Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
Ma dobro.,.u moderna vremena ovi zapadni liberalni svijet okreće svoj guz,da dobije po njemu..melkior wrote:Treba pobit sve koji zagovaraju okretanje drugog obraza. Ovo je rat...Legendovich wrote:Što se dogodilo sa Drugim Obrazom??Koja kurtcheva samoobrana...???
doista,ne mogu pojmiti tu njonjavost i meljavost u europske civilizacije i drustva..pičkaste pičke i pićkice..muski i zenski..
NAJVECI je bed sto je zapadno drustvo do zadnjeg pojedinca razjedinjeno..to je i bio cilj liberalno lijeve politike..svaki pojedinac za sebea je laka meta...ovi kozojebi kad se udruze,a svi su svima BRAT po islamu,mozemo odma reci-Europa je pala shaptom..
Guest- Guest
Re: Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
dijagram wrote:Pa i gori i gorjet ce, sto god ti i ja zeljeli ili voljeli.melkior wrote:Onda neka Europa gori, neka izgori do kraja. Pri tome molim, zatucite jezuite.dijagram wrote:Pa europa ti je i liberalna ,a bogami i islamizira se u sesnaest:)melkior wrote:U odnosu na ateiste i liberale, ja sam kršćanin i katolik. U odnosu na muslimane, ja sam ateist i radije bih uvijek bio ateist nego musliman. To ne znači da sam liberal. To samo znači da imam kičmu i da poznajem povijest, da poštujem svoju civilizaciju i njene dosege i veličinu. I radije bih se odrekao kršćanstva nego Europe, ali nikad neću pristati na liberalizam i transhumanizam, niti ću pognut glavu pred terorizmom i islamizmom.melkior wrote:Autentično kršćanstvo je kult smrti. Pogonjen krvlju mučenika i na toj krvi parazitira. Kršćanstvo je odricanje od ovoga svijeta u zamjenu za zagrobni život. Ja danas ne branim kršćanstvo od islamizma, ja danas branim rimsku odnosno europsku civilizaciju, smatram da je ona iznad svake vjere i religije. Razum, zdravi razum mora biti iznad svake vjere i religije. Čini li me to ateistom? Ne znam, nije me briga. Ne zanima me ljubav nego poštovanje, više od obećanja zagrobnog života, prezirem smrt i strah od smrti. Biti čovjek i u odnosu na bogove i u odnosu na vragove.Sovak wrote:jasambrend wrote:Između ostalog tu spada i obrana života, svog i svojih bližnjih...Bog ne voli bezmude klimavce, snishodljivce i kmečavce, baš naprotiv...
Zakaj su se onda prvi kršćani - nulti naraštaj bi se reklo, tak dragovoljno bacali u smrt na razne načine da su ih i Rimljani onak malo bijelo gledali?
Dakle ... metak u cijev.
Tko preživi, pričat će.
Guest- Guest
Nista nasilje, plenki me prosvijetlio.
Shvatio sam koliko je los radikalizam.
Nekad sam bio,..a danas,...plenki, soros, maja sever i ja.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
dijagram wrote:Nista nasilje, plenki me prosvijetlio.
Guest- Guest
ok, frash želi ubijati, ima li ča novoga?
2014-04-16
aben wrote:ok, frash želi ubijati, ima li ča novoga?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
dijagram-
2015-08-09
mene ubij prvoga, molin te, samo me ne zagadjuj neestetskin glazbenim uradcima
2014-04-16
Ne zna on da ti je omiljena ona, kako se zove,...Rozga:)aben wrote:mene ubij prvoga, molin te, samo me ne zagadjuj neestetskin glazbenim uradcima
dijagram-
2015-08-09
Rozgu se ne sluša nego gledadijagram wrote:Ne zna on da ti je omiljena ona, kako se zove,...Rozga:)aben wrote:mene ubij prvoga, molin te, samo me ne zagadjuj neestetskin glazbenim uradcima
2015-08-09
dijagram wrote:Ne zna on da ti je omiljena ona, kako se zove,...Rozga:)aben wrote:mene ubij prvoga, molin te, samo me ne zagadjuj neestetskin glazbenim uradcima
ne šali se is ovakovin stvorima
2014-04-16
neprijateljima kršćanstva metak ne može ništa.melkior wrote:Dakle, želite li vjerovati trećerazrednom vraču koji svoje neprijatelje ne može pretvoriti u žabe, ili želite vjerovati metku u cijevi koji ih može pretvoriti u humus?melkior wrote:Da papa nije lažnjak i trećerazredni vrač, on bi sve te musliće pretvorio u - žabe.danni1 wrote:Za sve druge to možda i važi ali ne za kršćane.Kršćane spašava kršćanstvo ne jebeni metak.melkior wrote:Kršćanstvo vas neće spasiti, niti će vam spasiti živote. Metak u cijevi hoće.
Drugi par cipela je što 99,99% kršćana zapravo vjeruje u ovo što ti tvrdiš da metak spašava a ne Isus.
Život nije ovo sad nego ono što nastupa kad ti mujaga pređe nožem preko vratne žile.
Taj metak samo osuđuje i zapravo ubija onog koji ga je ispalio.
Taj metak te ne spašava od smrti samo je odgađa. kad nastupi neizbježno, smrt tek onda ćeš shvatiti koga je zapravo taj metak ubio.
Dany sumoran si nesh...
Guest- Guest
ma jok.Legendovich wrote:Dany sumoran si nesh...
baš sam nešto raspoložen, prpošan i pun ljubavi i razumjevanja za sve.
Ove restrikcije mi iz nekog razloga pašu. Definitivno mi popravljaju raspoloženje.
Ne mram više izmišljat razloge da izbjegnem druženja na koja mi se ne ide. S nikim se ne gužvam, stavim masku, navučem šiltericu na oči i boli me za sve. Milina jedna.
Ja bih 99% ovih mjera zadržao i kad i ako prođe ovo sranje od bolesti. Žao mi ljudi koji se razbole pa pate al mi mjere ne smetaju nimalo, naprotiv.
hehehehe..dobar...nesh slicno i kod menea..danni1 wrote:ma jok.Legendovich wrote:Dany sumoran si nesh...
baš sam nešto raspoložen, prpošan i pun ljubavi i razumjevanja za sve.
Ove restrikcije mi iz nekog razloga pašu. Definitivno mi popravljaju raspoloženje.
Ne mram više izmišljat razloge da izbjegnem druženja na koja mi se ne ide. S nikim se ne gužvam, stavim masku, navučem šiltericu na oči i boli me za sve. Milina jedna.
Ja bih 99% ovih mjera zadržao i kad i ako prođe ovo sranje od bolesti. Žao mi ljudi koji se razbole pa pate al mi mjere ne smetaju nimalo, naprotiv.
Guest- Guest
aben wrote:mene ubij prvoga, molin te, samo me ne zagadjuj neestetskin glazbenim uradcima
darth_vader-
2014-04-17
hahha ovdje je najzanimljivije u ranu zoruaben wrote:dijagram wrote:Ne zna on da ti je omiljena ona, kako se zove,...Rozga:)aben wrote:mene ubij prvoga, molin te, samo me ne zagadjuj neestetskin glazbenim uradcima
ne šali se is ovakovin stvorima
Guest- Guest
oni paze što govore pa se takve stvari njima ne mogu dogoditi:RayMabus wrote:I ovaj okrenio leđa Macronu
https://www.geopolitika.news/vijesti/justin-trudeau-sloboda-izrazavanja-nije-bez-granica-moramo-biti-svjesni-ucinka-svojih-rijeci/
Čovjek naoružan mačem ubio dvoje ljudi u Quebecu, petero ranjenih
NAJMANJE dvoje ljudi je ubijeno, a još petero ranjeno u kanadskom gradu Quebecu u noći na nedjelju, javlja BBC.
Policija je rekla ljudima da ostanu u kućama nakon što je muškarac "odjeven u srednjovjekovnu odjeću" napao "više žrtava". Bio je naoružan mačem, piše BBC.
Muškarac u dvadesetim godinama uhićen je, rekla je policija. Napad se dogodio blizu Parliament Hilla u povijesnom dijelu Starog Quebeca. Nakon u uhićenja muškarac je prebačen u bolnicu. Policija je objavila da iz poštovanja prema žrtvama neće objaviti njihov identitet.
Motiv napada je i dalje nepoznat.
Novinari su tvitali fotografije policijskih vozila ispred parlamenta.
vili40-
2015-08-02
Ne razumijem baš filozofiju zapada po kojoj je grubo i primitivno vrijeđanje nečijih svetinja, recimo proroka Muhameda, sloboda govora, ali je bilo kakvo iznošenje čisto bioloških i bilo kakvih drugih dokazivih činjenica o fenomenima rase, nacije, spola, roda i sličnog "govor mržnje", pa čak i upotreba određenih riječi koje su danas proskribirane. Cenzuriraju se Disneyevi crtići iz pedesetih i Hollywoodski klasični filmovi, ali se brani Charlie Hebdo. Ne kužim.
curka se želi jebati a da ostane nevina u isto vrijeme. hrpa ljudi se tako ponaša , pa logično i nacije i društvamarcellus wrote:Ne razumijem baš filozofiju zapada po kojoj je grubo i primitivno vrijeđanje nečijih svetinja, recimo proroka Muhameda, sloboda govora, ali je bilo kakvo iznošenje čisto bioloških i bilo kakvih drugih dokazivih činjenica o fenomenima rase, nacije, spola, roda i sličnog "govor mržnje", pa čak i upotreba određenih riječi koje su danas proskribirane. Cenzuriraju se Disneyevi crtići iz pedesetih i Hollywoodski klasični filmovi, ali se brani Charlie Hebdo. Ne kužim.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Treba samo molit i molit i onda još samo molit, dok neprijatelji kršćanstva ne odustanu od napada na Europudanni1 wrote:neprijateljima kršćanstva metak ne može ništa.melkior wrote:Dakle, želite li vjerovati trećerazrednom vraču koji svoje neprijatelje ne može pretvoriti u žabe, ili želite vjerovati metku u cijevi koji ih može pretvoriti u humus?melkior wrote:Da papa nije lažnjak i trećerazredni vrač, on bi sve te musliće pretvorio u - žabe.danni1 wrote:Za sve druge to možda i važi ali ne za kršćane.Kršćane spašava kršćanstvo ne jebeni metak.melkior wrote:Kršćanstvo vas neće spasiti, niti će vam spasiti živote. Metak u cijevi hoće.
Drugi par cipela je što 99,99% kršćana zapravo vjeruje u ovo što ti tvrdiš da metak spašava a ne Isus.
Život nije ovo sad nego ono što nastupa kad ti mujaga pređe nožem preko vratne žile.
Taj metak samo osuđuje i zapravo ubija onog koji ga je ispalio.
Taj metak te ne spašava od smrti samo je odgađa. kad nastupi neizbježno, smrt tek onda ćeš shvatiti koga je zapravo taj metak ubio.
2015-08-09
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SLOBODA GOVORA NA INTERNETU- TKO ŠTO SMIJE, TKO NE ????
» Sloboda govora je za osobe s imenom, a ne za anonimce
» Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija
» Macron: Anglosaksonski mediji kao da simpatiziraju Islamiste, nemamo iste vrijednosti kao SAD, kod nas je sloboda riječi svetinja.
» GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
» Sloboda govora je za osobe s imenom, a ne za anonimce
» Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija
» Macron: Anglosaksonski mediji kao da simpatiziraju Islamiste, nemamo iste vrijednosti kao SAD, kod nas je sloboda riječi svetinja.
» GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Page 4 of 8