Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Imamo 1967 smrti manje nego u istom dobu prošle godine.
Ak ja sad ležim i može mi plafon pasti na glavu jer može biti potres. Onda što ne bi slobodno širili zarazne bolesti koje su smrtnosne ( za neke svakako) jer možeš umrijeti i u krevetu a da nisi bolestan.mutava baštarda wrote:je zato ćemo mi iz stožera uvesti obvezno nošenje kaciga na glavi cijeli dan i spasiti ćemo milione života na planetu.kaya wrote:Genijalno si to postavio, impresionirana sam . Daj da ja probam..mutava baštarda wrote:
ti kad iziđeš vani ne znaš imaš li virus u sebi i hoćeš li putem zaraziti nekoga. bez obzira na prepreke, maska distanca.
kad sjedneš za volan ti ne znaš hoćeš li nekoga zgaziti, bez obzira na preporuke, pojas, ograničenje brzine...
virus ne mogu zabraniti, nemoguće je, a i svi ćemo ga u nekom trenutku dobiti... mogu zabraniti promet.
.
Ti kada izađeš vani možeš past na glavu na beton. Ak padneš krivo umreš.
Ako možeš pasti na beton a betona ima što ne bi i korone bilo. Isto umreš.
Jesam dobra a?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I inače, ja bi vama i stavila kacigu na glavu. Čisto da vas označimo nekako u društvu.
Koliko razreda ti imaš završenih ako nije osoban podatak?
2015-08-15
mutava baštarda wrote:ti kad iziđeš vani ne znaš imaš li virus u sebi i hoćeš li putem zaraziti nekoga. bez obzira na preporuke, maska distanca.Noor wrote:mutava baštarda wrote:zašto ne moram? spasili bi višestruko više života nego što će korona napraviti...Noor wrote:e, aj pliz prvo ukini virus...ne moraš sve ostalo što si gore nabrojiomutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
spasiti ćemo 5 miliona ljudi na svijetu.
ok, mozda alkohol
po čemu je pregaženo dijete na cesti manje vrijedno od neke bake u devedesetoj godini?
kao po običaju, qrca nisi skužio, jel
da ti nije previse posla, zato
ali mozes zabraniti duhan, alkohol, vožnju....bar na 3 dana
možeš li virusu zabraniti da ne inficira narod?
kad sjedneš za volan ti ne znaš hoćeš li nekoga zgaziti, bez obzira na preporuke, pojas, ograničenje brzine...
virus ne mogu zabraniti, nemoguće je, a i svi ćemo ga u nekom trenutku dobiti... mogu zabraniti promet.
ti kad već drobiš o višim ciljevima volontiraj kao pokusni kunić s cijepivom.
Većina ipak ne zgazi, jer su oprezni i poštuju pravila i preporuke.
I svi koji voze auto ipak neće nekoga zgaziti. Kužiš poveznicu?
plafon će ti pasti jer je neki rođo matu odnio za vikendicu.kaya wrote:Ak ja sad ležim i može mi plafon pasti na glavu jer može biti potres. Onda što ne bi slobodno širili zarazne bolesti koje su smrtnosne ( za neke svakako) jer možeš umrijeti i u krevetu a da nisi bolestan.mutava baštarda wrote:je zato ćemo mi iz stožera uvesti obvezno nošenje kaciga na glavi cijeli dan i spasiti ćemo milione života na planetu.kaya wrote:Genijalno si to postavio, impresionirana sam . Daj da ja probam..mutava baštarda wrote:
ti kad iziđeš vani ne znaš imaš li virus u sebi i hoćeš li putem zaraziti nekoga. bez obzira na prepreke, maska distanca.
.
Ti kada izađeš vani možeš past na glavu na beton. Ak padneš krivo umreš.
Ako možeš pasti na beton a betona ima što ne bi i korone bilo. Isto umreš.
Jesam dobra a?
nemoj živjeti u takvom stanu jer ugrožavaš svoje zdravlje i zdravlje spasitelja u slučaju potresa. zato treba srušiti tvoj stan i napraviti novi i sigurniji. iskoristiti ćemo pritom besplatna sredstva EU
Eroo wrote:Provincija Bergamo: stanovnika 1,114,590
Smrtnost u Italiji na godišnjem nivou 1.07% od ukupnog stanovništva.
Očekivani broj umrlih u Bergamu u 2020. ukupno : = 1,114,590x1.07/100 = 11,926
Očekivani broj umrlih u prva 4 mjeseca : = 11,926/3 = 3,975 ...ili na mjesečnoj razini = 994
Stvarno umrli u prva 4 mjeseca: = 9,656
Procjena broja umrlih od i sa coronom: 9656-3,975 = 5,681
Povećana smrtnost u mjesecu ožujku: 571%.
PS: Naglašavam, radi se o podacima u prva 4 mjeseca! Podatke od tada pa do danas nemam.Nisu objavljeni.
Glede na današnju situaciju oko divljanja širenja zaraze mogu samo reći - "Bergamo" se može svima desiti.
Panika u ovakvim situacijama, naravno, nije dobar saveznik. Dapače, može napraviti više štete od corone.
S potcjenjivanjem je ista stvar - dovela bi do scena koje smo gledali u Bergamu!
Ovaj virus nije kao karijes, vjerujte mi!
Svim poznatim i nepoznatim znanstvenicima i komentatorima bih na stol dao ove podatke,
prije nego išta pokušaju komentirati. Ako su ti podaci krivi, ne možeš očekivati ispravan rezultat.
imam sveučilišnu diplomu koja nije iz Bosne. ako će te usrećiti onda imam osnovnu školu.kaya wrote:I inače, ja bi vama i stavila kacigu na glavu. Čisto da vas označimo nekako u društvu.
Daj stvarno? Pa kak si onda tako...zakinut jel ?mutava baštarda wrote:imam sveučilišnu diplomu koja nije iz Bosne. ako će te usrećiti onda imam osnovnu školu.kaya wrote:I inače, ja bi vama i stavila kacigu na glavu. Čisto da vas označimo nekako u društvu.
Šta niste morali u školi nešto povezati?
2015-08-15
Ako je 2 i 0 jednako 0 a 5-3 jednako 2, onda matematika nema smisla jer 2 može biti uvijek.
2015-08-15
da ali i ovi koji prenese virus većina ga neće ni osjetiti.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:ti kad iziđeš vani ne znaš imaš li virus u sebi i hoćeš li putem zaraziti nekoga. bez obzira na preporuke, maska distanca.Noor wrote:mutava baštarda wrote:zašto ne moram? spasili bi višestruko više života nego što će korona napraviti...Noor wrote:e, aj pliz prvo ukini virus...ne moraš sve ostalo što si gore nabrojiomutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
ok, mozda alkohol
po čemu je pregaženo dijete na cesti manje vrijedno od neke bake u devedesetoj godini?
eno ti ero... on je za matematikukaya wrote:Ako je 2 i 0 jednako 0 a 5-3 jednako 2, onda matematika nema smisla jer 2 može biti uvijek.
Možda samo ukratko :
U Bergamu je u ožujku broj umrlih iznosio skoro 50% od očekivanog
cjelogodišnjeg broja umrlih u provinciji. Strahovito.
nismo. držali smo distancukaya wrote:Daj stvarno? Pa kak si onda tako...zakinut jel ?mutava baštarda wrote:imam sveučilišnu diplomu koja nije iz Bosne. ako će te usrećiti onda imam osnovnu školu.kaya wrote:I inače, ja bi vama i stavila kacigu na glavu. Čisto da vas označimo nekako u društvu.
Da. Ak padneš glavom slučajno o beton može te zaboliti. A ako namjerno s njom lupiš o zid isto. Ajd sad probaj da vidimo baš jel boli..mutava baštarda wrote:
da ali i ovi koji prenese virus većina ga neće ni osjetiti.
2015-08-15
evo čitam da i na granicama Armenije i Azerbeđana ne drže distancu i da im se povećala smrtnost.Eroo wrote:Možda samo ukratko :
Da, pa čuj..ja jesam za distancu s vama svakako.mutava baštarda wrote:nismo. držali smo distancukaya wrote:Daj stvarno? Pa kak si onda tako...zakinut jel ?mutava baštarda wrote:imam sveučilišnu diplomu koja nije iz Bosne. ako će te usrećiti onda imam osnovnu školu.kaya wrote:I inače, ja bi vama i stavila kacigu na glavu. Čisto da vas označimo nekako u društvu.
2015-08-15
Kao ni da većina ipak ne zgazi nekoga, a imaju za to potencijala, jer su oprezni i drže se pravila.mutava baštarda wrote:da ali i ovi koji prenese virus većina ga neće ni osjetiti.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:ti kad iziđeš vani ne znaš imaš li virus u sebi i hoćeš li putem zaraziti nekoga. bez obzira na preporuke, maska distanca.Noor wrote:mutava baštarda wrote:zašto ne moram? spasili bi višestruko više života nego što će korona napraviti...Noor wrote:e, aj pliz prvo ukini virus...ne moraš sve ostalo što si gore nabrojiomutava baštarda wrote:kada osnujem stožer za spas 5miliona ljudi na planetu samo ćemo krempite dopustiti. ja kao prvi čovik u stožeru po starom hrvatskom običaju poslat ću ti vozača da mi kompeziraš odstupanje od staza revolucije.n_razbojnik wrote:naravno da ne, imaju atest dijabetes freemutava baštarda wrote:dobro ajde kremšnite ne uzrokuju dijabetes. samo opleti.n_razbojnik wrote:ekšuali, slatko, nije uzrok dijabetesa, ali ae...ako mi ukinete kremšnite i butonse nekom će faliti glava, pa nek se ovih 5 miliona snalazimutava baštarda wrote:ako ukinemo slatko spriječiti ćemo epidemiju dijabetesa...
ok, mozda alkohol
U Švedskoj 14.6x više umrlih od corone nego u Hrvatskoj, što ne znači da Hrvatska nema isti potencijal za to.
ako te zanima provaj s ćukom...kaya wrote:Da. Ak padneš glavom slučajno o beton može te zaboliti. A ako namjerno s njom lupiš o zid isto. Ajd sad probaj da vidimo baš jel boli..mutava baštarda wrote:
Pa da, ima budala svugdje.mutava baštarda wrote:evo čitam da i na granicama Armenije i Azerbeđana ne drže distancu i da im se povećala smrtnost.Eroo wrote:Možda samo ukratko :
mene cisto strah kad je ero zabrinut za nas
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Gdje si to pročitao? Uglavnom brinem za sebe i moje, a za druge nek se stara onaj tko ih stvara (A.B. Šimić).vuksadinare wrote:mene cisto strah kad je ero zabrinut za nas
Ovo te diskvalificira.mutava baštarda wrote:ako te zanima provaj s ćukom...kaya wrote:Da. Ak padneš glavom slučajno o beton može te zaboliti. A ako namjerno s njom lupiš o zid isto. Ajd sad probaj da vidimo baš jel boli..mutava baštarda wrote:
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Oktoberfest" posjetilo 400.000 ljudi manje nego prošle godine
» Država dodijelila 10x manje STEM stipendija nego prošle godine
» U Grčkoj 382.000 stanovnika manje nego 2011. godine
» U Srbiji nikad manje stanovnika nego danas: Prosečna starost 43 godine
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Država dodijelila 10x manje STEM stipendija nego prošle godine
» U Grčkoj 382.000 stanovnika manje nego 2011. godine
» U Srbiji nikad manje stanovnika nego danas: Prosečna starost 43 godine
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
Page 3 of 5