Beroš:'Odlučno ćemo..možda'
Page 1 of 1
Beroš:'Odlučno ćemo..možda'
http://www.index.hr/vijesti/clanak/beros-krajnje-je-vrijeme-da-se-uozbiljimo-imamo-mnoge-mjere-na-raspolaganju/2223272.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Beroš:'Odlučno ćemo..možda'
ajde lik tko tebe vise ozbiljno shvaca...ti si potrosio sve kredite..narocito brzim bjegom sa markova trga ne osvrcicu se ni an ranjene a ne bi ni na mrtve da ih je bilo...ako je itko rekorder u trosenju kredita to je beros..odi bolje lijecit na neki otok...i ma'n se politike nije za tebe...zahvali plenkiju sto te ko vola u kupusu usosio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Putin: Na rakete Kalibr možda ćemo stavljati nuklearne bojeve glave
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
Page 1 of 1