ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Preminuo mitropolit Amfilohije

Page 22 of 32 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32  Next

Go down

Preminuo mitropolit Amfilohije - Page 22 Empty Re: Preminuo mitropolit Amfilohije

Post by Guest 1/11/2020, 15:36

marcellus wrote:
epikur37 wrote:
marcellus wrote:dakle ta vaša priča o "trećem" je priča "dogodine u kninu" i "srpsko kosovo". Doslovce.

To je gotova stvar, prošlo svršeno vrijeme, i više nije na stolu kao opcija.

Ali jeste, na tvoju žalost :)

na moju žalost je da je tako kako je. Meni bi bilo draže da se BIH razjebe i svakom svoje, ali to nije opcija - i neće biti u dogledno vrijeme. Odnosno, jest, ali uz podjelu na dva dijela - srpski i muslimanski, bez "trećeg" dijela. Jer ne postoji treći entitet.

Ja ne vidim kako će se razbiti najviše radi realnog dokumenta koji smo sami potpisali kao hr i pristali na njega. Moglo bi se govoriti o nečemu unutar same BiH da hrvata ima velik broj da to netko sa strane promatra kao problem. A dok nema pucnjave sve i svakoga sa strane boli ona stvar za to . Meni je svaka suradnja politička sa srbima uvertira za sranje koje će se dogoditi direktno iza toga. Oni nisu sposobni imati partnerski odnos sa drugim narodom na nekakvim ravnopravnim linijama. A hr korpus u bih nema brojeve ljudi koji bi drugu stranu prisiljavali na nekakvu suradnju. Ne vidim da će se tu nešto promjeniti. Dodik mi je uvijek bio sirovina i ono tip osobe čije ponašanje može proći ne znam....u Hondurasu ili negdje ali nigdje niti u jednoj državi s uređenijim pravosuđem taj bi kucao kamenje gumenim čekićem a nebi državu vodio. I onda još veći apsurd...čak i on takav mi je prihvatljiviji od Vučića recimo za kojeg vidi čovjek da žali za "dobrim starim vremenima" igra na kartu nekakvog međunacionalnog rivalstva i pumpa krv na toj shemi. Dodik je đubre ali đubre s kojim se može razgovarati pa na tu kartu i igraju. Samo meni je nemoguće to ne promatrati da se htio ne htio Dodik naslanja na Srbiju non stop, dakle nije samostalan politički igrač nego feeder same srbije unutar BiH. I onda na kraju balade jebo to. Da čitava priča ima nekakav dugoročni plan koji u nekoj fikciji obavezuje strane na to da će se držati dogovorenom kad eventualni problem muslimanske hegemonije neastane....sve pet. Ali kad to završi nije mi jasno da netko nakon svega što se događalo iskreno misli da će ta ekipa se držati nekakvog fair-playa dogovora ili nečega sličnoga...nema jebene teorije. To nije ravnopravno savezništvo niti suradnja to je više ono...bolje vrag kojeg poznaješ. A jednom kad nestanu prijepori eventualno s muslimanima? Onda sve staje,svakomu njegovo? Ja to jednostavno ne vjerujem da će ikada biti tako. Da budem iskreniji mislim da će u prvom trenutku kada nanjuše slabost ili indiferentnost nekakvih međunarodnih faktora opet krenuti se u ispravljanje povijesnih nepravdi, i onda u takvoj situaciji da ti je saveznik srbija? Jebote sretno.

Guest
Guest

Back to top Go down

Preminuo mitropolit Amfilohije - Page 22 Empty Re: Preminuo mitropolit Amfilohije

Post by Hektorović 1/11/2020, 15:37

epikur37 wrote:
marcellus wrote:

znači nemam se čega odreći, jer

... nikad nisi te ljude smatrao svojim

nikad nisi hrvatsku vidio kao hrvat nego običan purger opće prakse.

A Hrvat je i onaj iz Razvođa i onaj iz Šujice, jer Hrvati su narod.

Da je tvoje pitanje Hrvatske ne bi ni bilo...ganjao bi i dan danas Manolića i jašio udbaške utvare .

Hrvatska je i Vareš, i Žepće i Usora i Kiseljak... to su prave sadašnje granice...

Ti svi ljudi svojim srcem žive u Hrvatskoj, jedino je adresa u dokumentima BiH.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by marcellus 1/11/2020, 15:38

epikur37 wrote:
marcellus wrote:

Da je tvoje pitanje Hrvatske ne bi ni bilo...ganjao bi i dan danas Manolića i jašio udbaške utvare .

griješiš, meni je hrvat hrvat odakle god da je.

boli me kurac.

ali četnik je četnik da ga jebeš.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2020, 15:39

Hektorović wrote:
Sovak wrote:Hohohoaaahahahahahah jebote .... pa je l' ja o Turcima pišem afirmativno ili ti o Srbima?

Je l' ja zazivam hrvatsko-bošnjačko savezništvo ili ti zazivaš srpsko-hrvatsko mriješćenje jebem te avangardnoga?

Okrećeš pilu naopako.

Deklariran sam jasno i bez ikakvih kalkulacija.

Možeš vrtiti sve moje postove i ako nađeš i jedan cvjećarski častim te sred Banje Luke ćevapima.

Ako uspijem prijeći granicu kod Stare Gradiške bez srpske ''apsane''.

A ti si proaktan.

Aj zdra'o.

Gdje pišem afirmativno o srpskoj kulturi i srbima? Gdje govorim o savezništvu? bratstvu jedinstvu?

Jedino pišem o iskorištavanju zajedničkih interesa, i to je sve

Mriješćenje sam napisal ... mriješćenje.

Aj sad  .... fiju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/11/2020, 15:41

...interesantno nahgorljiviji zagovornici treceg ili odvajanja su oni koji ni blizu epicentra dogadjaja niti se ne namjeravaju vratiti u bilo kojem obliku..jer nemaju motiva..kad budu epi,general svojim primjerom pokazali svojim povratkom i djelovanjem..a mogu jer bi se covicu i hdzu uguzili i tamo izborili isto dobre povlastice ja cu biti veci zagovornik treceg i odvajanja nego oni..i to se ne odnosi samo na njih..price tamo su muje ovo ono mene ne pale niti izazivaju suosjecaj...i drugi su medju mujama i zive i bore se...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2020, 15:42

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
marcellus wrote:

Hrvatska je i Vareš, i Žepće i Usora i Kiseljak... to su prave sadašnje granice...

Idemo ... probijaj onda koridore do Žepča, Vareša, Usore .... možeš i do Drine.

I tko je onda tu pravaš?

Luda kuća.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 1/11/2020, 15:43

Hektorović wrote:
Sovak wrote:Hohohoaaahahahahahah jebote .... pa je l' ja o Turcima pišem afirmativno ili ti o Srbima?

Je l' ja zazivam hrvatsko-bošnjačko savezništvo ili ti zazivaš srpsko-hrvatsko mriješćenje jebem te avangardnoga?

Okrećeš pilu naopako.

Možeš vrtiti sve moje postove i ako nađeš i jedan cvjećarski častim te sred Banje Luke ćevapima.

A ti si proaktan.

Aj zdra'o.

Gdje pišem afirmativno o srpskoj kulturi i srbima? Gdje govorim o savezništvu? bratstvu jedinstvu?

pa nemaju hrvati i srbi zajednički interes... oni samo mogu u svom zamašnjaku malo i hrvate iskoristiti da se njihovo klatno jače zanjiše.... naravno hrvati će pri tom njihanju otpasti i survati se u provaliju...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/11/2020, 15:43

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
marcellus wrote:

...zive..ali su sto puta prejebani...i malo toga shvacaju...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 1/11/2020, 15:45

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:x

nije samo BiH

nego sagledavanje nacije u cijelosti

taj njihov autizam je ništa

rovac i crvotočina

Prvo je Hrvatska i Hrvati kao narod, 

organski

Zašto je sve skupa važno

Zato što naš položaj u BiH dolazi pred prekretnicu

Sljedeće 3-4 godine će definirati sljedećih 50

Vjerojatno i samu geopolitičku budućnost Hrvatske.

točno to.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 1/11/2020, 15:46

vuksadinare wrote:...interesantno nahgorljiviji zagovornici treceg ili odvajanja su oni koji ni blizu epicentra dogadjaja niti se ne namjeravaju vratiti u bilo kojem obliku..jer nemaju motiva..kad budu epi,general svojim primjerom pokazali svojim povratkom i djelovanjem..a mogu jer bi se covicu i hdzu uguzili i tamo izborili isto dobre povlastice ja cu biti veci zagovornik treceg i odvajanja nego oni..i to se ne odnosi samo na njih..price tamo su muje ovo ono mene ne pale niti izazivaju suosjecaj...i drugi su medju mujama i zive i bore se...
još mi se general donekle činio kak tak ali sad ove suze za amfilohijem su sve razbistrile... mladića iz tuzle mi se ne da ni komentirati... on mi se toliko gadi, al svejedno će mi biti gušt da ga vidim pa da se zagrcne... sroljo bez obraza i karaktera...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2020, 15:48

marcellus wrote:
epikur37 wrote:
marcellus wrote:

boli me kurac.

ali četnik je četnik da ga jebeš.

I to je to.

Eto vidiš ... došel Dodo u Zagreb, sjel sav fin i kulturan i lijepo razgovara za razliku otprije.

Zna čovjek da tu nije gazda (osim u svojoj firmi tam negdje na Banovini ili gdje već kak veli Miha) i da nema bractva jedinstva i to je to.

Zna i da ga držimo četnikom, ali dok je fin i pristojan i dok ne sere preveć i izvan svoje ograde sve 5.

Zajednički interes?

Može.

Jasno razgraničen do posljednjeg milimetra.

Ako ga prejde - zna se.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/11/2020, 15:49

michaellcmacha wrote:
Hektorović wrote:

pa nemaju hrvati i srbi zajednički interes... oni samo mogu u svom zamašnjaku malo i hrvate iskoristiti da se njihovo klatno jače zanjiše.... naravno hrvati će pri tom njihanju otpasti i survati se u provaliju...

Realno Srbi su nacija u padu, niti imaju neko zaleđe, Rusija je jako jako daleka... Demografski su slomljeni, bez ikakve perspektive za oporavkom jer istovremeno uz nizak fertilitet imaju masovno iseljavanje. Njima je poduhvat očuvati ovo što sad imaju, a kamoli nekakva ekspanzija.

Bošnjaci su danas agresivniji, agilniji, iza sebe imaju jako agresivnu Tursku, u BiH je za par mjeseci došlo 25.000 mladih muškaraca između 18-25, svaki dan dolaze novi, i određeni broj će ostati, istovremeno zemlju masovno kupuju zaljevski arapi i dižu se čitave enklave jako slične onim naseljeničkim mjestima koje Izrael diže po zapadnoj obali. Uz to po čitavoj zemlji imaš selafijske enklave gdje normalno da obitelj ima 6-10 djece...

Last edited by Hektorović on 1/11/2020, 15:50; edited 1 time in total
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by epikur37 1/11/2020, 15:49

marcellus wrote:
epikur37 wrote:
marcellus wrote:

stavr je u tome da ja tebi ne vjerum u toj tvojoj tvrdnji

Ničim i nikad nisi se angažirao u političkom smislu po tom pitanju

Pače, bježiš od takvih tema i ponašaš se kao glupan s par klišea

Ja to ne kupujem.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 1/11/2020, 15:53

Sovak wrote:

Zajednički interes?

Može.

Ako ga prejde - zna se.

i opet
x
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/11/2020, 15:54

Sovak wrote:
Zajednički interes?

Može.

Ako ga prejde - zna se.

O tome i mi pišemo

Granice već imamo.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Eroo 1/11/2020, 15:55

michaellcmacha wrote:
Hektorović wrote:

Okrećeš pilu naopako.

A ti si proaktan.

Aj zdra'o.

Najbolje je da po ovim pitanjima  vi ništa ne činite. Barem ušutite, i to će pomoći...
To što vi govorite su argumenti neprijatelja, kojima smo ostavljeni na milost i nemilost.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2020, 15:55

epikur37 wrote:
Sovak wrote:

Zajednički interes?

Može.

Ako ga prejde - zna se.

i opet
x
ti ka češka sobarica 

vazda more 

samo da socijalističke stekovine ostanu 

ZA SMRT
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/11/2020, 15:56

epikur37 wrote:

stavr je u tome da ja tebi ne vjerum u toj tvojoj tvrdnji

Ničim i nikad nisi se angažirao u političkom smislu po tom pitanju

Pače, bježiš od takvih tema i ponašaš se kao glupan s par klišea

Ja to ne kupujem.

Baba iz Donjeg Lapaca digne tri prsta i ovdje ide jedno 150 postova minimum

Komšić i Bakir naprave još jedan de facto ustavni udar na naš status u BiH, i jedno desetak postova, uglavnom nas dvojica i još poneko...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by epikur37 1/11/2020, 15:56

Hektorović wrote:
Sovak wrote:
Zajednički interes?

Može.

Ako ga prejde - zna se.

O tome i mi pišemo

Granice već imamo.

evo baš upravo, isto

poanta je da su hrvati u Bih integralni dio nacije

i da, marcello, sve skupa s ćevapima i burecima

jesi ili nisi!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2020, 15:57

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
Hektorović wrote:

Okrećeš pilu naopako.

A ti si proaktan.

Aj zdra'o.

Najbolje je da po ovim pitanjima  vi ništa ne činite. Barem ušutite, i to će pomoći...
To što vi govorite su argumenti neprijatelja, kojima smo ostavljeni na milost i nemilost.
UDBAŠ JE PAMETAN 
zna on di je zasra 

al neda socijalističke stekovine 

ipak je eri otadžbina u srcu ,,,,,,,,,,,socijalistička
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 1/11/2020, 15:57

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:pa nemaju hrvati i srbi zajednički interes... oni samo mogu u svom zamašnjaku malo i hrvate iskoristiti da se njihovo klatno jače zanjiše.... naravno hrvati će pri tom njihanju otpasti i survati se u provaliju...

E pa to.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 32 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32  Next

Back to top

- Similar topics