Gospodarstvenici:Zao nam je tko je bolestan tko umre od korone ali mi moramo raditi i zivjeti'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gospodarstvenici:Zao nam je tko je bolestan tko umre od korone ali mi moramo raditi i zivjeti'
Idu.Triny wrote:Socijalizam i blagostanje ne idu skupa.red wolf wrote:Kad A.I. u potpunosti ovlada ljudskim društvom, živjet ćete u socijalizmu. Strpite se...Društvo blagostanja je pred vratima...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: Gospodarstvenici:Zao nam je tko je bolestan tko umre od korone ali mi moramo raditi i zivjeti'
Daj primjer.red wolf wrote:Idu.Triny wrote:Socijalizam i blagostanje ne idu skupa.red wolf wrote:Kad A.I. u potpunosti ovlada ljudskim društvom, živjet ćete u socijalizmu. Strpite se...Društvo blagostanja je pred vratima...
Trinity-
2014-04-17
Zasmisli da je Crkva sljedila prvobitnu kršćansku zajednicu...Danas bi kršćanstvo bila neupitna vjera u cijelom svijetu...No, znamo kako je išlo kroz povijest...Raskol zbog bogatstva...I ostalo...Nisu masoni uništitli Crkvu...Crkva je uništila samu sebe...Triny wrote:Socijalizam i blagostanje ne idu skupa.red wolf wrote:Kad A.I. u potpunosti ovlada ljudskim društvom, živjet ćete u socijalizmu. Strpite se...Društvo blagostanja je pred vratima...
red wolf-
2016-02-10
Ljeti se i ne radi zbog vrućine i sezone...ovo jesen proljeće je najbolje e da nije kiše.dijagram wrote:Nama na bausteli ok.
Lose je samo to sto idu kraci dani.
Ulovi se jedva deset sati dana, ni ne zagrijes se vec mrak.
Ljeto je zakon, po 14-15 sati, dan ko godina.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prvo moraš naučiti jednu stvar...Socijalizam nije mogao nastati iz feudalizma...Socijalizam nastaje iz kapitalizma...Nakon socijalizma dolazi konačna točka razvoja ljudske vrste --> Komunizam...To je budućnost.Triny wrote:Daj primjer.red wolf wrote:Idu.Triny wrote:Socijalizam i blagostanje ne idu skupa.red wolf wrote:Kad A.I. u potpunosti ovlada ljudskim društvom, živjet ćete u socijalizmu. Strpite se...Društvo blagostanja je pred vratima...
red wolf-
2016-02-10
Ova kriza je došla kao naručena da shvatite besmislenost sustava u kojem živite...Na svu sreću, ljudska vrsta je dosegla vrlo visok stupanj razvoja A.I. A.I. je savršenstvo materijalnosti. To je njen maksimum u ostvarenju. I tada, kad budete dijelom A.I., živjet ćete istinski socijalizam, a u konačnici i komunizam.
red wolf-
2016-02-10
Aha. Ono nije bio pravi socijalizam, promašeni pokušaj. Nije valjalo, al' ajmo ponovo.red wolf wrote:Prvo moraš naučiti jednu stvar...Socijalizam nije mogao nastati iz feudalizma...Socijalizam nastaje iz kapitalizma...Nakon socijalizma dolazi konačna točka razvoja ljudske vrste --> Komunizam...To je budućnost.Triny wrote:Daj primjer.red wolf wrote:Idu.Triny wrote:Socijalizam i blagostanje ne idu skupa.red wolf wrote:Kad A.I. u potpunosti ovlada ljudskim društvom, živjet ćete u socijalizmu. Strpite se...Društvo blagostanja je pred vratima...
Trinity-
2014-04-17
To su bile budale.Triny wrote:Aha. Ono nije bio pravi socijalizam, promašeni pokušaj. Nije valjalo, al' ajmo ponovo.red wolf wrote:Prvo moraš naučiti jednu stvar...Socijalizam nije mogao nastati iz feudalizma...Socijalizam nastaje iz kapitalizma...Nakon socijalizma dolazi konačna točka razvoja ljudske vrste --> Komunizam...To je budućnost.Triny wrote:Daj primjer.red wolf wrote:Idu.Triny wrote:Socijalizam i blagostanje ne idu skupa.red wolf wrote:Kad A.I. u potpunosti ovlada ljudskim društvom, živjet ćete u socijalizmu. Strpite se...Društvo blagostanja je pred vratima...
red wolf-
2016-02-10
Ne znam.meni je prilicno dobro,naravno opseg produkcije nesh nizi,ali je Svabija bougata drzava sa zdravom kapitalistickom konstrukcijom..Dapace,ovo je situacija u kojoj ce se iskristalizirati tk oje tko,a tko je škart..nuz put ide 4. industrijska revolucija-robotika,kompjuterizacija sveg zivog,svodjenje ljudskog rada na minimalni opseg,osim stvarno nuznog..zato sam ja upisao juniverzitet,i josh me na one dvi godine cekaju josh dvi godine ucenja..no to je nuzno,ako se hoce pratiti tegnoloski razvoj drustva i sudjelovati aktivno u njemu,kao subjekt,ne objekt..usput puno pozdrava Ezeku..nadam se da ti je dobro..
Guest- Guest
Ja sam sjajno...Zemlja se oporavlja od vas ljudi...Kako neću biti sretan...Legendovich wrote:Ne znam.meni je prilicno dobro,naravno opseg produkcije nesh nizi,ali je Svabija bougata drzava sa zdravom kapitalistickom konstrukcijom..Dapace,ovo je situacija u kojoj ce se iskristalizirati tk oje tko,a tko je škart..nuz put ide 4. industrijska revolucija-robotika,kompjuterizacija sveg zivog,svodjenje ljudskog rada na minimalni opseg,osim stvarno nuznog..zato sam ja upisao juniverzitet,i josh me na one dvi godine cekaju josh dvi godine ucenja..no to je nuzno,ako se hoce pratiti tegnoloski razvoj drustva i sudjelovati aktivno u njemu,kao subjekt,ne objekt..usput puno pozdrava Ezeku..nadam se da ti je dobro..
red wolf-
2016-02-10
JA nisam Ljud,Ezeku..drago mi je da si sjajno..ja trenutno pratim pad cijena nekretnina,bude zanimljivo tod po tom pitanju..red wolf wrote:Ja sam sjajno...Zemlja se oporavlja od vas ljudi...Kako neću biti sretan...Legendovich wrote:Ne znam.meni je prilicno dobro,naravno opseg produkcije nesh nizi,ali je Svabija bougata drzava sa zdravom kapitalistickom konstrukcijom..Dapace,ovo je situacija u kojoj ce se iskristalizirati tk oje tko,a tko je škart..nuz put ide 4. industrijska revolucija-robotika,kompjuterizacija sveg zivog,svodjenje ljudskog rada na minimalni opseg,osim stvarno nuznog..zato sam ja upisao juniverzitet,i josh me na one dvi godine cekaju josh dvi godine ucenja..no to je nuzno,ako se hoce pratiti tegnoloski razvoj drustva i sudjelovati aktivno u njemu,kao subjekt,ne objekt..usput puno pozdrava Ezeku..nadam se da ti je dobro..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kakav Berlin? Živjeti i raditi u Splitu, to je već nešto
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» BOLJE da umre selo nego običaji
» NOĆAS MORA DA UMRE NJIH 18, NAŠTELAJTE RESPIRATORE
» Bora je teško bolestan
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» BOLJE da umre selo nego običaji
» NOĆAS MORA DA UMRE NJIH 18, NAŠTELAJTE RESPIRATORE
» Bora je teško bolestan
Page 2 of 2