zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade
Page 1 of 1
zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade
DUŠAN KOJIĆ KOJA (58), bas gitarist, pjevač, kompozitor i vođa rock benda Disciplina kičme, imao je moždani udar i nalazi se u bolnici u induciranoj komi.
Kako doznaju srpske Novosti, Koja je otišao u Englesku posjetiti svoju sestru i tamo je doživio moždani udar. Hitno je hospitaliziran u jednoj tamošnjoj bolnici, a liječnici su ga uveli u induciranu komu, kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak. Inače, ova medicinski izazvana koma je namijenjena posebno teškim bolesnicima koji bi bez te terapije izgubili život.
https://www.index.hr/magazin/clanak/frontmen-discipline-kicme-dozivio-mozdani-udar-trenutno-je-u-induciranoj-komi/2105213.aspx
Kako doznaju srpske Novosti, Koja je otišao u Englesku posjetiti svoju sestru i tamo je doživio moždani udar. Hitno je hospitaliziran u jednoj tamošnjoj bolnici, a liječnici su ga uveli u induciranu komu, kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak. Inače, ova medicinski izazvana koma je namijenjena posebno teškim bolesnicima koji bi bez te terapije izgubili život.
https://www.index.hr/magazin/clanak/frontmen-discipline-kicme-dozivio-mozdani-udar-trenutno-je-u-induciranoj-komi/2105213.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade
pa i metuzalem je..sto ej msilio zivjet sto godina...droga,alkohol,koncerti danak uzimaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Legenda, drž se Koja.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Izdrzace valjda...
neki intervju skoro bio pa Gile i Koja gosti o novom, starom valu. Pita novinar što imate poručiti svom kolegi. Gile nešto palamudi a Koja kratko: Kolega, korega :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak, Fantom, mora da pobedi.
Similar topics
» ŽESTOKA REAKCIJA SRPSKOG DRŽAVNOG VRHA NA JUNCKEROVO PISMO: ‘To više neće moći tako!’
» Drama u centru Zagreba: Urušio se dio zgrade Muzeja za umjetnost i obrt, skela i komadi zida padali na Zeleni val i parkirane automobile
» Nit' manje zgrade, nit' vise seljaka...
» Plenki i HDZ u problemima?Mostovac Bulj:Ministar Maric vise ne uziva moje povjerenje
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Drama u centru Zagreba: Urušio se dio zgrade Muzeja za umjetnost i obrt, skela i komadi zida padali na Zeleni val i parkirane automobile
» Nit' manje zgrade, nit' vise seljaka...
» Plenki i HDZ u problemima?Mostovac Bulj:Ministar Maric vise ne uziva moje povjerenje
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
Page 1 of 1