Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
Page 1 of 1
Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zasto-se-kb-dubrava-odrekla-dr-patrlja-njegova-kalvarija-pocela-je-kad-je-kujundzic-postao-ministar-otkrivamo-glavni-razlog-zasto-je-sikaniran/8334347/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
Jbg uz sve afere pa cak i otkrivanje da je lazni branitelj i dalje mirno jase...sto mu to plenki duguje da ga ne smije smijeniti...iza sebe nema stranku..nepopularan je medju clanstvom hdz-a...pa i to sto je dao plenkiju podrsku protiv karamarka nije neki zalog da mu je fotelja tako cvrsta...i drugi su mu dali podrsku pa su neki zvisili kod plenkija...razlog je sto je clan mocnog imotskog lobija..i zato sto je imotski hdzova baza i zato sto je lukavi kujundzic sredjujuci poslove i polozaje svojima sredio sebi nedodirljivost...pola imotskog je zaposlio..i time sebi napravio duznike
2015-09-08
Re: Je li Kujundzic najmocniji ministar u Plenkijevoj vladi a ima iza sebe najbrojnije afere i dalje bezbrizno jase u ministarskoj fotelji
Dobar je rođo, ne dirati Kujundžića
I ja sam tog roda po prababi :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
lik je gore iz IM , zna mi ga rodbina..Hektorović wrote:Dobar je rođo, ne dirati Kujundžića
uglavom koliko sam skužio.. as je vrhunski doktor, ali baš vrhunski stručnjak.. a političar vidite i sami, meni se ogadio u kampanji za izbore, možda je bolje da se kloni politike i drži se struke
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
od prijatelja imocanca isto rodjak i on je kujundzic..veli dosta je ljudima pomogao koji su narocito tesko bolesni..no ipak je to dobro materijalizirao...no interesantno da on sa necim drzi u saci plenkija pa jebote kod plenkija su letili igraci koji su puno bolje stajali u stranci od kujundzica a i kod plenkijaAssadNaPodmornici wrote:lik je gore iz IM , zna mi ga rodbina..Hektorović wrote:Dobar je rođo, ne dirati Kujundžića
uglavom koliko sam skužio.. as je vrhunski doktor, ali baš vrhunski stručnjak.. a političar vidite i sami, meni se ogadio u kampanji za izbore, možda je bolje da se kloni politike i drži se struke
2015-09-08
to neman pojma. lik općenito nema karizmu niti talenta za biti političar. iako se svom silom gura
Kujundžići..mutikase,simpa ljudi,ali zesci materijalisti...
Guest- Guest
Hektorović wrote:Dobar je rođo, ne dirati Kujundžića
treba ga zaklati sa kompletnom rodbinom sve do 50-tog koljena.
Guest- Guest
Alternativa????? Dobro je vama jos uvijek, jako dobro. Muhahahahahahhahaaaaa Koji jebeni izbor....
2014-04-14
Similar topics
» Nova afera u plenkijevoj vladi
» Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» BLM jaše dalje
» Ministar Kujundžić sad želi povećati porez i na slatka pića. Ne odustaje ni od skupljeg alkohola i cigareta
» Istrazivanje:Plenkijevoj vladi nakon 100 dana ocjena 2,8
» U 14 sati Pupovac ce obznaniti pucanstvu ostaje li u plenkijevoj vladi
» BLM jaše dalje
» Ministar Kujundžić sad želi povećati porez i na slatka pića. Ne odustaje ni od skupljeg alkohola i cigareta
Page 1 of 1