AfD protiv izgradnje komemorativnog centra za žrtve nacizma u Evropi.
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: AfD protiv izgradnje komemorativnog centra za žrtve nacizma u Evropi.
aben wrote:RayMabus wrote:Meni su oba dida bila u partizanima.
ovo dosta objašnjava i o tvojoj imovini(apartmani, njive, voćnjaci), političkin stajalištima(rasizam), ekonomskin pogljedima(socijalizam) i svjetonazoru (vucibatina).
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa kad je vrh nsdap bio socijalisticki, Rohm je do kraja bio odan tekovinama revolucije koje je po njemu hitler izdao
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Pa kad je vrh nsdap bio socijalisticki, Rohm je do kraja bio odan tekovinama revolucije koje je po njemu hitler izdao
Rohm je bio....teletina jbg. Nije taj bio nekakav romantik ili nešto slično ni u jednom trenutku. Paradoksalno upravo jer je bio po defaultu nasilnik moguće da nije bio materijal za masovnog ubojicu. A i bio je frend s Adolfom.Zato ga i jesu ostali karijeristi mrzili.
Guest- Guest
RADOSTmarcellus wrote:aben wrote:RayMabus wrote:Meni su oba dida bila u partizanima.
ovo dosta objašnjava i o tvojoj imovini(apartmani, njive, voćnjaci), političkin stajalištima(rasizam), ekonomskin pogljedima(socijalizam) i svjetonazoru (vucibatina).
NE OSIJEĆAŠ SE USAMLJENIM
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Pa kad je vrh nsdap bio socijalisticki, Rohm je do kraja bio odan tekovinama revolucije koje je po njemu hitler izdao
Rohm je bio gay aktivist, i svi zapovjednici svakog SA odreda su bili pederi jer ih je osobno postavio, svijet bi trebao slaviti Hitlera kao prvog koji je deklarirane i izautane geje doveo na sva ključna mjesta
Ma dobro pola tih manijaka su bili degenerici,narkomani itd. To praktički bio preduvjet za članstvo.
Ajd možda jedino Heydrich nije. Ili bar ne otvoreno.
Ajd možda jedino Heydrich nije. Ili bar ne otvoreno.
Guest- Guest
a led te heboaben wrote:RayMabus wrote:Meni su oba dida bila u partizanima.
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Pa kad je vrh nsdap bio socijalisticki, Rohm je do kraja bio odan tekovinama revolucije koje je po njemu hitler izdao
Rohm je bio gay aktivist, i svi zapovjednici svakog SA odreda su bili pederi jer ih je osobno postavio, svijet bi trebao slaviti Hitlera kao prvog koji je deklarirane i izautane geje doveo na sva ključna mjesta
Hitler naj gay friendly osoba 1930. godine
2014-04-15
za razliku od tebe kojoj stane svaki dan nekoliko drugihSora wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:mortal wrote:
Na kraju krivi samo Švabe ili Ustaše ??
Švabe,Ustaše,Szelesijevi Strelasti križevi,Rumunjska Željezna garda,Estonska Legija,Tisovi idioti,ROA,Četnici,crnokošuljaši talijanski i slična stoka. Ima krivaca kolko hoćeš. Tko god je sudjelovao u tome je govno po defaultu.
Adis ti navalio s činjenicama
NE stane to njoj u glavu toliko činjenica
Njoj stane jedan u nju
I točka
a kasnije povraćaju
2014-04-16
Eto
Kultura birtije na netu se osjeti
Nora jesi ti od onih mene mana rodila u baru mjesto dude dala mi cigaru
Kultura birtije na netu se osjeti
Nora jesi ti od onih mene mana rodila u baru mjesto dude dala mi cigaru
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
» Burek Poraz ponovo protiv izgradnje
» Svetski jevrejski kongres protiv izgradnje spomenika žrtvama holokausta u Zagrebu
» Predsjedništvo BiH izglasalo rezoluciju protiv Pelješkog mosta... traži se hitno zaustavljanje izgradnje
» Zastupnica SDA traži kazne za sudionike prosvjeda protiv mise za žrtve Bleiburga
» Burek Poraz ponovo protiv izgradnje
» Svetski jevrejski kongres protiv izgradnje spomenika žrtvama holokausta u Zagrebu
» Predsjedništvo BiH izglasalo rezoluciju protiv Pelješkog mosta... traži se hitno zaustavljanje izgradnje
» Zastupnica SDA traži kazne za sudionike prosvjeda protiv mise za žrtve Bleiburga
Page 6 of 6