ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade

Go down

zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade Empty zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade

Post by debotoijusto 31/7/2019, 08:12

DUŠAN KOJIĆ KOJA (58), bas gitarist, pjevač, kompozitor i vođa rock benda Disciplina kičme,  imao je moždani udar i nalazi se u bolnici u induciranoj komi.
Kako doznaju srpske Novosti, Koja je otišao u Englesku posjetiti svoju sestru i tamo je doživio moždani udar. Hitno je hospitaliziran u jednoj tamošnjoj bolnici, a liječnici su ga uveli u induciranu komu, kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak. Inače, ova medicinski izazvana koma je namijenjena posebno teškim bolesnicima koji bi bez te terapije izgubili život.
https://www.index.hr/magazin/clanak/frontmen-discipline-kicme-dozivio-mozdani-udar-trenutno-je-u-induciranoj-komi/2105213.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade Empty Re: zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade

Post by debotoijusto 31/7/2019, 08:13

drz se stari
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade Empty Re: zeleni zub vise nece bacati betonske table s vrha moje zgrade

Post by vuksadinare 31/7/2019, 08:15

pa i metuzalem je..sto ej msilio zivjet sto godina...droga,alkohol,koncerti danak uzimaju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 31/7/2019, 08:19

Legenda, drž se Koja.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Stanojko 31/7/2019, 08:22

Izdrzace valjda...

2014-05-05

Back to top Go down

Post by epikur37 31/7/2019, 08:30

neki intervju skoro bio pa Gile i Koja gosti o novom, starom valu. Pita novinar što imate poručiti svom kolegi. Gile nešto palamudi a Koja kratko: Kolega, korega :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dzango 31/7/2019, 09:25

Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak, Fantom, mora da pobedi.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics