Novi srpski ministar opsjednut Hrvatima i Hrvatskom,širi se njegov seksistički tvit
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Novi srpski ministar opsjednut Hrvatima i Hrvatskom,širi se njegov seksistički tvit
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-srpski-ministar-opsjednut-hrvatima-i-hrvatskom-siri-se-njegov-seksisticki-tvit/2224177.aspx
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: Novi srpski ministar opsjednut Hrvatima i Hrvatskom,širi se njegov seksistički tvit
divno...sad da jos utrpaju boru jovica,boru kostica..u vlast..pa mogu reci eto samo njega nema(slobe)
2015-09-08
Re: Novi srpski ministar opsjednut Hrvatima i Hrvatskom,širi se njegov seksistički tvit
nije im dost vulin evo vulina 2 i dacica 1 2 3 4
2015-09-08
suljo nekidan kaze..'stvarno zelim bolje odnose sa hrvatskom'...ako mu je ovo poruka sa utrpavanjem ovog cetnika jos iz kraja osamdesetih...daleko kuca i tebi i njemu..sto dalja
2015-09-08
inace o toj kosovoj i milosevicevoj agenturi mogao bi knjigu napisati...inace rođen u cetnickom leglu komogovini na banovini..srbovao otvoreno jos osamdesetih narocito od dolaska na vlast milosevica u srbiji...inace drugovao sa tetrjebovim omiljenim stankom stojcevicem kojimu je u to vrijeme bio zastitnik....povezan sa kos-ovim strukturama u maksimirskoj i smatra ga se da je jedan od onih koji je bio zacetnik osnivanja kos-ove obavjestajno-teroristicke grupe 'labrador'...on i lazanski su bili kao 'novinari' prst i nokat u zagrebu...stolovao u zagrebu do proljeca 1991...cest posjetitelj 'krajinskih' vlasti po banovini i kordunu narocito od ljeta 1990 pa sve dok je jos zivio u zagrebu...klasificiran od hrvatske obavjestajne sluzbe u onom vremenu kao radikalni velikosrpski element..
2015-09-08
Borac protiv feminizma. Uvalilo mu resor demografije. Smijeh.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Rat je neizbjezan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gledao sam I slusao toga lika na nekim srpskim TV kanalima..
Sta reci... bez veze...nebitan
A to sto prica je ionako uobicajena prica kod Srba. Nista novo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ak je nebitan ka'k je postao ministar..pa boga mu ne postaje s eministar na dobar dan ja hocu biti ministarRingo10 wrote:Gledao sam I slusao toga lika na nekim srpskim TV kanalima..
2015-09-08
Posta je ministar jer je novinar i urednik u Novostima a Vučic je bitno medije imat na svojoj strani i usput da bi vladao zadovoljiti i ekstremnu desnicu u državi a to su ovi i onda mu dao neku fotelju da ne laje protiv njega.vuksadinare wrote:ak je nebitan ka'k je postao ministar..pa boga mu ne postaje s eministar na dobar dan ja hocu biti ministarRingo10 wrote:Gledao sam I slusao toga lika na nekim srpskim TV kanalima..
Sad će biti smijeh jjer im je demografija raspad sistema a ovaj je ministar toga.
2014-04-11
Pa znamo,mora biti opsjednut Hrvatskom i Hrvatima.vuksadinare wrote:ak je nebitan ka'k je postao ministar..pa boga mu ne postaje s eministar na dobar dan ja hocu biti ministarRingo10 wrote:Gledao sam I slusao toga lika na nekim srpskim TV kanalima..
Eh da je U Hrvatskoj opsjednutost Srbima uvjet,ministri bi bili ti,Tre,Mića i Noor.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
znaci nije nebitan...nadam se d aje ringo shvatio ako je uopceRayMabus wrote:Posta je ministar jer je novinar i urednik u Novostima a Vučic je bitno medije imat na svojoj strani i usput da bi vladao zadovoljiti i ekstremnu desnicu u državi a to su ovi i onda mu dao neku fotelju da ne laje protiv njega.vuksadinare wrote:ak je nebitan ka'k je postao ministar..pa boga mu ne postaje s eministar na dobar dan ja hocu biti ministarRingo10 wrote:Gledao sam I slusao toga lika na nekim srpskim TV kanalima..
Sad će biti smijeh jjer im je demografija raspad sistema a ovaj je ministar toga.
2015-09-08
...gle....bolje da smo opsjednuti srbima nego d aslusamo tebe...danas bi ovdje imali umjesto bana jelacica knjaza milošajastreb wrote:Pa znamo,mora biti opsjednut Hrvatskom i Hrvatima.vuksadinare wrote:ak je nebitan ka'k je postao ministar..pa boga mu ne postaje s eministar na dobar dan ja hocu biti ministarRingo10 wrote:Gledao sam I slusao toga lika na nekim srpskim TV kanalima..
Eh da je U Hrvatskoj opsjednutost Srbima uvjet,ministri bi bili ti,Tre,Mića i Noor.
2015-09-08
Normalno da nije nebitan.vuksadinare wrote:znaci nije nebitan...nadam se d aje ringo shvatio ako je uopceRayMabus wrote:Posta je ministar jer je novinar i urednik u Novostima a Vučic je bitno medije imat na svojoj strani i usput da bi vladao zadovoljiti i ekstremnu desnicu u državi a to su ovi i onda mu dao neku fotelju da ne laje protiv njega.vuksadinare wrote:ak je nebitan ka'k je postao ministar..pa boga mu ne postaje s eministar na dobar dan ja hocu biti ministarRingo10 wrote:Gledao sam I slusao toga lika na nekim srpskim TV kanalima..
Pa sam Vučic je po Hrvatskoj tokom rata drža govore o velikoj Srbiji. Dačic mali Sloba.
Vulin ima zabranu ulaska u Hrvatsku.
Ma.
2014-04-11
Sta imam ja da shvatim ili ne
Ne mozemo mi odredjivat Srbiji ko ce im bit ministar
Ne znam za koji se kiton uzbudjujete oko toga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mislim da je neizbježan demografski kolaps Srbije. Zato me i uvatija smij kad san vidija koju fotelju u vladi je ovaj dobija. Evo već pljuje po feministkinjama.jastreb wrote:Rat je neizbjezan.
O ovome san ja i priča a to je da kad im demografija se raspadne da će četnici krenit u Srbiji u otvoreni rat sa emanicpacijom.
Kokice.
2014-04-11
Ovo nije nebitna vijest jer ovaj lik nije bilo tko. Imaš hrpu njegovij testov u Novostima o Hrvatskoj i Hrvatima. Teški četnik.Ringo10 wrote:Sta imam ja da shvatim ili ne
Sad uzmi Vučic ratni huškač , Dačić mali od Slobe , Vulin ministar obrane zabrana ulaska u Hrvatsku.
2014-04-11
Pošto u Hrvatskoj ovaj lik nije toliko medijski poznat povuči ću vam paralelu.
Ovo vam je ko da onaj iz Bujice postane ministar u Vladi republike Hrvatske.
Ovo vam je ko da onaj iz Bujice postane ministar u Vladi republike Hrvatske.
2014-04-11
Trenutno nema rata a i teškog da će ga biti a to mi je najbitnije a to šta njihova velikosrpska ideologija počiva na tome da im je Hrvatska najveća prijetnja jer iim ne da širenje na zapad i izlaz na Jadran to je tako.
Ja znam s kim imam posla. Nije njima u Beogradu lako sad kad su ostali bez mora.
Ja znam s kim imam posla. Nije njima u Beogradu lako sad kad su ostali bez mora.
2014-04-11
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novi udar na vladu Angele Merkel: Ministar naručio maske preko tvrtke za koju radi njegov suprug
» 'Najdrazi neprijatelj'!Predsjednik opsjednut Hrvatima
» Zašto je Adem Vuchiqi toliko opsjednut Hrvatskom?
» Letica:Suljo je opsjednut Hrvatima od djetinjstva i to je nepopravljivo
» MINISTAR OBRANE UPOZORAVA 'Susjedstvom se širi islamizacija'
» 'Najdrazi neprijatelj'!Predsjednik opsjednut Hrvatima
» Zašto je Adem Vuchiqi toliko opsjednut Hrvatskom?
» Letica:Suljo je opsjednut Hrvatima od djetinjstva i to je nepopravljivo
» MINISTAR OBRANE UPOZORAVA 'Susjedstvom se širi islamizacija'
Page 1 of 2