Riječki gradonačelnik prijavio Torcidu policiju
Page 1 of 1
Riječki gradonačelnik prijavio Torcidu policiju
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/636466/rijecki-gradonacelnik-prijavio-torcidu-policiji-dosta-mi-je-sutnje-i-uvijene-pristojnosti-sutnja-je-zemlju-dovela-do-ovakvog-stanja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Riječki gradonačelnik prijavio Torcidu policiju
,..ovaj kremenko odojko se mjesa u medjunavijacki ritual i rivalitet...adio pameti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa boji se fašizma jer će Salvini ove godine osvojit sve pokrajinske izbore u Italiji pa onda u strahu su velike oći.vuksadinare wrote:,..ovaj kremenko odojko se mjesa u medjunavijacki ritual i rivalitet...adio pameti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa baš i ne...Baš me zanima kako će ovo završiti...Malo građanske hrabrosti nedostaje ovoj zemlji...vuksadinare wrote:,..ovaj kremenko odojko se mjesa u medjunavijacki ritual i rivalitet...adio pameti
red wolf-
2016-02-10
Koja je svrha ako je kraj blizu?red wolf wrote:Pa baš i ne...Baš me zanima kako će ovo završiti...Malo građanske hrabrosti nedostaje ovoj zemlji...vuksadinare wrote:,..ovaj kremenko odojko se mjesa u medjunavijacki ritual i rivalitet...adio pameti
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Joj, kraj...Ja nikad o kraju nisam pisao...Samo o promjeni...Novi svjetski poredak nije kraj...On je početak...T. wrote:Koja je svrha ako je kraj blizu?red wolf wrote:Pa baš i ne...Baš me zanima kako će ovo završiti...Malo građanske hrabrosti nedostaje ovoj zemlji...vuksadinare wrote:,..ovaj kremenko odojko se mjesa u medjunavijacki ritual i rivalitet...adio pameti
red wolf-
2016-02-10
Kontam, dolazi početak kraja...red wolf wrote:Joj, kraj...Ja nikad o kraju nisam pisao...Samo o promjeni...Novi svjetski poredak nije kraj...On je početak...T. wrote:Koja je svrha ako je kraj blizu?red wolf wrote:Pa baš i ne...Baš me zanima kako će ovo završiti...Malo građanske hrabrosti nedostaje ovoj zemlji...vuksadinare wrote:,..ovaj kremenko odojko se mjesa u medjunavijacki ritual i rivalitet...adio pameti
Odnosno kraj početka...
Ili kraj kraja...
Onkraj početka...
Početak krajnjeg začetka...
Započeto krajem početnog završetka početnog kraja svršetka...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ne, samo drugačije uređeno ljudsko društvo...T. wrote:Kontam, dolazi početak kraja...red wolf wrote:Joj, kraj...Ja nikad o kraju nisam pisao...Samo o promjeni...Novi svjetski poredak nije kraj...On je početak...T. wrote:Koja je svrha ako je kraj blizu?red wolf wrote:Pa baš i ne...Baš me zanima kako će ovo završiti...Malo građanske hrabrosti nedostaje ovoj zemlji...vuksadinare wrote:,..ovaj kremenko odojko se mjesa u medjunavijacki ritual i rivalitet...adio pameti
Odnosno kraj početka...
Ili kraj kraja...
Onkraj početka...
red wolf-
2016-02-10
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ja ti napišem algoritamT. wrote:Kontam, dolazi početak kraja...red wolf wrote:Joj, kraj...Ja nikad o kraju nisam pisao...Samo o promjeni...Novi svjetski poredak nije kraj...On je početak...T. wrote:Koja je svrha ako je kraj blizu?red wolf wrote:Pa baš i ne...Baš me zanima kako će ovo završiti...Malo građanske hrabrosti nedostaje ovoj zemlji...vuksadinare wrote:,..ovaj kremenko odojko se mjesa u medjunavijacki ritual i rivalitet...adio pameti
Odnosno kraj početka...
Ili kraj kraja...
Onkraj početka...
u biti si sam napisao algoritam
gle čuda prošlo 22:00
čekamo tetrjeba sa zidića
2014-12-30
Similar topics
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
» Riječki karneval
» Riječki javni prijevoz
» HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze