Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
krivo ste shvatili moj upis i odmah me napali kao da ja odlučujem išta u ovoj državi , više ljudi me doslovno optužuje da ubijam okolo ,ja doslovno komentiram koronu samo na ovom forumu(a i tu sve manje) u real lifu nećete vjerovati većinu ljudi boli kurac za koronu tako da ljudi i ne pričaju više o tome itd
poanta mog upisa je bila vezana za ono kada je split "obarao rekorde" , onda su ovi HDZovci, Ero i razni bosanci i prodani Dalmoši u ZGu govorili "split grad slučaj, nema disicipline, treba dalmaciju izolirati od ostatka države".
naravno zagreb obara sve rekrode a i drugi će, i odjedanput svi šute.
eh ali prva prilika, evo opet udarac po splitu i dalmaciji, zanimljivo najviše od dalmatinaca uteklih u ZG i bosanaca na državnoj sisi
poanta mog upisa je bila vezana za ono kada je split "obarao rekorde" , onda su ovi HDZovci, Ero i razni bosanci i prodani Dalmoši u ZGu govorili "split grad slučaj, nema disicipline, treba dalmaciju izolirati od ostatka države".
eh ali prva prilika, evo opet udarac po splitu i dalmaciji, zanimljivo najviše od dalmatinaca uteklih u ZG i bosanaca na državnoj sisi
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:krivo ste shvatili moj upis i odmah me napali kao da ja odlučujem išta u ovoj državi , više ljudi me doslovno optužuje da ubijam okolo ,ja doslovno komentiram koronu samo na ovom forumu(a i tu sve manje) u real lifu nećete vjerovati većinu ljudi boli kurac za koronu tako da ljudi i ne pričaju više o tome itd
Zagrebački splićani.
Ako smo mi un zegeju malo razigrani, zabavljamo se, to ne znaci da tovarija doli moze isto.
Oni nek se strpe, imaju mjere, sve im je nacrtano.
Ali ne, se4ka, yoda, toten mutavi i slicni, oni festaju.
Pa ne moze svaki seljak festati u vrijeme korone.
dijagram-
2015-08-09
Ne prizivaj i ti vraga.dijagram wrote:Ako smo mi un zegeju malo razigrani, zabavljamo se, to ne znaci da tovarija doli moze isto.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
» Milo popizdija i optuzio Srbiju da je kriva za sve u 'regionu'
» KFOR optužio 'pobednika' Vučića:Znali ste da će biti akcija.Adem Vuchiqi:Ja strahujem za Kosovo
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Riječki gradonačelnik prijavio Torcidu policiju
» Milo popizdija i optuzio Srbiju da je kriva za sve u 'regionu'
» KFOR optužio 'pobednika' Vučića:Znali ste da će biti akcija.Adem Vuchiqi:Ja strahujem za Kosovo
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Riječki gradonačelnik prijavio Torcidu policiju
Page 2 of 2