Caffe Venus :P
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Svi smo mi manje ili više ponekad negativni, jebaji ga.
Ali slabost mi je vidit one ljude koji to ne umiju prihvatiti u drugih. Kao navikao ga je viđat pozitvnog, pa ne razumi koji mu je sad odjednom k. Pa pusti čovika, nekaj ga pere, ali ak ćeš sad ti bivat negativan jer te je sjebala njegova negativnost, pa give me a break... A nažalost, takvih oko mene podosta.
Ali slabost mi je vidit one ljude koji to ne umiju prihvatiti u drugih. Kao navikao ga je viđat pozitvnog, pa ne razumi koji mu je sad odjednom k. Pa pusti čovika, nekaj ga pere, ali ak ćeš sad ti bivat negativan jer te je sjebala njegova negativnost, pa give me a break... A nažalost, takvih oko mene podosta.
AlfaOmega- Posts : 10397
2015-09-11
To je sebičnost u ljudi...
Žele sve prilagodit sebi i svom pogledu na svit...
Konformizam ili šta već...
Opet, tako ljudski...
Al da se vratim na temu...
Ima toliko bolesnih ljudi, mladih ljudi, da je to čudo...
Koliko mi je dobrih prijatelja otišlo, a praktički u cvijetu mladosti, užas jedan...
Tuga me uvati, ne zelin niti razmišljat o tome...
A kad bi razmišlja, sve bi to ubacija u stihove, samo da izbacin sve to iz sebe...
Katarza bi me spasila...
;)
Žele sve prilagodit sebi i svom pogledu na svit...
Konformizam ili šta već...
Opet, tako ljudski...
Al da se vratim na temu...
Ima toliko bolesnih ljudi, mladih ljudi, da je to čudo...
Koliko mi je dobrih prijatelja otišlo, a praktički u cvijetu mladosti, užas jedan...
Tuga me uvati, ne zelin niti razmišljat o tome...
A kad bi razmišlja, sve bi to ubacija u stihove, samo da izbacin sve to iz sebe...
Katarza bi me spasila...
;)
Guest- Guest
venus wrote:Tanja wrote:Atlana wrote:Ne sjecam se. Neka mu je mirna zemlja...
Uzivajte u ovom trenutku. Ne trosite ga na svade, budite jedno uz drugo, volite se i stvarajte lijepe uspomene!
Vrijeme na zalost ne staje... Za nikoga od nas... Ja to vidim tek kada pogledam u proslost.
Tanja lijeci li se decko kakvom alternativnom medicinom?
Uradio je terapiju matičnim ćelijama samo sto se ona još nije pokazala dobra za tumor debelog crijeva. Ne znam kako će njemu biti. Još neke terapije je uradio. Sad čekam da izvadi markere jer ih dugo nije vadio. Neozbiljan je,ne razumijem ga. On kaže dobro se osjeća a osušio se kao bakalar.
4 mj je imao probleme govorio da ku nije ništa. Doktor mu rekao 2 mj je došao kasno ali mu i rekao uz operaciju i kemo ima 80 posto šanse za normalan život. Medjutim on je to odbio. Skroz je tvrdoglav.
Hrabar je, svaka mu čast. Važno je da vjeruje u terapije na koje ide.
Ja sam za spoj medicine i alternativnih metoda i kombiniram kad je moje zdravlje u pitanju.
Ja ovdje vjerujem u medicinu. U Becu su stvarno doktori savršeni.
Ali eto on je isprepadan sa tom kemoterapijom jer je poznavao neke koji su išli i opet na kraju nisu ostali živi.
Zato pokušava druge metode.
Da sam ja u pitanju uradila bi sve sto mi doktor kaže. I da ne preživim makar sam pokušala.
Tanja-
2014-10-22
Tanja wrote:
Da sam ja u pitanju uradila bi sve sto mi doktor kaže. I da ne preživim makar sam pokušala.
kic wrote:
esencija? možda, teško pitanje..
meni se čini da je veći problem tanjinicinog dečka, tužna priča naravno, ali veći je problem što se ne bori i brine za sebe, što se prepustio kao pali list vlastitoj nebrizi o sebi, ok dogodi se svakome, ali ta apatija i prepuštanje, nisam sklon tome koliko god čudno zvučalo jer sam prilično crna vrana inače ali mislim da je bolje nekad biti bezrazložno negativan i imati lubanju u stanu kao stari Kelti, nego biti apatičan kad otpočne stvarna bitka-
oprostite ako pretjerujem, nije mi namjera nikog povrijediti-
Ma brine on za sebe samo na drugačiji način. Mjesecima je on isao na neke terapije. Ni sama ne znam sta. Uradio je tu terapiju matičnim ćelijama koja košta 40 tisuća eura. Samo eto nece operaciju ni kemo. Da je na vrijeme otišao sad bi vec bio zdrav.
Uglavnom problem je kod muških sto uvijek govore nije im nista ako osjećaju neku tegobu. Ovaj moj 4 mj nije silazio sa wc-a govorio da je prehlađen.
A vjerujem da mu se živi jos i ima za koga da živi.
Kao sto je gore napisano samo je zdravlje bitno u zivotu. I nista vise. Nikakve pare ti ne pomažu ako nemas zdravlje.
Pazite se ljudi. Cim nesto osjetite odmah kod doktora. Kao ja haha
Tanja-
2014-10-22
AlfaOmega wrote:Svi smo mi manje ili više ponekad negativni, jebaji ga.
A čuj ima negativnih ljudi koji crpe svu energiju iz tebe. Nemaju svi istu negativnost.
Bas sam neki dan sa Zagi pricala,imam jednu priju. Nije losa žena. Dobra je bori se,ali ima u sebi nesto to negativno kad pričam duže sa njom meni poslije nje sve ladje potonu haha..ne mogu nadoći cijeli dan lol
Tanja-
2014-10-22
Mi muški smo tu malo drugačiji od vas...
Idemo u doktora tek kad je stani-pani...
To nije dobro, al takvi smo...
;)
Idemo u doktora tek kad je stani-pani...
To nije dobro, al takvi smo...
;)
Guest- Guest
Pa da..to sam i rekla. Ovaj moj krv u stolici imao i opet mu nije nista. KZe hemeroidi lol. A otac mu imao rak.
Onda kad je odlučio ici fasovao koronu pa i tu 2 tjedna izgubio.
Moj brat,ja mislim nije 10 godina vadio krv haha
Ja najmanje jednom godišnje vadim krv da vidim jel sve ok haha
Onda kad je odlučio ici fasovao koronu pa i tu 2 tjedna izgubio.
Moj brat,ja mislim nije 10 godina vadio krv haha
Ja najmanje jednom godišnje vadim krv da vidim jel sve ok haha
Tanja-
2014-10-22
Krv u stolici?
Isti sekund bi isa u doktora da naletim na to...
Triba je odma tad ic!
;)
Triba je odma tad ic!
;)
Guest- Guest
Amenfridrih_niche wrote:Sve je to individualno...
Ne biramo svi iste borbe za isti cilj...
A teško mi je komentirat tako teške situacije, jer nisan u toj koži...
Nezahvalno je...
;)
Guest- Guest
I ja sam tebi kic bila rekla da ides za neke stvari kod doktora... Pa si odmahnuo rukom :/kic wrote:
meni se čini da je veći problem tanjinicinog dečka, tužna priča naravno, ali veći je problem što se ne bori i brine za sebe, što se prepustio kao pali list vlastitoj nebrizi o sebi, ok dogodi se svakome, ali ta apatija i prepuštanje, nisam sklon tome koliko god čudno zvučalo jer sam prilično crna vrana inače ali mislim da je bolje nekad biti bezrazložno negativan i imati lubanju u stanu kao stari Kelti, nego biti apatičan kad otpočne stvarna bitka-
Guest- Guest
Med i orasi, a kic?
Ja bih se dobro osobno uputila u sve. Najnovija istrazivanja, iskustva. Onda bih uklopila alopatsku i alternativnu medicinu..
fridrih_niche wrote:Krv u stolici?
Triba je odma tad ic!
;)
Trebao je svasta pa nije. Jbg
Tvrdoglavi jarac
Jesi ti iz Splita ?
Tanja-
2014-10-22
kic wrote:
X puta sam čitala o ljudima koji su se povukli i tražili alternativne načine za ozdravljenje, i uspjeli. I vice versa.
X puta sam čitala o ljudima koji su se za ozdravljenje oslonili isključivo na klasičnu medicinu, i uspjeli. I vice versa.
Koji god put da osoba izabere je samo njen izbor, njen put, slobodna volja za vlastiti život i to treba poštovati.
Ja sam isključiva isto, ne bi voljela primiti tuđu krv, ne bi išla na kemo nego bi promijenila naglo adresu.
Svatko od nas ima neke svoje nazore koje samo on razumije i zna zašto su mu bliski.
To ne znači da je osoba negativna ili apatična već da je izabrala ono u što vjeruje, kuiš..
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Svi smo mi manje ili više ponekad negativni, jebaji ga.
E baš sam imala situaciju prije neki dan.
Osoba navalila na mene da nisam ista kao prije. Reko ma daj to je nešto tvoje, pusti mene.
Na kraju se ona rasplače jer joj je moj odgovor podigao njenu muku na oči.
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50