vidljivo da ce potrosit mandat "bez muda" da pokaze
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
realno, frizirana anketa.
nije anemični zgubidan napravio lustraciju u hdz-u zbog toga što mu je strana ideologija koju su protjerani ili zastupali, ili simpatizirali, nego zato da se riješi stranačke opozicije.
što se ekonomije, ljudskih prava i sloboda i obrazovanja tiče čista nula.
neplaćanjem državnih obaveza unutar hrvatske kroz cijeli prvi mandat popravio je kreditni rejting i kao smanjio vanjski dug, a onda je korona taj isti vanjski dug dignula iznad nivoa na kojem je anemični idiot preuzeo mandat, a unutarnji dugovi države i neplaćanje je dosegnulo dramatičan nivo.
kako je razvidno da se anemični šarlatan brine isključivo i jedino za sebe i svoj imiđ nije teško zaključiti kako ljigavi bezmudi šarlatan ni u 100 mandata ne bi ništa napravio za građane rh.
anemična ljiga je najveća prijevara u dosadašnjoj povijesti hrvatske politike.
nije anemični zgubidan napravio lustraciju u hdz-u zbog toga što mu je strana ideologija koju su protjerani ili zastupali, ili simpatizirali, nego zato da se riješi stranačke opozicije.
što se ekonomije, ljudskih prava i sloboda i obrazovanja tiče čista nula.
neplaćanjem državnih obaveza unutar hrvatske kroz cijeli prvi mandat popravio je kreditni rejting i kao smanjio vanjski dug, a onda je korona taj isti vanjski dug dignula iznad nivoa na kojem je anemični idiot preuzeo mandat, a unutarnji dugovi države i neplaćanje je dosegnulo dramatičan nivo.
kako je razvidno da se anemični šarlatan brine isključivo i jedino za sebe i svoj imiđ nije teško zaključiti kako ljigavi bezmudi šarlatan ni u 100 mandata ne bi ništa napravio za građane rh.
anemična ljiga je najveća prijevara u dosadašnjoj povijesti hrvatske politike.
sitting_bull-
2015-09-28
darth_vader likes this post
mislim da mu za čistu peticu nedostaje samo pet iz glazbenog... nekako mi zvuči anemično...
Nema 100 dana, odmah se dijele ocjene?
Pa ok, kriza je stravična, ne znam koja vlada u okruženju ima dobre ocjene, i koje bi bilo uporište za to.
Jest nategnuta, ali ipak trojka, na samom vrhuncu drugog vala, čak i od poslovično škrtog elektorata.
Ja sam zadovoljan, ocjena u okviru očekivanog.
Pa ok, kriza je stravična, ne znam koja vlada u okruženju ima dobre ocjene, i koje bi bilo uporište za to.
Jest nategnuta, ali ipak trojka, na samom vrhuncu drugog vala, čak i od poslovično škrtog elektorata.
Guest- Guest
Iz koje stranke dolazi, još je i dobro prošao
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Nema 100 dana, odmah se dijele ocjene?
Kriza oblika "W" koja se događa jednom u 100 godina, očekuje se tek najgore.
No sad se vidi sva mudrost ranih izbora.
Pravi rezultati ove vlade će se vidjeti tek u 2023-4, kad očekujem snažan rast kroz projekte.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pljuješ u ruku koja te hrani. Samo nastavi, nebitno je, ali eto...vuksadinare wrote:Jebote jaca bolje ocjenjena... ...u prvih 100 dana..to je vec umijece biti losiji od nje
Eroo wrote:Pljuješ u ruku koja te hrani. Samo nastavi, nebitno je, ali eto ...vuksadinare wrote:Jebote jaca bolje ocjenjena... ...u prvih 100 dana..to je vec umijece biti losiji od nje
2014-04-12
I ti, također!debotoijusto wrote:Eroo wrote:Pljuješ u ruku koja te hrani. Samo nastavi, nebitno je, ali eto ...vuksadinare wrote:Jebote jaca bolje ocjenjena... ...u prvih 100 dana..to je vec umijece biti losiji od nje
Da sam zlonamjeran, kao što nisam, poželio bih vam u ovoj situaciju Bernardića, ili, nedo Bog, Škoru za premijera.
Izlišno je uspoređivati Plenkovićevu vladu s bilo kojom drugom osim, eventualno, s Tuđmanovom ratnom i poratnom. Sve ostalo je smućaj i prolij.
nesrico dovest ces skoruEroo wrote:Izlišno je uspoređivati Plenkovićevu vladu s bilo kojom drugom osim, eventualno, s Tuđmanovom ratnom i poratnom. Sve ostalo je smućaj i prolij.
koga ti slatkorijecju podrzis propadne dok si rekao kolinda
2014-04-12
Pa eto, znate vi i od zlata napravit željezo. U tome ste svjecki prvaci...Dok si reko Milanović.debotoijusto wrote:nesrico dovest ces skoruEroo wrote:Izlišno je uspoređivati Plenkovićevu vladu s bilo kojom drugom osim, eventualno, s Tuđmanovom ratnom i poratnom. Sve ostalo je smućaj i prolij.
koga ti slatkorijecju podrzis propadne dok si rekao kolinda
Nisu uradili nista, kao ni u cijelom proteklom mandatu.
Tek su mijenjali one koji su otkriveni u kriminalnim radnjama.
Bave se sami sobom.
Strava.
Bave se sami sobom.
Strava.
dijagram-
2015-08-09
D nisu bili otkriveni bili bi odlični, a?dijagram wrote:Nisu uradili nista, kao ni u cijelom proteklom mandatu.
Bave se sami sobom.
Strava.
Nema tu niceg smijesnog.Eroo wrote:D nisu bili otkriveni bili bi odlični, a?dijagram wrote:Nisu uradili nista, kao ni u cijelom proteklom mandatu.
Bave se sami sobom.
Strava.
Godinama nas zabavljaju brkicima, kucsevicima, zalcevom, rimcevom, tolusicem itd itd...
Nijedne reforme, nikakvih pomaka niti pokusaja, samo liberalna briselska agenda se gura i to je sve.
Jazo, kizo i slicne pizde materine.
dijagram-
2015-08-09
Imate li neke druge osim takvih?dijagram wrote:Nema tu niceg smijesnog.Eroo wrote:Da nisu bili otkriveni bili bi odlični, a?dijagram wrote:Nisu uradili nista, kao ni u cijelom proteklom mandatu.
Bave se sami sobom.
Strava.
Godinama nas zabavljaju brkicima, kucsevicima, zalcevom, rimcevom, tolusicem itd itd...
Nijedne reforme, nikakvih pomaka niti pokusaja, samo liberalna briselska agenda se gura i to je sve.
Ne vuci me za jezik.Smiješno mi je, jebiga...
Nevazno je sto je tebi smijesno.Eroo wrote:Imate li neke druge osim takvih?dijagram wrote:Nema tu niceg smijesnog.Eroo wrote:Da nisu bili otkriveni bili bi odlični, a?dijagram wrote:Nisu uradili nista, kao ni u cijelom proteklom mandatu.
Bave se sami sobom.
Strava.
Ne vuci me za jezik.Smiješno mi je, jebiga...
Ocjenjujemo HR vladu, nula bodova, elaborirano i zasto.
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nova afera u plenkijevoj vladi
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
» Istraživanje pokazalo: Kancelaru Olafu Scholzu i njegovoj vladi pada popularnost
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
» Istraživanje pokazalo: Kancelaru Olafu Scholzu i njegovoj vladi pada popularnost
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
Page 1 of 5