Novi srpski ministar opsjednut Hrvatima i Hrvatskom,širi se njegov seksistički tvit
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Novi srpski ministar opsjednut Hrvatima i Hrvatskom,širi se njegov seksistički tvit
Bitno da nema rata. Dok im je god Dodik u RS a ne politički nasljednici Mladića i Karadžića mogu biti mirni.
Ne radi mene nego radi sebe jer su sami sebi najgori neprijatelj.
Onako ić u osvajanja 90-i to može samo lud čovik.
Ne radi mene nego radi sebe jer su sami sebi najgori neprijatelj.
Onako ić u osvajanja 90-i to može samo lud čovik.
2014-04-11
Re: Novi srpski ministar opsjednut Hrvatima i Hrvatskom,širi se njegov seksistički tvit
Sad će oni fino priko ovog ministarstva podilit državno poticane stanove sebi i svojima a ostale tko šiša. Zato je to ministarstvo bitno. Sređuju stanove koje plaćaju svi a dobivaju uglavnom oni. Isto ko i kod nas sa ovom šemom POS stanova.
Sve je to muljaža. Ne mogu oni pooravit natalitet u Srbiji kad imaju još manji standard od Hrvatske. To će sve na zapad uteč osim njih i njihovih i ovih šta im se iz xy jednostavno više ne isplati selit.
Sve je to muljaža. Ne mogu oni pooravit natalitet u Srbiji kad imaju još manji standard od Hrvatske. To će sve na zapad uteč osim njih i njihovih i ovih šta im se iz xy jednostavno više ne isplati selit.
2014-04-11
Pošto sam ja protiv emancipacije onda meni odgovara da četnici krenu na feminizam a to se upravo dešava.
Četnici protiv feminizma.
Podrška nacionalistima u Srbiji.
Četnici protiv feminizma.
Podrška nacionalistima u Srbiji.
2014-04-11
Će da se mirimo sa braću hrišćani.
Guest- Guest
Aha bit će show...Dobro.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novi udar na vladu Angele Merkel: Ministar naručio maske preko tvrtke za koju radi njegov suprug
» 'Najdrazi neprijatelj'!Predsjednik opsjednut Hrvatima
» Zašto je Adem Vuchiqi toliko opsjednut Hrvatskom?
» Letica:Suljo je opsjednut Hrvatima od djetinjstva i to je nepopravljivo
» MINISTAR OBRANE UPOZORAVA 'Susjedstvom se širi islamizacija'
» 'Najdrazi neprijatelj'!Predsjednik opsjednut Hrvatima
» Zašto je Adem Vuchiqi toliko opsjednut Hrvatskom?
» Letica:Suljo je opsjednut Hrvatima od djetinjstva i to je nepopravljivo
» MINISTAR OBRANE UPOZORAVA 'Susjedstvom se širi islamizacija'
Page 2 of 2