Wisconsin, naoružan i uzeo taoce
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Wisconsin, naoružan i uzeo taoce
Ja se nadam da Istok ima suicidalne ideje. Ako već moram umrijeti, rado bih umro kao kamikaza.r_nevjesta wrote:sva sreća što većina ljudi na Zapadu nema tako suicidalne ideje kao ti, bar ne svjesno i namjerno :Dmelkior wrote:Radije bih totalno nuklearno uništenje planeta u kojem apsolutno nitko neće preživjeti nego mogućnost da "pobijedi Zapad" sa sadašnjom oligarhijom na čelu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zapad tjera Rusiju na rub, nadajući se da će u ključnom trenutku se slomiti. Ja se pak nada da će Rusi pak roknuti preventivnu nuklerarku na Washington. Da sam na Putinovom mjestu, ja bih.melkior wrote:Ja se nadam da Istok ima suicidalne ideje. Ako već moram umrijeti, rado bih umro kao kamikaza.r_nevjesta wrote:sva sreća što većina ljudi na Zapadu nema tako suicidalne ideje kao ti, bar ne svjesno i namjerno :Dmelkior wrote:Radije bih totalno nuklearno uništenje planeta u kojem apsolutno nitko neće preživjeti nego mogućnost da "pobijedi Zapad" sa sadašnjom oligarhijom na čelu.
2015-08-09
Ali one na Zapadu koji su izazvali rat, treba proganjati do ruba svemira.melkior wrote:Zapad tjera Rusiju na rub, nadajući se da će u ključnom trenutku se slomiti. Ja se pak nada da će Rusi pak roknuti preventivnu nuklerarku na Washington. Da sam na Putinovom mjestu, ja bih.melkior wrote:Ja se nadam da Istok ima suicidalne ideje. Ako već moram umrijeti, rado bih umro kao kamikaza.r_nevjesta wrote:sva sreća što većina ljudi na Zapadu nema tako suicidalne ideje kao ti, bar ne svjesno i namjerno :Dmelkior wrote:Radije bih totalno nuklearno uništenje planeta u kojem apsolutno nitko neće preživjeti nego mogućnost da "pobijedi Zapad" sa sadašnjom oligarhijom na čelu.
2015-08-09
Sloboda nema cijenu.melkior wrote:Ali one na Zapadu koji su izazvali rat, treba proganjati do ruba svemira.melkior wrote:Zapad tjera Rusiju na rub, nadajući se da će u ključnom trenutku se slomiti. Ja se pak nada da će Rusi pak roknuti preventivnu nuklerarku na Washington. Da sam na Putinovom mjestu, ja bih.melkior wrote:Ja se nadam da Istok ima suicidalne ideje. Ako već moram umrijeti, rado bih umro kao kamikaza.r_nevjesta wrote:sva sreća što većina ljudi na Zapadu nema tako suicidalne ideje kao ti, bar ne svjesno i namjerno :Dmelkior wrote:Radije bih totalno nuklearno uništenje planeta u kojem apsolutno nitko neće preživjeti nego mogućnost da "pobijedi Zapad" sa sadašnjom oligarhijom na čelu.
2015-08-09
Jebo Ukrajinu, jebo Tursku, jebo Siriju. Drito na Washington!melkior wrote:Sloboda nema cijenu.melkior wrote:Ali one na Zapadu koji su izazvali rat, treba proganjati do ruba svemira.melkior wrote:Zapad tjera Rusiju na rub, nadajući se da će u ključnom trenutku se slomiti. Ja se pak nada da će Rusi pak roknuti preventivnu nuklerarku na Washington. Da sam na Putinovom mjestu, ja bih.melkior wrote:Ja se nadam da Istok ima suicidalne ideje. Ako već moram umrijeti, rado bih umro kao kamikaza.r_nevjesta wrote:sva sreća što većina ljudi na Zapadu nema tako suicidalne ideje kao ti, bar ne svjesno i namjerno :Dmelkior wrote:Radije bih totalno nuklearno uništenje planeta u kojem apsolutno nitko neće preživjeti nego mogućnost da "pobijedi Zapad" sa sadašnjom oligarhijom na čelu.
2015-08-09
Kolega, šta s njim pričaš, vidiš da te samo provocira...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
r_nevjesta wrote:dosadašnje povijesno iskustvo pokazalo je da se kreativnost najbolje oslobađa u teškim, izazovnim i kompleksnim vremenima i situacijama, a ne u onim idiličnima--u kojima uglavnom raste pasivnost, hedonizam i dekadencija
dakle u egiptu, grckoj i rimu na vrhuncima moci (ai poslije na zapadu) se razvijala znanost i umjetnost. Prica da ce neki kreativac najvise dat od sebe u teskim uvjetima je mit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Što učiniste od ove teme.... Nvm, proceed, rasprava je zanimljiva.
Guest- Guest
melkior wrote:
Potrebno je stvoriti sustav u kojem svatko može za života zaraditi npr. milijun dolara, ali niti centa više! Svatko tko je sposoban da si može priuštiti voziti ferari bez da plati centa poreza. Ali miki, dva ferarija ćeš platiti metkom pa ti vidi. Ok, karikiram, ali shvatili ste. Nedopustivo je osobno bogaćenje na račun zajednice koja ti je omogućila bogaćenje, a bez da zajednici išta doprineseš, odnosno da ju zloupotrijebiš. Sustav mora biti jednak i pošten za sve. Mora dozvoliti siromašnije i bogatije, ali nitko ne smije biti presiromašan da nema što jesti ili prebogat da može manipulirati čitavom zajednicom.
To nije sloboda, nego njena suprotnost.
Takav sustav se može održavati samo silom i represijom.
Siromašni i nesposobni vladaju, a pametni i sposobni rade za njih,
crvenkasti-
2014-04-17
Eine ganz normale amerikanische Familie?
Za predstojeće praznike - Jedna potpuno normalna američka familija?
Schwer bewaffnete Weihnachtsgrüße
Zum Fest des Friedens versendet eine amerikanische Abgeordnete eine Weihnachtskarte mit ihrer Familie. Alle tragen schwere Schusswaffen. Und eine politische Botschaft gibt es auch noch.----------------------------
Ovu sliku je poslala navedena obitelj svim izabranima u Senatu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bild auf Twitter anzeigen
Folgen
Michele Fiore @VoteFiore
[ltr]We can't do it without you
http://votefiore.com/2015/12/01/we-cant-do-it-without-you/ … [/ltr]
18:16 - 1 Dez 2015
99 Retweets
1212 „Gefällt mir“-Angaben
2014-04-20
sve je to lijepo ali je razvojno neodrzivo..Da pojasnim...Gomilanje kapitala je nuzno iz razloga mogucnosti investiranja u odredjeno podrucje,a sa rezultatm isplativosti i pristupacnosti..melkior wrote:Potrebno je stvoriti sustav u kojem svatko može za života zaraditi npr. milijun dolara, ali niti centa više! Svatko tko je sposoban da si može priuštiti voziti ferari bez da plati centa poreza. Ali miki, dva ferarija ćeš platiti metkom pa ti vidi. Ok, karikiram, ali shvatili ste. Nedopustivo je osobno bogaćenje na račun zajednice koja ti je omogućila bogaćenje, a bez da zajednici išta doprineseš, odnosno da ju zloupotrijebiš. Sustav mora biti jednak i pošten za sve. Mora dozvoliti siromašnije i bogatije, ali nitko ne smije biti presiromašan da nema što jesti ili prebogat da može manipulirati čitavom zajednicom.crvenkasti wrote:melkior wrote:
Nema problema, sva poduzeća i banke mogu rasti, 80% kapitala moraju reinvestirati u gospodarstvo, dividende treba omogućiti ali i strogo ograničiti maksimum iznesenog kapitala u određenom vremenskom razdoblju. Pa ćeš dobiti etičko gospodarstvo zainteresirano za dugoročni razvoj a ne špekulativni kapitalizam koji funkcionira po principu: take the money and run.
Ako ne ograničiš rast, nužno slijedi slom.
Dakle,zamislimo sistem gdje svatko ima po milijun Ojra,Ferarija,lijepu kucu,ugodan posao i to je to..sto dalje..?Kako zamisljas ogromne mastodonstke ali potrebne industrije,tipa prehrambenih,transportnih,komunikacijskih,energetskih i inih,koje zahtijevaju koncentraciju kapitala da boli glava..
Recimo segment transporta,zrakom,cestom i vodom...Banke sa ogromnim resursima su nuzne jer produkcija samo sredstava za transport zahtijeva enormne sume ,za koje se pojedinci,kao takvi,sa milijun Ojra na racunu nikad ne bi dogovorili kako organizirati...
Hrana da se proizvodi sistemom obrta,pojedinacnih proizvodnih jedinica,bi bila nekoliko puta skuplja,a transport,isto tako na malo,bi joj jos vise dizao cijenu...
Zamisliti produkciju tankerskog brodovlja,sa pojedinacnim investicijama,bilo bi sumanuto..a da ne spominjemo eksponencijalni rast stanovnistva na planetu...
I meni se ideja svidja,ali jednostavno nema uporiste u reali..mozda tamo,da Zemlja ima par milijuna stanovnika,pa hajde..male su i potrebe stanovnistva..
Guest- Guest
Pa praćenjem holivudskog trenda može se vrlo lako pratiti i opće stanje u američkom društvu i američkoj obitelji kao stubu toga društva.
Američko je društvo bilo jako,a američka obitelj čvrsta i sa solidnim temeljima dok su u Holivudu dominirali ovakvi likovi:
Američko je društvo bilo jako,a američka obitelj čvrsta i sa solidnim temeljima dok su u Holivudu dominirali ovakvi likovi:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Alle republikanischen Präsidentschaftsbewerber warfen Barack Obama vor, die Bedrohung des IS weiterhin zu unterschätzen.
„Unser Land ist belagert“, sagte Chris Christie, der „nächste Weltkrieg“ habe begonnen. Auch Jeb Bush forderte, dem „islamischen Terrorismus“ endlich „den Krieg zu erklären“. Donald Trump hatten die Namen der Attentäter genügt, um die Tat schon Donnerstag als ein Werk von Islamisten zu bezeichnen, denen er als Präsident „die Scheiße aus dem Leib bomben“ will. Marco Rubio mokierte sich, dass Obama auf „islamischen Terror“ mit einer Debatte über das Waffenrecht reagiere, „als ob sich Terroristen um Gesetze scheren“.
--------------------------------------------------------
Redom svi predsjednički kandidati prebacuju Obami da je preblag
prema muslimanskoj opasnosti.
Chris Christie - "....naša je zemlja okupirana, treći rat je počeo..."
Jeb Bush - "...objavimo rat islamskom teroru...."
Donald Trump - "..zbombati im govno iz tijela.."
Marco Rubio - "...Obama se ponaša kao da su islamisti
zaštićeni zakonom..."
„Unser Land ist belagert“, sagte Chris Christie, der „nächste Weltkrieg“ habe begonnen. Auch Jeb Bush forderte, dem „islamischen Terrorismus“ endlich „den Krieg zu erklären“. Donald Trump hatten die Namen der Attentäter genügt, um die Tat schon Donnerstag als ein Werk von Islamisten zu bezeichnen, denen er als Präsident „die Scheiße aus dem Leib bomben“ will. Marco Rubio mokierte sich, dass Obama auf „islamischen Terror“ mit einer Debatte über das Waffenrecht reagiere, „als ob sich Terroristen um Gesetze scheren“.
--------------------------------------------------------
Redom svi predsjednički kandidati prebacuju Obami da je preblag
prema muslimanskoj opasnosti.
Chris Christie - "....naša je zemlja okupirana, treći rat je počeo..."
Jeb Bush - "...objavimo rat islamskom teroru...."
Donald Trump - "..zbombati im govno iz tijela.."
Marco Rubio - "...Obama se ponaša kao da su islamisti
zaštićeni zakonom..."
2014-04-20
nigdje Nigge,nigdje Metroseksualčića..a Real Moškije ..Amerika je nastajala na prilicno brutalan nacin,od odvaznih doseljenika,koji u u nacelu sve stavljali na zadnju kartu...opstajanje je bilo brutalno i tesko,cesto i pogibeljno..malo prouciti tu tematiku,zanimljiva je..Kakogod,oruzje je implementirano u povijest americkih doseljenika,kao talijanima Pizza tanjir u njihovoj..jastreb wrote:Pa praćenjem holivudskog trenda može se vrlo lako pratiti i opće stanje u američkom društvu i američkoj obitelji kao stubu toga društva.
Guest- Guest
Ovo što je Jastreb napisao za Holywood ima smisla. Ako je netko malo pratio filmove i serije od 2008 do recimo 2012 godine, mogao je vidjeti da Rusi nisu više bili bad guys, nego su bili good guys. To je valjda bio neki pokušaj pribiižavanje Rusima. Ovo se ne odnosi samo na Holywood nego i na medije općenito. To opet pada u drugi plan sa zategnutim odnosima.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
nije mit, kreativnost i inovativnost najčešće jesu produkt neke jake potrebe, nužnosti, poteškoće i izazova, bez obzira je li to na široj društvenoj razini, na razini samog pojedinca, ili oboje.prckov wrote:dakle u egiptu, grckoj i rimu na vrhuncima moci (ai poslije na zapadu) se razvijala znanost i umjetnost. Prica da ce neki kreativac najvise dat od sebe u teskim uvjetima je mit
takve okolnosti su stvarateljski poticajne, no to ne znači da ih u mirnim i stabilnim vremenima uopće nema nego samo da se nastavljaju graditi i razvijati na temelju početne ideje, rješenja i impulsa. određeni kaos, neravnoteža i 'nered' odličan su izvor kreativnosti, a uređeni, uravnoteženi i dugotrajno 'idilični' sustavi s vremenom sve više pokazuju tendenciju raspada i osipanja. povećava se entropija i sustav kao da na neki način postupno 'implodira'.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:nije mit, kreativnost i inovativnost najčešće jesu produkt neke jake potrebe, nužnosti, poteškoće i izazova, bez obzira je li to na široj društvenoj razini, na razini samog pojedinca, ili oboje.prckov wrote:dakle u egiptu, grckoj i rimu na vrhuncima moci (ai poslije na zapadu) se razvijala znanost i umjetnost. Prica da ce neki kreativac najvise dat od sebe u teskim uvjetima je mit
takve okolnosti su stvarateljski poticajne, no to ne znači da ih u mirnim i stabilnim vremenima uopće nema nego samo da se nastavljaju graditi i razvijati na temelju početne ideje, rješenja i impulsa. određeni kaos, neravnoteža i 'nered' odličan su izvor kreativnosti, a uređeni, uravnoteženi i dugotrajno 'idilični' sustavi s vremenom sve više pokazuju tendenciju raspada i osipanja. povećava se entropija i sustav kao da na neki način postupno 'implodira'.
dobro tu bi trebalo rangirat kreativnost o kojoj se govori, hocu rec ljudi, pa eto i drustva, su daleko bila kreativniji na pocetku i vrhuncu neke od velikih civilizacija nego recimo u nekim prelaznim teskim vremenima u kojima je takode bilo kreativnosti ali ne iste kvalitete. Iznimke kazu potvrduju pravilo. U praksi znam jednog koji je bio daleko najbolji talenat na faksu i svi su ocekivali od njega nesto veliko, medutim, nesretno se ozenio i prolazio iz krize u krizu i od njega vise nema nista. Slazem se da je kreativnost i inovativnost nastala iz, kako ti kazes, "neke jake potrebe i izazova" a ovo drugo od "nuznosti i poteskoce" bas mi ne stoji. Tu mozda dolazi do razvoja prakticne kreativnosti neophodne za opstanak koju ja ne bi stavljao u isti red sa velikim dostignucima. Uredena drustva omogucuju tima koji imaju nekakav kreativni naboj da se ostvare, a svakako niti jedno nije bez poteskoca niti idealno kad vec govorimo o tome. Ovo o idilicnim sustavima stoji, ali oni ne postoje koliko ja znam ili sam izabrao pogresno mjesto za zivot.
Vidi sad sto si me natjerala ovako lijenog da natipkam a opet nisam istipko ono sto mi se mota po glavi i zato suti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne slažem se, kad su pod pritiskom ljudi su očajni, rade grešker_nevjesta wrote:kreativnost nije nužno vezana uz instantni napredak, ni samo uz onaj tehnološki, ljudi su načelno inovativniji i inteligentniji kad ih neka jaka potreba na to natjera, a kasnije u stabilnim uvjetima to često rezultira nekim vidljivim napretkom i promjenomdeda wrote:to ne može biti istina, u takvim uvjetima stvaralaštvo je možd usmjereno na ono najnužnije na preživljavanje
napredak traži oderđeni stupanj stabilnosti
evo pogledaj najuspješnije tvrtke danas, Google je doslovno radno mjesto pretvorio u dnevni boravak kako bi se zaposlenici osjećali što udobnije, rezultat su bezbrojne inovacije
dokazano je da represivnim metodama, strahom i stresom možeš povećati učinkovitost samo na poslovima gdje se upotrebljava manualni repetitivni rad,... na traci, u rudniku itd. tj. tamo gdje ti ne treba mozak
pod utjecajem faktora stresa intelektualni rad opada, jer mozak umjesto razumjevanja problema traži kračice, riskira i radi greške
Guest- Guest
Samo polovicno tocno..u biznisu i to onom opakom i na intelektualnom nivou ima pritisaka a majko mila..stovise,primjer strpaju tri novaka skupa u ured i daju im da rjesavaju isti problem..ne postoji neograniceno vrijeme,nego striktni rok...Onaj tko ne samo najbrze nego i najkvalitetnije rjesi problem,ostaje,ova dvojica otpadaju..i to je odmah na startu diskretno nabaceno...kreativnost naravno buja u pozitivnom okruzju,ali nema svatko i nije svatko okruzenje pozitivno...deda wrote:ne slažem se, kad su pod pritiskom ljudi su očajni, rade grešker_nevjesta wrote:kreativnost nije nužno vezana uz instantni napredak, ni samo uz onaj tehnološki, ljudi su načelno inovativniji i inteligentniji kad ih neka jaka potreba na to natjera, a kasnije u stabilnim uvjetima to često rezultira nekim vidljivim napretkom i promjenomdeda wrote:to ne može biti istina, u takvim uvjetima stvaralaštvo je možd usmjereno na ono najnužnije na preživljavanje
napredak traži oderđeni stupanj stabilnosti
evo pogledaj najuspješnije tvrtke danas, Google je doslovno radno mjesto pretvorio u dnevni boravak kako bi se zaposlenici osjećali što udobnije, rezultat su bezbrojne inovacije
dokazano je da represivnim metodama, strahom i stresom možeš povećati učinkovitost samo na poslovima gdje se upotrebljava manualni repetitivni rad,... na traci, u rudniku itd.
pod utjecajem faktora stresa intelektualni rad opada, jer mozak umjesto razumjevanja problema traži kračice, riskira i radi greške
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Stigao progres na bozicnu paradu u visconsin-u
» kozojebi zauzeli školu uzeli taoce
» two-killed-and-one-injured-overnight-during-violent-unrest-in-kenosha-wisconsin
» Njemačka : Naoružani azilant DRŽI TAOCE u banci
» Kerum naoružan kao četa partizana
» kozojebi zauzeli školu uzeli taoce
» two-killed-and-one-injured-overnight-during-violent-unrest-in-kenosha-wisconsin
» Njemačka : Naoružani azilant DRŽI TAOCE u banci
» Kerum naoružan kao četa partizana
Page 7 of 10