AfD protiv izgradnje komemorativnog centra za žrtve nacizma u Evropi.
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: AfD protiv izgradnje komemorativnog centra za žrtve nacizma u Evropi.
odo..ovo je sad moja najveca briga u zivotu....preporucujem..
https://www.twitch.tv/pubg
https://www.twitch.tv/pubg
Guest- Guest
josh 9 minuta..napravio sam patriotski simbolicnu radnju..kupijo kartuun Ožujskog piva,Kruskovac Marskin i Šljivovic u Lidlu..tjedan balkanskih đakonija.. ajte uzdravlje..
Guest- Guest
Izgubia oko u borbi sa Švabama i nije tija nit penziju uzet nego nastavija radit na zemlji i sam drugu kuću napravija. Jedan se uopće nije bavija politikom nit je bija u partiji. Drugi je al nije ni on tu nešto ekstra profitira , jedino šta su mu našli posal i posli je sredija stan u Splitu al za tako nešto onda nisi ni triba bit partija nego samo da nisi ustaša.aben wrote:RayMabus wrote:Meni su oba dida bila u partizanima.
ovo dosta objašnjava i o tvojoj imovini(apartmani, njive, voćnjaci), političkin stajalištima(rasizam), ekonomskin pogljedima(socijalizam) i svjetonazoru (vucibatina).
Moja imovina nema veze s partijom. Imali su to i prije.
Nikakve veze porijeklo moje imovine nema ni s onom ni s ovom partijom danas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jo verujen otin ljudima, znun da su ogorčeni, ali moja je teza danewuser wrote:Htio sam reći da sam kroz priče s ljudima s posla došao do zaključka da su ogorčeni na velik uvoz stranaca koji neće raditi već se odmah hvataju pomoći od države. I da za to okrivljuju Merkel. Ali ne može to biti nekakav stav većine očito jer je Merkel sve izbore dobila.aben wrote:newuser wrote:Koliko mogu primijetiti to ih najviše smeta, nerad i sisanje države.aben wrote:newuser wrote:Vratimo se na temu, ugl nije ni čudo što se pojavio Afd i što jača. Toliko je toga ušlo u njemačku da je čudo kako to sve toleriraju. Najviše onih koji neće da rade i sisaju pomoć od države.
ma ajde, ćo...pa oni su to i izmislili, penzije, školovanje, zdravstveno, sve
hoti sun skrenuti pozornost na činenicu da je mogućnost cicanja države nastala upravo u njemačkoj, i svi su priključeni. imaju zdravstveno, školovanje, penzije- sve "muhte".
nisu problijem lini stranci, nego postojanje sustava ki ih podržava. lini stranci samo dobro dojdu za anger managment, aka linč
Inače sustav je dobar u Njemačkoj nije savršen ali je dobar.
sustav ni dobar; potiče moralni hazard; ljudima je potpuno svejedno je li lini njemac cica ili to čini lini stranac; lakše je optužiti strance;svi cicaju državu preko servisa ke sun već spomenu.
to stvara šizofrenu situaciju u društvu, razdire ga na više šavova; po nacijonalnnon ključu, po ključu poslodavca (uhljebi), po ključu bogatstva (siromasi želu da in bogati više daju muhte usluga).
nemoguće je ni teoretski zamisliti funkcijonalno rješenje situacije, a zadržati "free" stuff
2014-04-16
AfD u Berlinu na izborima oko 14%. Nek oni laju i dalje al u naci prijestolnici ide centar svim žrtvama nacizma.
Ta neće ga meni u Kaštelima stavit. Tamo je bio mozak genocida pa neka se posipaju pepelom.
Ta neće ga meni u Kaštelima stavit. Tamo je bio mozak genocida pa neka se posipaju pepelom.
2014-04-11
ma, nis jo to ozbiljno misli, samo skrećem pozornost na to da si komunist. ne krivin te, jednostavno si izreso u takovon okruženju, a ne voliš čitati pa se ne moreš sun izvaditi iz te nevolje.RayMabus wrote:Izgubia oko u borbi sa Švabama i nije tija nit penziju uzet nego nastavija radit na zemlji i sam drugu kuću napravija. Jedan se uopće nije bavija politikom nit je bija u partiji. Drugi je al nije ni on tu nešto ekstra profitira , jedino šta su mu našli posal i posli je sredija stan u Splitu al za tako nešto onda nisi ni triba bit partija nego samo da nisi ustaša.aben wrote:RayMabus wrote:Meni su oba dida bila u partizanima.
ovo dosta objašnjava i o tvojoj imovini(apartmani, njive, voćnjaci), političkin stajalištima(rasizam), ekonomskin pogljedima(socijalizam) i svjetonazoru (vucibatina).
Moja imovina nema veze s partijom. Imali su to i prije.
Nikakve veze porijeklo moje imovine nema ni s onom ni s ovom partijom danas.
2014-04-16
Ja san sve po potrebi , šta mi paše u datom trenutku. Nema tu ideologija jer nisu sve okolnosti iste u društvenim poretcima kroz povijest.
Recimo ovdje mi je AfD ok jer je protiv Islama i Merkel al ovo njihovo držanje sviće nacistima i njemački nacionalizam mi se gadi.
Neće oni daleko s tim nacizmom. To im je pogrešan put.
Recimo ovdje mi je AfD ok jer je protiv Islama i Merkel al ovo njihovo držanje sviće nacistima i njemački nacionalizam mi se gadi.
2014-04-11
ma ne govorin jo za te nebitne detalje, jo govorin o tvon srcu;RayMabus wrote:Ja san sve po potrebi , šta mi paše u datom trenutku. Nema tu ideologija jer nisu sve okolnosti iste u društvenim poretcima kroz povijest.
uvika ćeš hotiti ugnjetavati nevine ljude da nahroniš siromahe, to te čini komuniston bez obzira na podršku nekin nacijonalnin komunistima u jednon trenutku ki držiš konjukturnin.
2014-04-16
Nisam na vlasti. Ne znaš šta bi ja dok mi stvarno ne daš vlast. Ovako možemo samo raspravljat o ovome i onome i to je sve.
Država je ko i firma. Dok nisi na vlasti možeš pričat svašta a kad vladaš moraš imat knjige uredne.
O socijalizmu ne bi jer realno jedina država u kojoj nema socijalizma je ona u kojoj nema države uopće.
Država je ko i firma. Dok nisi na vlasti možeš pričat svašta a kad vladaš moraš imat knjige uredne.
O socijalizmu ne bi jer realno jedina država u kojoj nema socijalizma je ona u kojoj nema države uopće.
2014-04-11
.
Last edited by aben on 11/10/2020, 01:51; edited 1 time in total
2014-04-16
RayMabus wrote:Nisam na vlasti. Ne znaš šta bi ja dok mi stvarno ne daš vlast. Ovako možemo samo raspravljat o ovome i onome i to je sve.
pa dobro, misli sun da se to podrazumjevo; ovo je samo teorija.
da si na vlosti, možda bi zahtjevo da ti svaki dun dovodu djevice, možda bi organiziro raj na zemlji. ali, s obziron na ono ča pišeš, ti si komunist.
ča se tiče realnoga, realno je i da u nekin državama imo više, a u nekin manje socijalizma, i da su neke države poželjnije za živiti a neke nisu (voting by foot). i ota dvo podatka su u visokoj korelaciji i kauzaciji. to još tribo korigirati sa povijesnin podatcima, naravski, jer neke današnje socijalističke države su uspješne jer su prije socijalizma imale kapitalistički ustroj.
2014-04-16
Da san na vlasti provodija bi teror ko Staljin. Pa vam je bolje da nisam. Zadovoljite se s time šta sam samo general Galaktilke federacije s jako visokim činom , pripadnik akademije znanosti i filozofije te anđeoska hijerarhija.
Vlast birate sami ili dođe sama nasilno na vlast pa vlada ostalima. Nemam ambicije na tom polju. Više od 90% ljudi na ovoj planeti gledam kao ovce.
Ovca najbolje razumiju mrkvu i batinu.
Batina je jeftinija.
Vlast birate sami ili dođe sama nasilno na vlast pa vlada ostalima. Nemam ambicije na tom polju. Više od 90% ljudi na ovoj planeti gledam kao ovce.
Batina je jeftinija.
2014-04-11
etoRayMabus wrote:Da san na vlasti provodija bi teror ko Staljin. Pa vam je bolje da nisam. Zadovoljite se s time šta sam samo general Galaktilke federacije s jako visokim činom , pripadnik akademije znanosti i filozofije te anđeoska hijerarhija.
2014-04-16
Prvo bi obisija sve neistomišljenike i zabranija sve političke stranke koje mi ne pašu.
Prvo bi ukinija demokraciju.
Prvo bi ukinija demokraciju.
2014-04-11
i rest my case
2014-04-16
Znam šta bi sasvim sigurno napravija kad je ekonomija u pitanju i to bi mi bio prvi potez ; oslobodija bi poreza prvih godinu dana svakog tko odluči otvorit svoju firmu.
Ako mu ne ide ok zatvori. Bar je pokuša. A ako mu krene ok , imaš investiciju.
Ako mu ne ide ok zatvori. Bar je pokuša. A ako mu krene ok , imaš investiciju.
2014-04-11
Po pitanju nataliteta prvi potez : zabrana zapošljavanja žena u državnu službu koje nemaju najmanje dvoje djece. Dakle to se odnosi na nove a ne na one koje san već zatekao u državnoj službi prije mog stupanja na vlast.
2014-04-11
Po pitanju pravosuđa : uveo smrtnu kaznu i nogavice za praćenje.
Novčane kazne isto povećat. Bila bi teška represija za one koji krše zakone.
Novčane kazne isto povećat. Bila bi teška represija za one koji krše zakone.
2014-04-11
Pravo glasa bi imale samo osobe starije od 25 godina i koje imaju kvocijent inteligencije jedan stupanj veći od prosjeka.
Vrlo malo ljudi bi odlučivalo o ostalima. Otprilike njih oko 30% od ukupne populacije.
Tko oće glasat neka čita knjige i podigne nivo inteligencije.
Vrlo malo ljudi bi odlučivalo o ostalima. Otprilike njih oko 30% od ukupne populacije.
Tko oće glasat neka čita knjige i podigne nivo inteligencije.
2014-04-11
Ako si prosjek i glup nemaš pravo glasa.
Pročitaj sto knjiga u životu pa češ imat pravo glasa.
Pravo glasa se mora zaslužiti.
Pročitaj sto knjiga u životu pa češ imat pravo glasa.
Pravo glasa se mora zaslužiti.
2014-04-11
dakle, nerdokracija:)
2014-04-16
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
» Burek Poraz ponovo protiv izgradnje
» Svetski jevrejski kongres protiv izgradnje spomenika žrtvama holokausta u Zagrebu
» Predsjedništvo BiH izglasalo rezoluciju protiv Pelješkog mosta... traži se hitno zaustavljanje izgradnje
» Zastupnica SDA traži kazne za sudionike prosvjeda protiv mise za žrtve Bleiburga
» Burek Poraz ponovo protiv izgradnje
» Svetski jevrejski kongres protiv izgradnje spomenika žrtvama holokausta u Zagrebu
» Predsjedništvo BiH izglasalo rezoluciju protiv Pelješkog mosta... traži se hitno zaustavljanje izgradnje
» Zastupnica SDA traži kazne za sudionike prosvjeda protiv mise za žrtve Bleiburga
Page 4 of 6