Caffe Venus :P
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Caffe Venus :P
Niti si prva, a ni jedina ;-DRa wrote:Mislim da je šjor Abend odlučio više ne komunicirati sa mnom.Noor wrote:svrati i na denk, abendu treba pojasniti dosta toga, ja nemrem višeRa wrote:Hej Moxi...ᴍᴏxʏ wrote:Hey Ra
Jesi li se oporavila od onih pucnjeva u gradu?
Vidim da su ovi dečki maženi i paženi (zaslužuju svakako) i da nema nekih izgreda i izgrednika, pa ću morati na VIP... da barem malo uprljam čizme. :D
Valjda sam jedina na ovom forumu koju preskače i ne komentira, tj. živi sam dokaz da u svakom žitu raste i kukolj.
Mene ignorira otkad se naljutio na mene jer sam ENTP tip osobnosti, a on sebe uvjerio da to samo on moze biti ;-^^
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Pa što me ne upozori ženo božja da idem tvojim stopama?Maggie19 wrote:Niti si prva, a ni jedina ;-DRa wrote:Mislim da je šjor Abend odlučio više ne komunicirati sa mnom.Noor wrote:svrati i na denk, abendu treba pojasniti dosta toga, ja nemrem višeRa wrote:Hej Moxi...ᴍᴏxʏ wrote:Hey Ra
Vidim da su ovi dečki maženi i paženi (zaslužuju svakako) i da nema nekih izgreda i izgrednika, pa ću morati na VIP... da barem malo uprljam čizme. :D
Valjda sam jedina na ovom forumu koju preskače i ne komentira, tj. živi sam dokaz da u svakom žitu raste i kukolj.
Mene ignorira otkad se naljutio na mene jer sam ENTP tip osobnosti, a on sebe uvjerio da to samo on moze biti ;-^^
Ma sve pet, ionako smo si rekli sve što smo si imali za reći
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Znaci, niko vise ne puši odi?
Top!
Evo ja nisan joint zapalija skoro godinu dana...
Aj lajk it...
<3
Top!
Aj lajk it...
<3
Guest- Guest
Pa vidiš da je ovo jedini kutak di ne smrdi.fridrih_niche wrote:Znaci, niko vise ne puši odi?
Top!
Aj lajk it...
<3
Joint?
Reću te maloj kad poraste
2020-06-01
ajajaj miš mi je totalno u banani. svaki post mi se pojavi dva puta
2020-06-01
Muski Blizanac je to..moze on pricat do zadnjeg udaha ..bolje se na vrijeme razici ;-PRa wrote:Pa što me ne upozori ženo božja da idem tvojim stopama?Maggie19 wrote:Niti si prva, a ni jedina ;-DRa wrote:Mislim da je šjor Abend odlučio više ne komunicirati sa mnom.Noor wrote:svrati i na denk, abendu treba pojasniti dosta toga, ja nemrem višeRa wrote:Hej Moxi...ᴍᴏxʏ wrote:Hey Ra
Ma sve pet, ionako smo si rekli sve što smo si imali za reći
Mala me obožava!Ra wrote:Pa vidiš da je ovo jedini kutak di ne smrdi.fridrih_niche wrote:Znaci, niko vise ne puši odi?
Top!
Aj lajk it...
<3
Joint?
Reću te maloj kad poraste
:p
Ovo je top kutak...
<3
Guest- Guest
Ja kad sam ima isti problem, govorija sam kak je svako štivo uvik bolje podebljano.Ra wrote:ajajaj miš mi je totalno u banani. svaki post mi se pojavi dva puta
pojela sam cijeli paketić rum kuglica, ni trepnula nisam
Ev ležim malo iskreno. Petak poslipodne, bar si to mogu priuštit :D
Kontam koji film gledat, ima li ko kakvu sugestiju?
Kontam koji film gledat, ima li ko kakvu sugestiju?
fridrih_niche wrote:What kind of nastup?venus wrote:Idem dalje radit, moram vježbat za nastup.
Bila, vidla vas, otišla. <3
:D
Trebala sam snimit govor na određenu temu.
Guest- Guest
Top!venus wrote:fridrih_niche wrote:What kind of nastup?venus wrote:Idem dalje radit, moram vježbat za nastup.
(Y)
Dobro jutro, dame i poneki momci...
Prva kava popijena, 3-4 jos slijede...
Tako je to kad dodjes u Split na 2 dana...
Guest- Guest
Ne mogu sad koristiti tvoje izgovore. Moram paziti, korona je.AlfaOmega wrote:Ja kad sam ima isti problem, govorija sam kak je svako štivo uvik bolje podebljano.Ra wrote:ajajaj miš mi je totalno u banani. svaki post mi se pojavi dva puta
2020-06-01
jebate, odgovori mi imaju virus. sad je već tripliciran
Last edited by Ra on Sat 21 Nov - 9:12; edited 3 times in total
2020-06-01
:)venus wrote:fridrih_niche wrote:What kind of nastup?venus wrote:Idem dalje radit, moram vježbat za nastup.
Zapjevaj im na kraju. ;)
2020-06-01
Ma ne za mene...cjepivo treba mišu i tipkovnici.Atlana wrote:Nec se cijepit nema sanse
Postovi mi se množe kao da su puni virusa.
2020-06-01
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50