Lockdown pišanje po građanima...
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Lockdown pišanje po građanima...
aben wrote:epikur37 wrote:U ZD ima dobrih domaćih vina za kupiti cca 20 kn litra, ako si dobar s ljudima pa i po 15.
Pristojna vina-crna-posve pristupačna, refuža.
sve pizdrika, za oslipiti
pa ne baš, nisu to buteljirana vina s etiketom.. ali dobra kućna radinost.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znaci, erini dijagrami pogresni.
Mogao sam si i misliti.
Mogao sam si i misliti.
dijagram-
2015-08-09
Ne znam, pitanje za coronaše.T. wrote:Naravno, ali koja je onda svrha tih mjera?Triny wrote:Kao što reče u videu, sve se to može kupiti na Amazonu uz besplatnu dostavu. Dobro pa postoji Amazon. A onda će Bezosu prigovarati da profitira na coroni. A neće kriviti ove budale koje upropaštavaju supermarkete i njihove dobavljače.T. wrote:Ali, ako je osoba, što je lako moguće zamisliti, ostala bez cipela ili donjeg rublja, njoj je to 'essential' artikal, važniji od ananasa ili gouda sira...
U tome je poanta i zato sam i stavio temu...
Glavno da je mjera što više, kolikogod besmislene bile.
Trinity-
2014-04-17
Pa sigurno je da nisu svrhu suzbijanja epidemije...Triny wrote:Ne znam, pitanje za coronaše.T. wrote:Naravno, ali koja je onda svrha tih mjera?Triny wrote:Kao što reče u videu, sve se to može kupiti na Amazonu uz besplatnu dostavu. Dobro pa postoji Amazon. A onda će Bezosu prigovarati da profitira na coroni. A neće kriviti ove budale koje upropaštavaju supermarkete i njihove dobavljače.T. wrote:Ali, ako je osoba, što je lako moguće zamisliti, ostala bez cipela ili donjeg rublja, njoj je to 'essential' artikal, važniji od ananasa ili gouda sira...
Jer se dokazalo da nisu djelotvorne u mjeri da čak i WHO ne preporuča više iste jer više štete nego koriste...
Kao zdravlju populacije tako i gospodarstvu država, koje opet utječe na zdravlje...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
manje se kupuje proizvodi iz kine... što je mjera za suzbijanje kineskog virusa.T. wrote:Pa sigurno je da nisu svrhu suzbijanja epidemije...Triny wrote:Ne znam, pitanje za coronaše.T. wrote:Naravno, ali koja je onda svrha tih mjera?Triny wrote:Kao što reče u videu, sve se to može kupiti na Amazonu uz besplatnu dostavu. Dobro pa postoji Amazon. A onda će Bezosu prigovarati da profitira na coroni. A neće kriviti ove budale koje upropaštavaju supermarkete i njihove dobavljače.T. wrote:Ali, ako je osoba, što je lako moguće zamisliti, ostala bez cipela ili donjeg rublja, njoj je to 'essential' artikal, važniji od ananasa ili gouda sira...
Jer se dokazalo da nisu djelotvorne u mjeri da čak i WHO ne preporuča više iste jer više štete nego koriste...
Kao zdravlju populacije tako i gospodarstvu država, koje opet utječe na zdravlje...
je, ali poanta je da su iz položaja mili, kojega je četnička hdz mehanizacija neki dun razorilaNoor wrote:znači, CH3OH
2014-04-16
pa jel nije mili kod stona, a epikur pije CH3OH iz zadarskog zaleđaaben wrote:je, ali poanta je da su iz položaja mili, kojega je četnička hdz mehanizacija neki dun razorilaNoor wrote:znači, CH3OH
Samo 50? ne zovi epija u gosteaben wrote:oti zaoadni trendovi kad tad dojdu do nos...danas sun ga prvi put kušo, tribo mu još malo vrimena. ali učini sun samo pedesetak litor...T. wrote:To je gori na sjeveru ne kod nas...aben wrote:vino, je li vino klasificirono ko non esential?
Ali ne radiš svoje vino?
E da mi je vidit u čemu pravi tih 50 litara...
U lavoru ?
U lavoru ?
Ajde nije ko pažani, jednom ja kuma pitao za vino na pagu a on mi reče: nemoj tu vino kupovati, nitko nema 10 trsa loze a svi imaju po par tisuća litara vina!!T. wrote:E da mi je vidit u čemu pravi tih 50 litara...
U lavoru ?
jebote gori su kemijanju od zagoraca
tre wrote:Samo 50? ne zovi epija u gosteaben wrote:oti zaoadni trendovi kad tad dojdu do nos...danas sun ga prvi put kušo, tribo mu još malo vrimena. ali učini sun samo pedesetak litor...T. wrote:To je gori na sjeveru ne kod nas...aben wrote:vino, je li vino klasificirono ko non esential?
Ali ne radiš svoje vino?
Mislim da bi ns dvojica to stukli za tjedan :)
2015-08-06
Doduše, pretjerujem...možda prije.
Sada sam na čaši vina kroz tjedan a vikendom po buteljica. Praktički na 3 litra za 7 dana.
Trening, zdrav život i poezija :) Počet ću čitati opet.
Sada sam na čaši vina kroz tjedan a vikendom po buteljica. Praktički na 3 litra za 7 dana.
2015-08-06
dva tjedna u vrh glaveepikur37 wrote:tre wrote:Samo 50? ne zovi epija u gosteaben wrote:oti zaoadni trendovi kad tad dojdu do nos...danas sun ga prvi put kušo, tribo mu još malo vrimena. ali učini sun samo pedesetak litor...T. wrote:To je gori na sjeveru ne kod nas...aben wrote:vino, je li vino klasificirono ko non esential?
Ali ne radiš svoje vino?
tre wrote:dva tjedna u vrh glaveepikur37 wrote:tre wrote:Samo 50? ne zovi epija u gosteaben wrote:oti zaoadni trendovi kad tad dojdu do nos...danas sun ga prvi put kušo, tribo mu još malo vrimena. ali učini sun samo pedesetak litor...T. wrote:To je gori na sjeveru ne kod nas...aben wrote:vino, je li vino klasificirono ko non esential?
Ali ne radiš svoje vino?
nakon toga po selu još što ima...pa na trajekt nazad ;)
2015-08-06
o ne! ni valjo diplomatik ponovno!epikur37 wrote:Doduše, pretjerujem...možda prije.
2014-04-16
pa pevec inoxT. wrote:E da mi je vidit u čemu pravi tih 50 litara...
U lavoru ?
2014-04-16
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pucajte-ne-bojim-se-metka-drama-na-gradilistu-ceste-za-peljeski-most-bageri-mu-ruse-vinograd-15024671Noor wrote:pa jel nije mili kod stona, a epikur pije CH3OH iz zadarskog zaleđaaben wrote:je, ali poanta je da su iz položaja mili, kojega je četnička hdz mehanizacija neki dun razorilaNoor wrote:znači, CH3OH
biće imo više takovih položajov..a bosanac i vino? dopusti mi krajnju sumnju...
2014-04-16
aben wrote:o ne! ni valjo diplomatik ponovno!epikur37 wrote:Doduše, pretjerujem...možda prije.
ne..prestao sam se interesirati za teme, publicistiku i sl...znam sve.
estetika, duhovnost i beletristika
počevši s poezijom, ponovo Prevert ali i Carverove priče, Bukowskog slušam na youtube..
2015-08-06
Čisto introspektivno, nakon što zaokruži neki svoj svjetonazor, ideologiju, politiku i pametne teme...
Čovjek se vraća estetici, umjetnosti, filozofiji, duhovnosti, običnim stavrima, tricama, lijepo zaokruženim rečenicama i gleda preko horizonta..
s praktične strane je to vrtlarenje, ribolov, neobavezno družikanje, hrana i piće, izletići
i tako
Čovjek se vraća estetici, umjetnosti, filozofiji, duhovnosti, običnim stavrima, tricama, lijepo zaokruženim rečenicama i gleda preko horizonta..
s praktične strane je to vrtlarenje, ribolov, neobavezno družikanje, hrana i piće, izletići
i tako
2015-08-06
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Pišanje po sirotinji
» rafalno pisanje po HR
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
» Ambasador Francuske: Skandalozno pisanje nekih medija u Srbiji o Notr Damu
» Climate lockdown
» rafalno pisanje po HR
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu