Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
e, aj pliz prvo ukini virus...ne moraš sve ostalo što si gore nabrojiomutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
spasiti ćemo 5 miliona ljudi na svijetu.
ok, mozda alkohol
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Provincija Bergamo: stanovnika 1,114,590
Smrtnost u Italiji na godišnjem nivou 1.07% od ukupnog stanovništva.
Očekivani broj umrlih u Bergamu u 2020. ukupno : = 1,114,590x1.07/100 = 11,926
Očekivani broj umrlih u prva 4 mjeseca : = 11,926/3 = 3,975 ...ili na mjesečnoj razini = 994
Stvarno umrli u prva 4 mjeseca: = 9,656
Procjena broja umrlih od i sa coronom: 9656-3,975 = 5,681
Povećana smrtnost u mjesecu ožujku: 571%.
PS: Naglašavam, radi se o podacima u prva 4 mjeseca! Podatke od tada pa do danas nemam.Nisu objavljeni.
Glede na današnju situaciju oko divljanja širenja zaraze mogu samo reći - "Bergamo" se može svima desiti.
Panika u ovakvim situacijama, naravno, nije dobar saveznik. Dapače, može napraviti više štete od corone.
S potcjenjivanjem je ista stvar - dovela bi do scena koje smo gledali u Bergamu!
Ovaj virus nije kao karijes, vjerujte mi!
Očekivani broj umrlih u prva 4 mjeseca : = 11,926/3 = 3,975 ...ili na mjesečnoj razini = 994
PS: Naglašavam, radi se o podacima u prva 4 mjeseca! Podatke od tada pa do danas nemam.Nisu objavljeni.
Glede na današnju situaciju oko divljanja širenja zaraze mogu samo reći - "Bergamo" se može svima desiti.
Panika u ovakvim situacijama, naravno, nije dobar saveznik. Dapače, može napraviti više štete od corone.
S potcjenjivanjem je ista stvar - dovela bi do scena koje smo gledali u Bergamu!
smanjen broj umrlih u hrvatskoj se može sagledavati kroz činjenicu da je unatoč velikom broju nediscipliniranih mladih ljudi bio i jako velik broj discipliniranih starijih ljudi, koji su moguće, ne tvrdim, ali moguće je, posvetili pažnju zdravlju, smanjili pušenje, smanjili unos nezdrave hrane, alkohola, povećali unos antioksidansa, ostalih suplemenata, voća i povrća. jednostavno svojim ponašanjem i promjenom životnih i prehrambenih navika, smanjili vjerojatnost povećanog broja srčanih i moždanih udara sa smrtnim ishodom koji su se u određenom broju uistinu smanjili, ne znam točno brojeve, i kako rekoh moguće da je to ali ne mora biti...
2015-08-08
U talijanskim regijama i provincijama je smrtnost u siječnju i veljači (gripa!) bila manja redom od 6-10%.michaellcmacha wrote:smanjen broj umrlih u hrvatskoj se može sagledavati kroz činjenicu da je unatoč velikom broju nediscipliniranih mladih ljudi bio i jako velik broj discipliniranih starijih ljudi, koji su moguće, ne tvrdim, ali moguće je, posvetili pažnju zdravlju, smanjili pušenje, smanjili unos nezdrave hrane, alkohola, povećali unos antioksidansa, ostalih suplemenata, voća i povrća. jednostavno svojim ponašanjem i promjenom životnih i prehrambenih navika, smanjili vjerojatnost povećanog broja srčanih i moždanih udara sa smrtnim ishodom koji su se u određenom broju uistinu smanjili, ne znam točno brojeve, i kako rekoh moguće da je to ali ne mora biti...
Razlog je vjerojatno u uspješnijem zdravstvu. Uostalom, životni vijek je bitno produžen...
zašto ne moram? spasili bi višestruko više života nego što će korona napraviti...Noor wrote:e, aj pliz prvo ukini virus...ne moraš sve ostalo što si gore nabrojiomutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
ok, mozda alkohol
po čemu je pregaženo dijete na cesti manje vrijedno od neke bake u devedesetoj godini?
nije bilo prometa na cestama tijekom lockdowna, manje poginulih u prometu i to je jedan razloga od smanjene smrtnosti.michaellcmacha wrote:smanjen broj umrlih u hrvatskoj se može sagledavati kroz činjenicu da je unatoč velikom broju nediscipliniranih mladih ljudi bio i jako velik broj discipliniranih starijih ljudi, koji su moguće, ne tvrdim, ali moguće je, posvetili pažnju zdravlju, smanjili pušenje, smanjili unos nezdrave hrane, alkohola, povećali unos antioksidansa, ostalih suplemenata, voća i povrća. jednostavno svojim ponašanjem i promjenom životnih i prehrambenih navika, smanjili vjerojatnost povećanog broja srčanih i moždanih udara sa smrtnim ishodom koji su se u određenom broju uistinu smanjili, ne znam točno brojeve, i kako rekoh moguće da je to ali ne mora biti...
michaellcmacha likes this post
PS: Inače se smrtnost u ovoj godini uspoređuje s PROSJEČNOM u proteklih 5 godina
i ne sa prošlom godinom. Podatak u naslovu je neuporaban!
i ne sa prošlom godinom. Podatak u naslovu je neuporaban!
michaellcmacha likes this post
Ali je povećana zbog overdoziranja s opijatima u podrumima.mutava baštarda wrote:nije bilo prometa na cestama tijekom lockdowna, manje poginulih u prometu i to je jedan razloga od smanjene smrtnosti.michaellcmacha wrote:smanjen broj umrlih u hrvatskoj se može sagledavati kroz činjenicu da je unatoč velikom broju nediscipliniranih mladih ljudi bio i jako velik broj discipliniranih starijih ljudi, koji su moguće, ne tvrdim, ali moguće je, posvetili pažnju zdravlju, smanjili pušenje, smanjili unos nezdrave hrane, alkohola, povećali unos antioksidansa, ostalih suplemenata, voća i povrća. jednostavno svojim ponašanjem i promjenom životnih i prehrambenih navika, smanjili vjerojatnost povećanog broja srčanih i moždanih udara sa smrtnim ishodom koji su se u određenom broju uistinu smanjili, ne znam točno brojeve, i kako rekoh moguće da je to ali ne mora biti...
SAD ĆE TEBI TO POJASNIT POLITIČKI MATEMATIČAR ŠAKALJEroo wrote:Ali je povećana zbog overdoziranja s opijatima u podrumima.mutava baštarda wrote:nije bilo prometa na cestama tijekom lockdowna, manje poginulih u prometu i to je jedan razloga od smanjene smrtnosti.michaellcmacha wrote:smanjen broj umrlih u hrvatskoj se može sagledavati kroz činjenicu da je unatoč velikom broju nediscipliniranih mladih ljudi bio i jako velik broj discipliniranih starijih ljudi, koji su moguće, ne tvrdim, ali moguće je, posvetili pažnju zdravlju, smanjili pušenje, smanjili unos nezdrave hrane, alkohola, povećali unos antioksidansa, ostalih suplemenata, voća i povrća. jednostavno svojim ponašanjem i promjenom životnih i prehrambenih navika, smanjili vjerojatnost povećanog broja srčanih i moždanih udara sa smrtnim ishodom koji su se u određenom broju uistinu smanjili, ne znam točno brojeve, i kako rekoh moguće da je to ali ne mora biti...
Guest- Guest
ok kada si u mladin godinama sve se može podniti, samo se ne smi sist za volan...Eroo wrote:Ali je povećana zbog overdoziranja s opijatima u podrumima.mutava baštarda wrote:nije bilo prometa na cestama tijekom lockdowna, manje poginulih u prometu i to je jedan razloga od smanjene smrtnosti.michaellcmacha wrote:smanjen broj umrlih u hrvatskoj se može sagledavati kroz činjenicu da je unatoč velikom broju nediscipliniranih mladih ljudi bio i jako velik broj discipliniranih starijih ljudi, koji su moguće, ne tvrdim, ali moguće je, posvetili pažnju zdravlju, smanjili pušenje, smanjili unos nezdrave hrane, alkohola, povećali unos antioksidansa, ostalih suplemenata, voća i povrća. jednostavno svojim ponašanjem i promjenom životnih i prehrambenih navika, smanjili vjerojatnost povećanog broja srčanih i moždanih udara sa smrtnim ishodom koji su se u određenom broju uistinu smanjili, ne znam točno brojeve, i kako rekoh moguće da je to ali ne mora biti...
kasnije čovik sazori i postane umjeren.
evropska civilizacija počiva na fundamentu koji je udaren uz bokal vina...
Zato ja i učim od dubrovačke civilizacije 14.-og stoljeća.mutava baštarda wrote:ok kada si u mladin godinama sve se može podniti, samo se ne smi sist za volan...Eroo wrote:Ali je povećana zbog overdoziranja s opijatima u podrumima.mutava baštarda wrote:nije bilo prometa na cestama tijekom lockdowna, manje poginulih u prometu i to je jedan razloga od smanjene smrtnosti.michaellcmacha wrote:smanjen broj umrlih u hrvatskoj se može sagledavati kroz činjenicu da je unatoč velikom broju nediscipliniranih mladih ljudi bio i jako velik broj discipliniranih starijih ljudi, koji su moguće, ne tvrdim, ali moguće je, posvetili pažnju zdravlju, smanjili pušenje, smanjili unos nezdrave hrane, alkohola, povećali unos antioksidansa, ostalih suplemenata, voća i povrća. jednostavno svojim ponašanjem i promjenom životnih i prehrambenih navika, smanjili vjerojatnost povećanog broja srčanih i moždanih udara sa smrtnim ishodom koji su se u određenom broju uistinu smanjili, ne znam točno brojeve, i kako rekoh moguće da je to ali ne mora biti...
Ne znam zašto preskačeš njihove lazarete? Probaj to proučiti pa makar uz bukaru vina.
ili kriglu pive, ili čašu konjaka ili whiskeyamutava baštarda wrote:ok kada si u mladin godinama sve se može podniti, samo se ne smi sist za volan...Eroo wrote:Ali je povećana zbog overdoziranja s opijatima u podrumima.mutava baštarda wrote:nije bilo prometa na cestama tijekom lockdowna, manje poginulih u prometu i to je jedan razloga od smanjene smrtnosti.michaellcmacha wrote:smanjen broj umrlih u hrvatskoj se može sagledavati kroz činjenicu da je unatoč velikom broju nediscipliniranih mladih ljudi bio i jako velik broj discipliniranih starijih ljudi, koji su moguće, ne tvrdim, ali moguće je, posvetili pažnju zdravlju, smanjili pušenje, smanjili unos nezdrave hrane, alkohola, povećali unos antioksidansa, ostalih suplemenata, voća i povrća. jednostavno svojim ponašanjem i promjenom životnih i prehrambenih navika, smanjili vjerojatnost povećanog broja srčanih i moždanih udara sa smrtnim ishodom koji su se u određenom broju uistinu smanjili, ne znam točno brojeve, i kako rekoh moguće da je to ali ne mora biti...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mutava baštarda wrote:zašto ne moram? spasili bi višestruko više života nego što će korona napraviti...Noor wrote:e, aj pliz prvo ukini virus...ne moraš sve ostalo što si gore nabrojiomutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
ok, mozda alkohol
po čemu je pregaženo dijete na cesti manje vrijedno od neke bake u devedesetoj godini?
kao po običaju, qrca nisi skužio, jel
da ti nije previse posla, zato
ali mozes zabraniti duhan, alkohol, vožnju....bar na 3 dana
možeš li virusu zabraniti da ne inficira narod?
to se vrlo lako možeNoor wrote:mutava baštarda wrote:zašto ne moram? spasili bi višestruko više života nego što će korona napraviti...Noor wrote:e, aj pliz prvo ukini virus...ne moraš sve ostalo što si gore nabrojiomutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
ok, mozda alkohol
samo triba pratiti staze revolucije ,,,recimo kine il sj.koreje
Guest- Guest
Eroo wrote:Provincija Bergamo: stanovnika 1,114,590
Više od ovoga nisam uspio doznati.
Ne znam zašto ljudi izbjegavaju ovo razumjeti?
"Bergamo" se može zbjeći, izbjegle su ga većina talijanskih regija i provincija.
U hodu su učili i prilagođavali ponašanje. To upravo i mi radimo.
Poštujmo struku i njene preporuke. Boljeg izbora nemamo.
Dovoditi u koorelaciju nepovezane događaje i iz toga izvesti neki glupav zaključak je tipično za ove antikoronaše.mutava baštarda wrote:
Ono ..u africi su gladni i umru , zašto je to gore nego umrijeti od korone. Nije. 🥴
Glava mi je gore a guzica gore, zašto ne bi mogla biti guzica gore. Bi.
U automobilu se sudariš i pogineš, ako nisu zabranili promet onda zašto braniti da se korona nesmetano širi. Pogineš ili umreš od upale pluća umro si svejedno, ne. 🥴
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ti kad iziđeš vani ne znaš imaš li virus u sebi i hoćeš li putem zaraziti nekoga. bez obzira na preporuke, maska distanca.Noor wrote:mutava baštarda wrote:zašto ne moram? spasili bi višestruko više života nego što će korona napraviti...Noor wrote:e, aj pliz prvo ukini virus...ne moraš sve ostalo što si gore nabrojiomutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
ok, mozda alkohol
kad sjedneš za volan ti ne znaš hoćeš li nekoga zgaziti, bez obzira na preporuke, pojas, ograničenje brzine...
virus ne mogu zabraniti, nemoguće je, a i svi ćemo ga u nekom trenutku dobiti... mogu zabraniti promet.
ti kad već drobiš o višim ciljevima volontiraj kao pokusni kunić s cijepivom.
Last edited by mutava baštarda on 23/10/2020, 09:15; edited 1 time in total
samo malo ne dopire do mene. zbog 5g sam se zaštitio alu folijomkaya wrote:Dovoditi u koorelaciju nepovezane događaje i iz toga izvesti neki glupav zaključak je tipično za ove antikoronaše.mutava baštarda wrote:
Ono ..u africi su gladni i umru , zašto je to gore nego umrijeti od korone. Nije. 🥴
Glava mi je gore a guzica gore, zašto ne bi mogla biti guzica gore. Bi.
U automobilu se sudariš i pogineš, ako nisu zabranili promet onda zašto braniti da se korona nesmetano širi. Pogineš ili umreš od upale pluća umro si svejedno, ne. 🥴
Genijalno si to postavio, impresionirana sam . Daj da ja probam..mutava baštarda wrote:
ti kad iziđeš vani ne znaš imaš li virus u sebi i hoćeš li putem zaraziti nekoga. bez obzira na prepreke, maska distanca.
kad sjedneš za volan ti ne znaš hoćeš li nekoga zgaziti, bez obzira na preporuke, pojas, ograničenje brzine...
virus ne mogu zabraniti, nemoguće je, a i svi ćemo ga u nekom trenutku dobiti... mogu zabraniti promet.
.
Ti kada izađeš vani možeš past na glavu na beton. Ak padneš krivo umreš.
Ako možeš pasti na beton a betona ima što ne bi i korone bilo. Isto umreš.
Jesam dobra a?
2015-08-15
je zato ćemo mi iz stožera uvesti obvezno nošenje kaciga na glavi cijeli dan i spasiti ćemo milione života na planetu.kaya wrote:Genijalno si to postavio, impresionirana sam . Daj da ja probam..mutava baštarda wrote:
ti kad iziđeš vani ne znaš imaš li virus u sebi i hoćeš li putem zaraziti nekoga. bez obzira na prepreke, maska distanca.
.
Jesam dobra a?
Ak ja sad ležim i može mi plafon pasti na glavu jer može biti potres. Onda što ne bi slobodno širili zarazne bolesti koje su smrtnosne ( za neke svakako) jer možeš umrijeti i u krevetu a da nisi bolestan.mutava baštarda wrote:je zato ćemo mi iz stožera uvesti obvezno nošenje kaciga na glavi cijeli dan i spasiti ćemo milione života na planetu.kaya wrote:Genijalno si to postavio, impresionirana sam . Daj da ja probam..mutava baštarda wrote:
.
Jesam dobra a?
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Oktoberfest" posjetilo 400.000 ljudi manje nego prošle godine
» Država dodijelila 10x manje STEM stipendija nego prošle godine
» U Grčkoj 382.000 stanovnika manje nego 2011. godine
» U Srbiji nikad manje stanovnika nego danas: Prosečna starost 43 godine
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Država dodijelila 10x manje STEM stipendija nego prošle godine
» U Grčkoj 382.000 stanovnika manje nego 2011. godine
» U Srbiji nikad manje stanovnika nego danas: Prosečna starost 43 godine
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
Page 2 of 5