ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Radovi na Pelješkom mostu u punom su pogonu: Promet će biti moguć i prije završetka 30 km cesta, otkriveno kada

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Radovi na Pelješkom mostu u punom su pogonu: Promet će biti moguć i prije završetka 30 km cesta, otkriveno kada - Page 3 Empty Re: Radovi na Pelješkom mostu u punom su pogonu: Promet će biti moguć i prije završetka 30 km cesta, otkriveno kada

Post by Noor 21/10/2020, 21:08

kaže lik koji sisa državu gdje stigne
dao ti Bog da nikad ovdje posla ne našao

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Radovi na Pelješkom mostu u punom su pogonu: Promet će biti moguć i prije završetka 30 km cesta, otkriveno kada - Page 3 Empty Re: Radovi na Pelješkom mostu u punom su pogonu: Promet će biti moguć i prije završetka 30 km cesta, otkriveno kada

Post by AssadNaPodmornici 21/10/2020, 21:11

opet ja tema. možeš li ti i as miha bez mene ikako

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Piglet 21/10/2020, 21:23

AssadNaPodmornici wrote:
abraham wrote:
Noor wrote:kolega, pričate besmislice, no zbog neupućenosti u tematiku i općenito u područje o kojem eto sada pišete, neću Vam uzeti za zlo.
pozdravljam što niste pisali o meni, jer me niti ne poznajete, ali predlažem Vam da se toga držite i inače, odnosno da ne pišete o stvarima koje ne poznajete.

Samo jedno pitanje i ja siakachem ovdje. Zashto je kineska firma glavni izvodzac?????Ne treba na dugo i shiroko. Jedna rechenica.
zato jer bi naši pokrali, kasnili, pa krali materijal, pa isfalivali, pa bi se sve poništilo, pa ponovo iz početka i tako idućih 30-40godina. ironično pun kurac bolje smo gradili u Yugi, a možda je autocesta zadnje što je ispalo super, iako se tamo pljačkalo kako inače, ali barem je ispala dobra. ovako platiš strancima i miran si. mi se bavimo turizmom, to nam donese hrpu deviza, a to je dovoljno da platimo hrpu ovakvih mostova bez da osjetimo i još ostane za plaće uhljeba
Dio investicije za most ide iz proračuna EU, dakle uz pojačan nadzor trošenja.

Samim time naše su firme praktično isključene, a osim toga nećemo sramotiti Plenkyja pred EU birokratama pa da vide s kakvim sjecikesama od građevinara raspolažemo u RH.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by Noor 21/10/2020, 21:23

AssadNaPodmornici wrote:opet ja tema. možeš li ti i as miha bez mene ikako
blebećeš notorne pizdarije i licemjer si, izazivaš reakciju
prijavljuješ se na burzu da imaš zdravstveno i naknadu, a radiš u fušu. sta ti imas srati o krađi i lopovluku?
zaradiš u turizmu i to ti donese hrpu deviza, al ti firma nije durala ni godinu dana i sad bljuješ otrov
@michaellcmacha je za vas par penicilin ;)

istina boli?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 21/10/2020, 21:32

jebote šta ste ti i onaj as opsjednuti mojim životom pa zovete okolo googlate , pošto iman pola foruma na mobitelu i fejsu, pa preko njih se raspitujete.. nađite jebeni život.  :D kako mene boli kurac čime se ti baviš, taman sada da zovem zajedničke kontakte okolo i ganjam čime se baviš :D neman vremena za disati kamo li da gubim vrime na to..  googlali čak da sam imao firmu, nije firma nego je sezonski paušalni obrt koji samo radi preko sezone jer ste saznali čime se bavim zadnja 4ljeta, jer sam zimi imao normalan posao gdje sam bio prijavljen :) to se aktivira i ugasi preko dva tri klika preko egrađanin. kakva firma :D  iduće ljeto ako mi se bude dalo ići opet u sezonu (a već me bookirali na 2 mjeseca skoro a meni se iskreno neda ali vidit ću ) , odeš na egrađanin i aktiviraš "firmu", taj šugavi sezonski obrt :D jebote da firmu imaš i propao :D 
kakva crna firma, obrt, dnevncia 100€ , izdaš nakon tjedan dana račun od 700€, i plaćaš sebi doprinse i neki mali porez državi :) 

i ako vas bilo šta zanima o meni, nemorate ovako nagađati o meni, raspitivanjem okolo, špijanjem, googlanjem, možete kao i drugi , doslovno se naći sa menom na pivi u splitu, sve vam ispričam o svom životu,

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 21/10/2020, 21:52

AssadNaPodmornici wrote:jebote šta ste ti i onaj as opsjednuti mojim životom pa zovete okolo googlate , pošto iman pola foruma na mobitelu i fejsu, pa preko njih se raspitujete.. nađite jebeni život.  :D kako mene boli kurac čime se ti baviš, taman sada da zovem zajedničke kontakte okolo i ganjam čime se baviš :D neman vremena za disati kamo li da gubim vrime na to..  googlali čak da sam imao firmu, nije firma nego je sezonski paušalni obrt koji samo radi preko sezone jer ste saznali čime se bavim zadnja 4ljeta, jer sam zimi imao normalan posao gdje sam bio prijavljen :) to se aktivira i ugasi preko dva tri klika preko egrađanin. kakva firma :D  iduće ljeto ako mi se bude dalo ići opet u sezonu (a već me bookirali na 2 mjeseca skoro a meni se iskreno neda ali vidit ću ) , odeš na egrađanin i aktiviraš "firmu", taj šugavi sezonski obrt :D jebote da firmu imaš i propao :D 
kakva crna firma, obrt, dnevncia 100€ , izdaš nakon tjedan dana račun od 700€, i plaćaš sebi doprinse i neki mali porez državi :) 

i ako vas bilo šta zanima o meni, nemorate ovako nagađati o meni, raspitivanjem okolo, špijanjem, googlanjem, možete kao i drugi , doslovno se naći sa menom na pivi u splitu, sve vam ispričam o svom životu,
sve što "znam o tebi" je isključivo ono što si sam ovdje na forumu napisao. a napisao si puno previše...i o firmi ili obrtu, nemam pojma više....  o bitcoinsima, stanu, sisanju drzave, slinjenjem za pečat-zaposljenjem...itd
koga da guglam i zasto? sta si ti umisljas? čitajuci tvoje postove dozna se toliko toga što me uopce ne zanima, toliko osobnih stvari
Koga briga koliku imaš usteđevinu?
Koga briga koliko si platio 1/2 stana?
Koga brigaju tvoji fuš poslovi?
I kad si yeba, također!

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 21/10/2020, 21:59

a briga tebe i mihu očito :D  vidiš nisam pisao nikada o "firmi" :D ,a ti spominješ "imao si firmu koja je propala".. odakle ti ta informacija, ako je ja nikada nisam pisao :D nije firma nego sezonski obrt, nije propao - nego sezonski obrti se pale u sezoni(turističkoj u našem primjeru) a gase van sezone :D i onda neetko od vas dvoje luđaka to googla, stvarno niste normalni :D  i onda vidi "upalio u ljeto, izgasio ga na jesen(iako sezonski obrti se sa razlogom zovu sezonski) ;D , aha propao zbog toga piše ono o koroni - zanimljivo isto mišljenje ima vuksadinare, epikur, totenkof, danni , zapravo većina forumaša" :D  i onda na temelju toga neki osobni napadi.. nema potrebe,  piva u splitu i sve ću vam ispričati, nema potreba da zivkate okolo, googlate, špijate,  :D  bog te jebo  niste normalni ali Ok :D 

ostale ionako iman na fejsu , whatsapu, sa hrpom njim sam i popio piće, sa nekima ću sigurno itd
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Noor 21/10/2020, 22:03

ne da mi se trazit gdje si to napisao...imaš pun klinac postova :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 21/10/2020, 22:16

U ostalom sve da je to sve istina što pišete. Šta ima veze. 
Zašto je problem da je netko recimo ne uspješan u životu :o glavno da smo živi i zdravi jebeš tko ima koliko para, zar svi moramo biti i uspješni, inače da je to moguće u RH bili bi najbogatija zemlja na planeti a ne neka srednja žalost koja samo živi i egzistrira jer ima njemačku na 4h vožnje autom od zagreba inače bi bez blizine njemačke, kvaliteta života ovdje bila na razini Etiopije
Ali to nije tema

Super je što imamo spoj sa Dubrovnikom, to je najbogatiji dio Hrvatske koji je sam od turizma preplatio 10ak takvih mostova pa je dobro da dobije nešto natrag. A Kinezi su jebacki po tom pitanju. Grade kvalitetno, jeftino i u roku
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics