Lockdown pišanje po građanima...
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Lockdown pišanje po građanima...
Jednom bih želio Dunavom proći od početka do kraja kao Claudio Magris, kad bih stao u Beogradu, zanima me što bih pomislio!
Sad ovako na prvu, povijesno sjećanje na eru balkanskih asocijacija, Jugoslavije i sve. Pa i sjećanje na na dio mladost i rockenrolla kasnih 80-ih.
I onda dalje prema đerdapu :D
Sad ovako na prvu, povijesno sjećanje na eru balkanskih asocijacija, Jugoslavije i sve. Pa i sjećanje na na dio mladost i rockenrolla kasnih 80-ih.
I onda dalje prema đerdapu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
jo jedun put u tranzitu iz makedonije;
nis zašo iz autobusa, gadilo mi se
zagreb ne stujen jer nis munjin štovati gradove,
a beograd mibse gadi jer u njemu živu srbi
2014-04-16
aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
dijagram-
2015-08-09
Ono štovati,mislio sam kao poštovati,ali nema veze.aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
Kako možeš mrziti Beograd zbog Srba,kad ,siguran sam,u životu nisi upoznao niti 10 Srba?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bit ce da si mu dovoljan i samo ti:)jastreb wrote:Ono štovati,mislio sam kao poštovati,ali nema veze.aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
Kako možeš mrziti Beograd zbog Srba,kad ,siguran sam,u životu nisi upoznao niti 10 Srba?
dijagram-
2015-08-09
ah, moji kupili stan 78 u vojno milicijiskin zgradami, a i sun znoš da su unda sva vojna lica i milicijoneri bili srbijastreb wrote:Ono štovati,mislio sam kao poštovati,ali nema veze.aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
2014-04-16
jo mu verujen da ni srb, un je baš ono provi jugosloven, bratstven i jedinstvendijagram wrote:Bit ce da si mu dovoljan i samo ti:)jastreb wrote:Ono štovati,mislio sam kao poštovati,ali nema veze.aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
2014-04-16
Ne,nisu. Bilo je i drugih nacionalnosti. Opet podliježeš klerikalističko-nacionalističkoj promidžbi i nekakvim stereotipima kojima obiluje novija hrvatska filmografija.aben wrote:ah, moji kupili stan 78 u vojno milicijiskin zgradami, a i sun znoš da su unda sva vojna lica i milicijoneri bili srbijastreb wrote:Ono štovati,mislio sam kao poštovati,ali nema veze.aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije, cca 25%, al dovoljno:)aben wrote:jo mu verujen da ni srb, un je baš ono provi jugosloven, bratstven i jedinstvendijagram wrote:Bit ce da si mu dovoljan i samo ti:)jastreb wrote:Ono štovati,mislio sam kao poštovati,ali nema veze.aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
dijagram-
2015-08-09
bilo, ali velika većina su bili srbijastreb wrote:Ne,nisu. Bilo je i drugih nacionalnosti. Opet podliježeš klerikalističko-nacionalističkoj promidžbi i nekakvim stereotipima kojima obiluje novija hrvatska filmografija.aben wrote:ah, moji kupili stan 78 u vojno milicijiskin zgradami, a i sun znoš da su unda sva vojna lica i milicijoneri bili srbijastreb wrote:Ono štovati,mislio sam kao poštovati,ali nema veze.aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
uffff..vrlo nezgodnbo po tvoje podrijetlo..naime undo su milicijuneri i vojna lica imali apsolutnu "vlast" nad sveukupnim zenskinjem..a josh i dan danas tvuje zenskinje gravitira Srbima i odlascima u srbiju..malo gadne implikucije,ne?aben wrote:ah, moji kupili stan 78 u vojno milicijiskin zgradami, a i sun znoš da su unda sva vojna lica i milicijoneri bili srbijastreb wrote:Ono štovati,mislio sam kao poštovati,ali nema veze.aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
Guest- Guest
moja zgrada je imala 5 portunov, svaki portun 12 stanova. i samo jo i jedun murterin nismo bili srbi. bi je jedun musliman i jedun makedonac. svi ostali su srbi i mešani, a mešani su isto srbi. i to ne prečani, nego oni i dubine mordora.jastreb wrote:Ne,nisu. Bilo je i drugih nacionalnosti. Opet podliježeš klerikalističko-nacionalističkoj promidžbi i nekakvim stereotipima kojima obiluje novija hrvatska filmografija.aben wrote:ah, moji kupili stan 78 u vojno milicijiskin zgradami, a i sun znoš da su unda sva vojna lica i milicijoneri bili srbijastreb wrote:Ono štovati,mislio sam kao poštovati,ali nema veze.aben wrote:jastreb wrote:Vi Dalmatinci ne štujete ni Zagreb. Tako da se ne čudim prama tvome stavu u vezi Beograda.aben wrote:
2014-04-16
pardon, murterin i jo nismo bili vojna lica ili milicija
2014-04-16
čekoj, znači bili ste srbi, samo ne vojna lica ili milicija :)aben wrote:pardon, murterin i jo nismo bili vojna lica ili milicija
Noor wrote:čekoj, znači bili ste srbi, samo ne vojna lica ili milicija :)aben wrote:pardon, murterin i jo nismo bili vojna lica ili milicija
Pa svi smo bili, šta sad..?
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:čekoj, znači bili ste srbi, samo ne vojna lica ili milicija :)aben wrote:pardon, murterin i jo nismo bili vojna lica ili milicija
:D :D
sumnjvo, sumnjivo...
iza ovog isforsiranog pisanja krije se očito nativna šumadijska ekavica :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jeste, sve dok vam turčin nije dao završni štih :)crvenkasti wrote:Noor wrote:čekoj, znači bili ste srbi, samo ne vojna lica ili milicija :)aben wrote:pardon, murterin i jo nismo bili vojna lica ili milicija
Pa svi smo bili, šta sad..?
pa čitoj dalje s otin ispravkun pa će ti sestiNoor wrote:čekoj, znači bili ste srbi, samo ne vojna lica ili milicija :)aben wrote:pardon, murterin i jo nismo bili vojna lica ili milicija
2014-04-16
kako lažeš... tad si još imao ljiljan passportepikur37 wrote:aben wrote:a beograd?jastreb wrote:ZG je baš glavni hrvatski grad i jedini grad koji zaslužuje tu titulu.epikur37 wrote:jastreb wrote:No zbog jake kiše odustajem od odlaska.
Meni je Zagreb dvojak
S jedne strane lijepi perivoji i K&K arhitektura, jedna građanska kultura
S druge strane sivilo blokova, kvartova i široki sloj provincijske pomodne malograđanštine
Niti jedan drugi grad to,po meni,ne bi mogao biti. NI Split,ni Rijeka,a kamo li Banjaluka.
Sivilo blokova krasi svaku metropolu i svaki veći grad.
Bio sam u BG 2001, znači 5-6 godina nakon rata, na granici sam pokazao hrvatske papire pa su mi odvalili turističku vizu, nekih 50 EUR tada.
Ogromno sivilo i blokovi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kako lažeš... tad si još imao ljiljan passportepikur37 wrote:aben wrote:a beograd?jastreb wrote:ZG je baš glavni hrvatski grad i jedini grad koji zaslužuje tu titulu.epikur37 wrote:jastreb wrote:No zbog jake kiše odustajem od odlaska.
Meni je Zagreb dvojak
S jedne strane lijepi perivoji i K&K arhitektura, jedna građanska kultura
S druge strane sivilo blokova, kvartova i široki sloj provincijske pomodne malograđanštine
Niti jedan drugi grad to,po meni,ne bi mogao biti. NI Split,ni Rijeka,a kamo li Banjaluka.
Sivilo blokova krasi svaku metropolu i svaki veći grad.
Bio sam u BG 2001, znači 5-6 godina nakon rata, na granici sam pokazao hrvatske papire pa su mi odvalili turističku vizu, nekih 50 EUR tada.
Ogromno sivilo i blokovi.
ja ne lažem, jednostavno to nije moj stil, to slabi čovjeka, njegov stav, obraz i karakter...samopouzdanje u konačnici, isto ovo s kojim ti pišem ;)
Da 2001 sam prešao granicu s našom putovnicom i naplatili su mi vizu, i raočarao sam se vidjevši svoj blind date negdje na Zvezdari
sestra joj je bila zmaj a i mater ne loša.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Pišanje po sirotinji
» rafalno pisanje po HR
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
» Ambasador Francuske: Skandalozno pisanje nekih medija u Srbiji o Notr Damu
» Climate lockdown
» rafalno pisanje po HR
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
» Ambasador Francuske: Skandalozno pisanje nekih medija u Srbiji o Notr Damu