'Najdrazi neprijatelj'!Predsjednik opsjednut Hrvatima
Page 1 of 1
'Najdrazi neprijatelj'!Predsjednik opsjednut Hrvatima
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/predsjednik-opsjednut-hrvatima-tri-eksperta-iz-beograda-raskrinkala-tajnu-vuciceve-fiksacije-15226293
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Najdrazi neprijatelj'!Predsjednik opsjednut Hrvatima
..nista cudno..kad lik svake godine 13.5...saziva konferenciju za medije kako bi po n-ti put prepricava kako je on radio nerede na maximiru 13.5.1990...nekidan je jedan srbijanski odvjetnik rekao..da su huligani na celu drzave...Suljo i vulin su bile aktivne delije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Najdrazi neprijatelj'!Predsjednik opsjednut Hrvatima
Nije on opsjednut Hrvatima nego velikom Srbijom a Hrvatska mu je kao i svim ostalim srpskim nacionalistima prepreka za ostvarenje toga cilaj.
Neka on uvede sankcije Rusiji pa neka se onda javlja za riječ.
Neka on uvede sankcije Rusiji pa neka se onda javlja za riječ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Letica:Suljo je opsjednut Hrvatima od djetinjstva i to je nepopravljivo
» Novi srpski ministar opsjednut Hrvatima i Hrvatskom,širi se njegov seksistički tvit
» Suljagić se obratio Hrvatima: Shvatite, Komšić je vaš predsjednik
» Hrvatima u BiH želim poručiti da je naš ustavni sistem takav da sam ja opet na ovom mjestu, ja sam vaš predsjednik glasali vi za mene ili ne
» Penava:'Plenkovic je opsjednut EU-om (Briselom)'
» Novi srpski ministar opsjednut Hrvatima i Hrvatskom,širi se njegov seksistički tvit
» Suljagić se obratio Hrvatima: Shvatite, Komšić je vaš predsjednik
» Hrvatima u BiH želim poručiti da je naš ustavni sistem takav da sam ja opet na ovom mjestu, ja sam vaš predsjednik glasali vi za mene ili ne
» Penava:'Plenkovic je opsjednut EU-om (Briselom)'
Page 1 of 1