rafalno pisanje po HR
Page 1 of 1
rafalno pisanje po HR
Planirate li se vratiti, ili je Kina definitivno postala Vaš novi dom?
Planiram se vratiti. Znam da je situacija u Hrvatskoj sve gora i gora, ali to mi upravo budi optimizam. Kada demografski trendovi odrade svoje a uhljebi pojedu druge uhljebe, jer realnog sektora neće biti, očekujem da se svi mi mladi s pošteno zarađenim kapitalom vrate i pokupuju sve što su nezahvalni sinovi naše domovine, toliko bogate prirodnim ljepotama, uzeli zdravo za gotovo. I to će biti pravda. Fiat justitia et pereat mundus.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/razgovarali-smo-s-mladim-hrvatom-koji-zivi-u-kini-vratit-cu-se-kad-se-uhljebi-medjusobno-pojedu/998363.aspx
Planiram se vratiti. Znam da je situacija u Hrvatskoj sve gora i gora, ali to mi upravo budi optimizam. Kada demografski trendovi odrade svoje a uhljebi pojedu druge uhljebe, jer realnog sektora neće biti, očekujem da se svi mi mladi s pošteno zarađenim kapitalom vrate i pokupuju sve što su nezahvalni sinovi naše domovine, toliko bogate prirodnim ljepotama, uzeli zdravo za gotovo. I to će biti pravda. Fiat justitia et pereat mundus.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/razgovarali-smo-s-mladim-hrvatom-koji-zivi-u-kini-vratit-cu-se-kad-se-uhljebi-medjusobno-pojedu/998363.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: rafalno pisanje po HR
znam tog lika, dosta se čujemo po fejsu, ok je, inače je na desnu stranu izrazito... ali eto index reklamira iseljavanje
dobar komentar mui je neko napiso,
"lik je jalan jer se ni uspi uhljebiti u hrvackoj" :)
"lik je jalan jer se ni uspi uhljebiti u hrvackoj" :)
2014-04-16
Re: rafalno pisanje po HR
i ja bi otisao u kinu al prevelika konkurencija na mjesalici, psmtr
» Pišanje po sirotinji
» Lockdown pišanje po građanima...
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
» ispalio 30 komada rafalno iz jugo kalaša i sve snimio
» Pišanje po sirotinji
» Lockdown pišanje po građanima...
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
Page 1 of 1