Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
Dobar je Isus, drag je Isus, ali ako želite živjeti, vrijeme je da ga prestanete slušati. Ili se u suprotnom, pomirite s tim da je kršćanstvo ništa drugo nego sofisticirani kult smrti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Justin Trudeau : Sloboda govora nije bez granica. Moramo biti svjesni učinka svojih riječi
To uostalom, potvrđuju svi sveti mučenici Crkve. Čisto sumnjam da je među njima bilo ijednog križara.melkior wrote:Dobar je Isus, drag je Isus, ali ako želite živjeti, vrijeme je da ga prestanete slušati. Ili se u suprotnom, pomirite s tim da je kršćanstvo ništa drugo nego sofisticirani kult smrti.
Ako želite dobiti ovaj rat, papa mora proglasit sveopće oproštenje grijeha svakome tko pobije više nevjernika nego što ima prstiju na rukama.
2015-08-09
U protivnom, neka kršćanstvo propadne, drugo nije ni zaslužilo. Usrana religija za sjebane umove.melkior wrote:To uostalom, potvrđuju svi sveti mučenici Crkve. Čisto sumnjam da je među njima bilo ijednog križara.melkior wrote:Dobar je Isus, drag je Isus, ali ako želite živjeti, vrijeme je da ga prestanete slušati. Ili se u suprotnom, pomirite s tim da je kršćanstvo ništa drugo nego sofisticirani kult smrti.
Ako želite dobiti ovaj rat, papa mora proglasit sveopće oproštenje grijeha svakome tko pobije više nevjernika nego što ima prstiju na rukama.
2015-08-09
2015-08-09
Vrijeme je da se Europa najebe majke...Turcima i Arapima.
Princ Eugen Savojski, pobjednik nad Turcima.
Princ Eugen Savojski, pobjednik nad Turcima.
2015-08-09
Zahtijevam da se baci neutronska bomba na Ankaru, a nuklearne bombe na Riyad, Mekkhu i Medinu te na Islamabad.
2015-08-09
2015-08-09
2015-08-09
Turskamelkior wrote:Zahtijevam da se baci neutronska bomba na Ankaru, a nuklearne bombe na Riyad, Mekkhu i Medinu te na Islamabad.
Saudijska Arabija
Pakistan
Srce primitivizma i islama.
2015-08-09
jasambrend wrote:Između ostalog tu spada i obrana života, svog i svojih bližnjih...Bog ne voli bezmude klimavce, snishodljivce i kmečavce, baš naprotiv...
Zakaj su se onda prvi kršćani - nulti naraštaj bi se reklo, tak dragovoljno bacali u smrt na razne načine da su ih i Rimljani onak malo bijelo gledali?
Guest- Guest
Autentično kršćanstvo je kult smrti. Pogonjen krvlju mučenika i na toj krvi parazitira. Kršćanstvo je odricanje od ovoga svijeta u zamjenu za zagrobni život. Ja danas ne branim kršćanstvo od islamizma, ja danas branim rimsku odnosno europsku civilizaciju, smatram da je ona iznad svake vjere i religije. Razum, zdravi razum mora biti iznad svake vjere i religije. Čini li me to ateistom? Ne znam, nije me briga. Ne zanima me ljubav nego poštovanje, više od obećanja zagrobnog života, prezirem smrt i strah od smrti. Biti čovjek i u odnosu na bogove i u odnosu na vragove.Sovak wrote:jasambrend wrote:Između ostalog tu spada i obrana života, svog i svojih bližnjih...Bog ne voli bezmude klimavce, snishodljivce i kmečavce, baš naprotiv...
Zakaj su se onda prvi kršćani - nulti naraštaj bi se reklo, tak dragovoljno bacali u smrt na razne načine da su ih i Rimljani onak malo bijelo gledali?
2015-08-09
U odnosu na ateiste i liberale, ja sam kršćanin i katolik. U odnosu na muslimane, ja sam ateist i radije bih uvijek bio ateist nego musliman. To ne znači da sam liberal. To samo znači da imam kičmu i da poznajem povijest, da poštujem svoju civilizaciju i njene dosege i veličinu. I radije bih se odrekao kršćanstva nego Europe, ali nikad neću pristati na liberalizam i transhumanizam, niti ću pognut glavu pred terorizmom i islamizmom.melkior wrote:Autentično kršćanstvo je kult smrti. Pogonjen krvlju mučenika i na toj krvi parazitira. Kršćanstvo je odricanje od ovoga svijeta u zamjenu za zagrobni život. Ja danas ne branim kršćanstvo od islamizma, ja danas branim rimsku odnosno europsku civilizaciju, smatram da je ona iznad svake vjere i religije. Razum, zdravi razum mora biti iznad svake vjere i religije. Čini li me to ateistom? Ne znam, nije me briga. Ne zanima me ljubav nego poštovanje, više od obećanja zagrobnog života, prezirem smrt i strah od smrti. Biti čovjek i u odnosu na bogove i u odnosu na vragove.Sovak wrote:jasambrend wrote:Između ostalog tu spada i obrana života, svog i svojih bližnjih...Bog ne voli bezmude klimavce, snishodljivce i kmečavce, baš naprotiv...
2015-08-09
melkior wrote:Autentično kršćanstvo je kult smrti. Pogonjen krvlju mučenika i na toj krvi parazitira. Kršćanstvo je odricanje od ovoga svijeta u zamjenu za zagrobni život. Ja danas ne branim kršćanstvo od islamizma, ja danas branim rimsku odnosno europsku civilizaciju, smatram da je ona iznad svake vjere i religije. Razum, zdravi razum mora biti iznad svake vjere i religije. Čini li me to ateistom? Ne znam, nije me briga. Ne zanima me ljubav nego poštovanje, više od obećanja zagrobnog života, prezirem smrt i strah od smrti. Biti čovjek i u odnosu na bogove i u odnosu na vragove.Sovak wrote:jasambrend wrote:Između ostalog tu spada i obrana života, svog i svojih bližnjih...Bog ne voli bezmude klimavce, snishodljivce i kmečavce, baš naprotiv...
Viš, viš .... tu smo si dosta slični.
Guest- Guest
Nije me briga za kršćanstvo, hoćete li i što ćete i kako ćete, pogotovo uz ovakvog papu komunjaru i masona, moja opcija je neliberalni militarizam.
2015-08-09
Biti čovjek je važnije nego biti vjernik i slušati vjerske poglavare. Onaj tko odbacuje vlastiti razum i savjest, nema se pravo nazivati čovjekom, pri tome je uopće nebitno naziva li se istodobno i vjernikom i što mu kažu vjerske knjige. Ne priznajem ni razum niti poštujem vjeru iti jednog sljedbenika Božjeg i sljedbenika bilo koje religije koji ništa drugo u životu nije pročitao osim svoje svete knjige i vjerskih pamfleta.Sovak wrote:melkior wrote:Autentično kršćanstvo je kult smrti. Pogonjen krvlju mučenika i na toj krvi parazitira. Kršćanstvo je odricanje od ovoga svijeta u zamjenu za zagrobni život. Ja danas ne branim kršćanstvo od islamizma, ja danas branim rimsku odnosno europsku civilizaciju, smatram da je ona iznad svake vjere i religije. Razum, zdravi razum mora biti iznad svake vjere i religije. Čini li me to ateistom? Ne znam, nije me briga. Ne zanima me ljubav nego poštovanje, više od obećanja zagrobnog života, prezirem smrt i strah od smrti. Biti čovjek i u odnosu na bogove i u odnosu na vragove.Sovak wrote:jasambrend wrote:Između ostalog tu spada i obrana života, svog i svojih bližnjih...Bog ne voli bezmude klimavce, snishodljivce i kmečavce, baš naprotiv...
Viš, viš .... tu smo si dosta slični.
2015-08-09
Pa europa ti je i liberalna ,a bogami i islamizira se u sesnaest:)melkior wrote:U odnosu na ateiste i liberale, ja sam kršćanin i katolik. U odnosu na muslimane, ja sam ateist i radije bih uvijek bio ateist nego musliman. To ne znači da sam liberal. To samo znači da imam kičmu i da poznajem povijest, da poštujem svoju civilizaciju i njene dosege i veličinu. I radije bih se odrekao kršćanstva nego Europe, ali nikad neću pristati na liberalizam i transhumanizam, niti ću pognut glavu pred terorizmom i islamizmom.melkior wrote:Autentično kršćanstvo je kult smrti. Pogonjen krvlju mučenika i na toj krvi parazitira. Kršćanstvo je odricanje od ovoga svijeta u zamjenu za zagrobni život. Ja danas ne branim kršćanstvo od islamizma, ja danas branim rimsku odnosno europsku civilizaciju, smatram da je ona iznad svake vjere i religije. Razum, zdravi razum mora biti iznad svake vjere i religije. Čini li me to ateistom? Ne znam, nije me briga. Ne zanima me ljubav nego poštovanje, više od obećanja zagrobnog života, prezirem smrt i strah od smrti. Biti čovjek i u odnosu na bogove i u odnosu na vragove.Sovak wrote:jasambrend wrote:Između ostalog tu spada i obrana života, svog i svojih bližnjih...Bog ne voli bezmude klimavce, snishodljivce i kmečavce, baš naprotiv...
dijagram-
2015-08-09
melkior wrote:To uostalom, potvrđuju svi sveti mučenici Crkve. Čisto sumnjam da je među njima bilo ijednog križara.melkior wrote:Dobar je Isus, drag je Isus, ali ako želite živjeti, vrijeme je da ga prestanete slušati. Ili se u suprotnom, pomirite s tim da je kršćanstvo ništa drugo nego sofisticirani kult smrti.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Onda neka Europa gori, neka izgori do kraja. Pri tome molim, zatucite jezuite.dijagram wrote:Pa europa ti je i liberalna ,a bogami i islamizira se u sesnaest:)melkior wrote:U odnosu na ateiste i liberale, ja sam kršćanin i katolik. U odnosu na muslimane, ja sam ateist i radije bih uvijek bio ateist nego musliman. To ne znači da sam liberal. To samo znači da imam kičmu i da poznajem povijest, da poštujem svoju civilizaciju i njene dosege i veličinu. I radije bih se odrekao kršćanstva nego Europe, ali nikad neću pristati na liberalizam i transhumanizam, niti ću pognut glavu pred terorizmom i islamizmom.melkior wrote:Autentično kršćanstvo je kult smrti. Pogonjen krvlju mučenika i na toj krvi parazitira. Kršćanstvo je odricanje od ovoga svijeta u zamjenu za zagrobni život. Ja danas ne branim kršćanstvo od islamizma, ja danas branim rimsku odnosno europsku civilizaciju, smatram da je ona iznad svake vjere i religije. Razum, zdravi razum mora biti iznad svake vjere i religije. Čini li me to ateistom? Ne znam, nije me briga. Ne zanima me ljubav nego poštovanje, više od obećanja zagrobnog života, prezirem smrt i strah od smrti. Biti čovjek i u odnosu na bogove i u odnosu na vragove.Sovak wrote:jasambrend wrote:Između ostalog tu spada i obrana života, svog i svojih bližnjih...Bog ne voli bezmude klimavce, snishodljivce i kmečavce, baš naprotiv...
2015-08-09
Pa i gori i gorjet ce, sto god ti i ja zeljeli ili voljeli.melkior wrote:Onda neka Europa gori, neka izgori do kraja. Pri tome molim, zatucite jezuite.dijagram wrote:Pa europa ti je i liberalna ,a bogami i islamizira se u sesnaest:)melkior wrote:U odnosu na ateiste i liberale, ja sam kršćanin i katolik. U odnosu na muslimane, ja sam ateist i radije bih uvijek bio ateist nego musliman. To ne znači da sam liberal. To samo znači da imam kičmu i da poznajem povijest, da poštujem svoju civilizaciju i njene dosege i veličinu. I radije bih se odrekao kršćanstva nego Europe, ali nikad neću pristati na liberalizam i transhumanizam, niti ću pognut glavu pred terorizmom i islamizmom.melkior wrote:Autentično kršćanstvo je kult smrti. Pogonjen krvlju mučenika i na toj krvi parazitira. Kršćanstvo je odricanje od ovoga svijeta u zamjenu za zagrobni život. Ja danas ne branim kršćanstvo od islamizma, ja danas branim rimsku odnosno europsku civilizaciju, smatram da je ona iznad svake vjere i religije. Razum, zdravi razum mora biti iznad svake vjere i religije. Čini li me to ateistom? Ne znam, nije me briga. Ne zanima me ljubav nego poštovanje, više od obećanja zagrobnog života, prezirem smrt i strah od smrti. Biti čovjek i u odnosu na bogove i u odnosu na vragove.Sovak wrote:jasambrend wrote:Između ostalog tu spada i obrana života, svog i svojih bližnjih...Bog ne voli bezmude klimavce, snishodljivce i kmečavce, baš naprotiv...
dijagram-
2015-08-09
To je taj radikalizam, koji je plenki mudro detektirao:)AssadNaPodmornici wrote:melkior wrote:To uostalom, potvrđuju svi sveti mučenici Crkve. Čisto sumnjam da je među njima bilo ijednog križara.melkior wrote:Dobar je Isus, drag je Isus, ali ako želite živjeti, vrijeme je da ga prestanete slušati. Ili se u suprotnom, pomirite s tim da je kršćanstvo ništa drugo nego sofisticirani kult smrti.
dijagram-
2015-08-09
Ma dobro.,.u moderna vremena ovi zapadni liberalni svijet okreće svoj guz,da dobije po njemu..melkior wrote:Treba pobit sve koji zagovaraju okretanje drugog obraza. Ovo je rat...Legendovich wrote:Što se dogodilo sa Drugim Obrazom??Koja kurtcheva samoobrana...???
doista,ne mogu pojmiti tu njonjavost i meljavost u europske civilizacije i drustva..pičkaste pičke i pićkice..muski i zenski..
NAJVECI je bed sto je zapadno drustvo do zadnjeg pojedinca razjedinjeno..to je i bio cilj liberalno lijeve politike..svaki pojedinac za sebea je laka meta...ovi kozojebi kad se udruze,a svi su svima BRAT po islamu,mozemo odma reci-Europa je pala shaptom..
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SLOBODA GOVORA NA INTERNETU- TKO ŠTO SMIJE, TKO NE ????
» Sloboda govora je za osobe s imenom, a ne za anonimce
» Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija
» Macron: Anglosaksonski mediji kao da simpatiziraju Islamiste, nemamo iste vrijednosti kao SAD, kod nas je sloboda riječi svetinja.
» GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
» Sloboda govora je za osobe s imenom, a ne za anonimce
» Sloboda govora je bijeli rasizam i supremacija
» Macron: Anglosaksonski mediji kao da simpatiziraju Islamiste, nemamo iste vrijednosti kao SAD, kod nas je sloboda riječi svetinja.
» GAME OVER : Merkel priznala da je Njemačka otvaranjem svojih granica bila izgubila kontrolu nad useljeničkim valom.
Page 3 of 8