Gospodarstvenici:Zao nam je tko je bolestan tko umre od korone ali mi moramo raditi i zivjeti'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Gospodarstvenici:Zao nam je tko je bolestan tko umre od korone ali mi moramo raditi i zivjeti'
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nitko-vise-ne-iskljucuje-novi-lockdown-poduzetnici-kazu-da-bi-to-bila-ekonomska-smrt/2222488.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Gospodarstvenici:Zao nam je tko je bolestan tko umre od korone ali mi moramo raditi i zivjeti'
...jel to pozele i svojim najblizima..?..ti crkni ali ja hocu zaradjivati...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Gospodarstvenici:Zao nam je tko je bolestan tko umre od korone ali mi moramo raditi i zivjeti'
vuksadinare wrote:...jel to pozele i svojim najblizima..?..ti crkni ali ja hocu zaradjivati...
pa naravski. ča bi ti da ka ti umre nojbližji da svi umru?
2014-04-16
dvojbu u visokorazvijenim drzavama mogu razumjeti..potrebno je nastaviti raditi,ali tamo gdje je radna snaga na nivou kljucno visokoobrazovanih primjer znanstvenika,eksperata u nekom podrucju i opcenito radne snage,koja se mora skolovati i 20 godina,jasno je kakva se dvoba pojavljuje,kad se ide u njihovo izlaganje otvorenosti...
Guest- Guest
ma nije toliko problem u aktivnom gospodarstvu tijekom ove pandemije.... daleko je veći problem sa samo jednim segmentom gospodarstva i u okviru njega par djelatnosti...
turizam/ugostiteljstvo/i nekontrolirana družba klinaca i onih koji su iako stariji još u klinačkoj fazi...
turizam/ugostiteljstvo/i nekontrolirana družba klinaca i onih koji su iako stariji još u klinačkoj fazi...
2015-08-08
Danas oko tisuću i sto zaraženi i 10 mrtvi.
Ajmo ključaj sve.
Ajmo ključaj sve.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
čekaj još dva,tri tjedna kad se popune kapaciteti u zdravstvu a onda neće biti druge.Idemo na bolniji način.RayMabus wrote:Danas oko tisuću i sto zaraženi i 10 mrtvi.
Ajmo ključaj sve.
vili40-
2015-08-02
Tko in jepe mater kapitalističku. Prvi su upirali za zakon da Hrvatska otvori svoje tržište rada cilon svitu da svi ode mogu doć radit iako ja ne mogu ić radit u držsve odakle ovi dolaze.
Ajmo ključ.
Ajmo ključ.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
raditi se mora, valja nam svima živjeti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
naravno,ali ne mora se feštati.Utakmice sa 7 tisuća grla,partiji droga portorož,svadbe,krstitke,mise,koncerti itd.mogu malo pričekati jer zbog toga se uskoro neće moći ni raditi.I sad opet žicaju lovu oni koji i najviše pridonose širenju ove nevolje,oni su najbitniji a ne drugi koje je epidemija više pogodila.I opet će uspjeti u tome kad vlada nasjeda i ne radi ništa pametno a krizni idiotima šalje preporuke i puse.Lud jebe zbunjenog,samo ćemo vidjeti do kuda će to ići.epikur37 wrote:raditi se mora, valja nam svima živjeti
vili40-
2015-08-02
Mislim šta poduzetnici misle?
Ako im cijela radna snaga umre od korone tko će im raditi? Ako svi ostali umremo od korone tko će kupovati njihove proizvode i usluge. Ključaj sve, gasi struju pali šteriku, motaj duvan, udrobi kruva i mlika i iduća dva tjedna su ključna
Ako im cijela radna snaga umre od korone tko će im raditi? Ako svi ostali umremo od korone tko će kupovati njihove proizvode i usluge. Ključaj sve, gasi struju pali šteriku, motaj duvan, udrobi kruva i mlika i iduća dva tjedna su ključna
michaellcmacha wrote:ma nije toliko problem u aktivnom gospodarstvu tijekom ove pandemije.... daleko je veći problem sa samo jednim segmentom gospodarstva i u okviru njega par djelatnosti...
Jasno
Upravo su ti isti uvijek najviše mukte i ispod stola radili
A sad bi da ljudi zbog njih crkavaju...
Umjesto da se zahvale vladi što je uopće ljetos bilo turizma, a ne kao u BiH gdje tinjala pandemija ljetnog intenziteta i nitko nije dolazio.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Poanta je da i ja hoću zarađivati. ja zarađujem samo ako on, poslodavac, zarađuje.vuksadinare wrote:...jel to pozele i svojim najblizima..?..ti crkni ali ja hocu zaradjivati...
zajebite više ta socijalistička sranja.
Tako je vili, treba proglasiti i dan žalosti. Obavezan i kontroliran. Kako se netko uopće usudi feštati u ovoj apokaliptičnoj situaciji gdje, gle čuda, umiru starci.vili40 wrote:naravno,ali ne mora se feštati.Utakmice sa 7 tisuća grla,partiji droga portorož,svadbe,krstitke,mise,koncerti itd.mogu malo pričekati jer zbog toga se uskoro neće moći ni raditi.I sad opet žicaju lovu oni koji i najviše pridonose širenju ove nevolje,oni su najbitniji a ne drugi koje je epidemija više pogodila.I opet će uspjeti u tome kad vlada nasjeda i ne radi ništa pametno a krizni idiotima šalje preporuke i puse.Lud jebe zbunjenog,samo ćemo vidjeti do kuda će to ići.epikur37 wrote:raditi se mora, valja nam svima živjeti
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Tako je vili, treba proglasiti i dan žalosti. Obavezan i kontroliran. Kako se netko uopće usudi feštati u ovoj apokaliptičnoj situaciji gdje, gle čuda, umiru starci.vili40 wrote:naravno,ali ne mora se feštati.Utakmice sa 7 tisuća grla,partiji droga portorož,svadbe,krstitke,mise,koncerti itd.mogu malo pričekati jer zbog toga se uskoro neće moći ni raditi.I sad opet žicaju lovu oni koji i najviše pridonose širenju ove nevolje,oni su najbitniji a ne drugi koje je epidemija više pogodila.I opet će uspjeti u tome kad vlada nasjeda i ne radi ništa pametno a krizni idiotima šalje preporuke i puse.Lud jebe zbunjenog,samo ćemo vidjeti do kuda će to ići.epikur37 wrote:raditi se mora, valja nam svima živjeti
Jao plaču...Nestaje im sustav pred očima...hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Nama na bausteli ok.
Lose je samo to sto idu kraci dani.
Ulovi se jedva deset sati dana, ni ne zagrijes se vec mrak.
Ljeto je zakon, po 14-15 sati, dan ko godina.
Lose je samo to sto idu kraci dani.
Ulovi se jedva deset sati dana, ni ne zagrijes se vec mrak.
Ljeto je zakon, po 14-15 sati, dan ko godina.
dijagram-
2015-08-09
Kad A.I. u potpunosti ovlada ljudskim društvom, živjet ćete u socijalizmu. Strpite se...Društvo blagostanja je pred vratima...
red wolf-
2016-02-10
Socijalizam i blagostanje ne idu skupa.red wolf wrote:Kad A.I. u potpunosti ovlada ljudskim društvom, živjet ćete u socijalizmu. Strpite se...Društvo blagostanja je pred vratima...
Trinity-
2014-04-17
Idu.Triny wrote:Socijalizam i blagostanje ne idu skupa.red wolf wrote:Kad A.I. u potpunosti ovlada ljudskim društvom, živjet ćete u socijalizmu. Strpite se...Društvo blagostanja je pred vratima...
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kakav Berlin? Živjeti i raditi u Splitu, to je već nešto
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» BOLJE da umre selo nego običaji
» NOĆAS MORA DA UMRE NJIH 18, NAŠTELAJTE RESPIRATORE
» Bora je teško bolestan
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» BOLJE da umre selo nego običaji
» NOĆAS MORA DA UMRE NJIH 18, NAŠTELAJTE RESPIRATORE
» Bora je teško bolestan
Page 1 of 2