Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je danas zakon protiv rehabilitacije i veličanja nacizma i širenja lažnih informacija o ulozi Sovjetskog Saveza u Drugom svetskom ratu.
Prekršiocima zakona zaprećena je kazna od 300.000 rublji (8.328 dolara) ili tri godine zakona.
Ukoliko pojedinac prekši zakon koristeći svoj položaj, kazna ide do 500.000 rublji (13.880 dolara) a zatvorska kazna se povećava na pet godina, prenela je agencija RAI Novosti.
Zakonom su predviđene i kazne za skrnavljenje datuma i spomenika ruske vojne pobede.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:490147-Putin-potpisao-zakon-protiv-velicanja-nacizma
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Putin potpisao zakon protiv veličanja nacizma
znači službeno - opet nijemci pobili poljake u katynu?
ajd dobro .... papir svašta trpi.
ajd dobro .... papir svašta trpi.
2014-04-15
Ništa neuobičajeno niti čudno. I u Njemačkoj postoji isti zakon koji sankcionira veličanje fašizma, nacizma i širenja lažnih informacija.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
To nakon okupacije Krima i razvaljivanja susjedne države? Koji cinizam, jbate...Popišam se na ovakve "antifašiste".Yehudi wrote:Ništa neuobičajeno niti čudno. I u Njemačkoj postoji isti zakon koji sankcionira veličanje fašizma, nacizma i širenja lažnih informacija.
Ero0- Posts : 498
2014-04-24
Poserem se ja na bandu u Kijevu i ubojice koje su masakrirale ljude u Odesi. Pogledaj tamo šta su napravile fašističke svinje.
A u Kijevu sada posvuda postavljaju barikade i blokade na ulicama. I to vlada. Koga se boje u Kijevu,naroda?
Masakre i zvjerstva čine paravojne snage po istoku zemlje i to skupa sa vojskom (četnici uz pomoć jna)
Bandera= Arkan, Vukovar = Slavjansk
A u Kijevu sada posvuda postavljaju barikade i blokade na ulicama. I to vlada. Koga se boje u Kijevu,naroda?
Masakre i zvjerstva čine paravojne snage po istoku zemlje i to skupa sa vojskom (četnici uz pomoć jna)
Bandera= Arkan, Vukovar = Slavjansk
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jebeno slicno 39-oj. Proleteri svih zemalja i svapski fasisti podijelise Poljsku. Razlika?????? Pamcenje je jebeno kratko a pamet jos i kraca.
2014-04-14
Da. Dobra primjedba. Stoji. Povijest se ponavlja.abraham wrote:Jebeno slicno 39-oj. Proleteri svih zemalja i svapski fasisti podijelise Poljsku. Razlika?????? Pamcenje je jebeno kratko a pamet jos i kraca.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
abraham wrote:Jebeno slicno 39-oj. Proleteri svih zemalja i svapski fasisti podijelise Poljsku. Razlika?????? Pamcenje je jebeno kratko a pamet jos i kraca.
točno ... ne čudim se baltima i poljacima što sada i na 'hladno' pušu. sranje koje započne 'lokalno' lako se proširi.
Iosephvs-
2014-04-15
Da. Poslije za sve bude kriv "Stari svat".
2014-04-14
RayMabus wrote:
Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je danas zakon protiv rehabilitacije i veličanja nacizma i širenja lažnih informacija o ulozi Sovjetskog Saveza u Drugom svetskom ratu.
Prekršiocima zakona zaprećena je kazna od 300.000 rublji (8.328 dolara) ili tri godine zakona.
Ukoliko pojedinac prekši zakon koristeći svoj položaj, kazna ide do 500.000 rublji (13.880 dolara) a zatvorska kazna se povećava na pet godina, prenela je agencija RAI Novosti.
Zakonom su predviđene i kazne za skrnavljenje datuma i spomenika ruske vojne pobede.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:490147-Putin-potpisao-zakon-protiv-velicanja-nacizma
TEK SAD[b]??????
kao da se boji da se nešto novo ne bi otkrilo o Rusima!!!
Koliko se da pročitati iz svih novijih pisanja o zločinima kod rusa su Židovi stradavali u velikom broju, iako se kod obilježavanja holokausta niti ne spominje.
immortal-
2014-04-16
Jebeno slično razvaljivanju Jugoslavijeabraham wrote:Jebeno slicno 39-oj. Proleteri svih zemalja i svapski fasisti podijelise Poljsku. Razlika?????? Pamcenje je jebeno kratko a pamet jos i kraca.
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Sora wrote:Jebeno slično razvaljivanju Jugoslavijeabraham wrote:Jebeno slicno 39-oj. Proleteri svih zemalja i svapski fasisti podijelise Poljsku. Razlika?????? Pamcenje je jebeno kratko a pamet jos i kraca.
je l' si ti ozbiljno zakinuta ili se zajebaješ?
Iosephvs-
2014-04-15
Koliko je ono Staljin Rusa smaknuo ? Više je Sovjeta stradalo od komunizma nego od fašizma? A što je sa desetak milijuna žrtava sovjetskog "Golodomora" u Ukrajini? Stvarno mi se gadi na medije. Političari su gnjoj itako itako, ali šta je s tkzv inteligencijom? Šta se desilo sa Sorinim mozgom da ovakve stvari preskače? Valjda ga "razvalio" komunizam...
2014-04-24
Shvatit ćeš kad narastesEro0 wrote:Koliko je ono Staljin Rusa smaknuo ? Više je Sovjeta stradalo od komunizma nego od fašizma? A što je sa desetak milijuna žrtava sovjetskog "Golodomora" u Ukrajini? Stvarno mi se gadi na medije. Političari su gnjoj itako itako, ali šta je s tkzv inteligencijom? Šta se desilo sa Sorinim mozgom da ovakve stvari preskače? Valjda ga "razvalio" komunizam...
Nisam ja jedina koja misli tako kao ja samo ovi drugi nisu na Forumu
Živjeli Sovjeti!
2014-04-29
Nećeš valjda osporiti ulogu fasista u razvaljivanjuIosephvs wrote:Sora wrote:Jebeno slično razvaljivanju Jugoslavijeabraham wrote:Jebeno slicno 39-oj. Proleteri svih zemalja i svapski fasisti podijelise Poljsku. Razlika?????? Pamcenje je jebeno kratko a pamet jos i kraca.
Jugoslavije
To bi sam sebi oduzeo zasluge kaj ne
2014-04-29
Zivjeli drugovi Staljin i Tito!! Baba ostala si u nekom yebenom vremenu, sjeti ih se uz alkoholne pare....Sora wrote:Shvatit ćeš kad narastesEro0 wrote:Koliko je ono Staljin Rusa smaknuo ? Više je Sovjeta stradalo od komunizma nego od fašizma? A što je sa desetak milijuna žrtava sovjetskog "Golodomora" u Ukrajini? Stvarno mi se gadi na medije. Političari su gnjoj itako itako, ali šta je s tkzv inteligencijom? Šta se desilo sa Sorinim mozgom da ovakve stvari preskače? Valjda ga "razvalio" komunizam...
Živjeli Sovjeti!
omni-
2014-04-12
Ima gorih stvari od alkoholnih paraomni wrote:Zivjeli drugovi Staljin i Tito!! Baba ostala si u nekom yebenom vremenu, sjeti ih se uz alkoholne pare....Sora wrote:Shvatit ćeš kad narastesEro0 wrote:Koliko je ono Staljin Rusa smaknuo ? Više je Sovjeta stradalo od komunizma nego od fašizma? A što je sa desetak milijuna žrtava sovjetskog "Golodomora" u Ukrajini? Stvarno mi se gadi na medije. Političari su gnjoj itako itako, ali šta je s tkzv inteligencijom? Šta se desilo sa Sorinim mozgom da ovakve stvari preskače? Valjda ga "razvalio" komunizam...
Živjeli Sovjeti!
To je Davez od povijesti koji gutamo već 2 desetljeća u kojem se sramno povijest Hrvata veliča a pobjednici se ne priznaju
K
No čini se dolazi kraj i tome
Dakako Sovjeti su tu nebitni...
2014-04-29
Jbte, pa di si ti živila u ono vrime kad se razvaljivala Juga? Razvalili su je upravo "antifašisti", a ostali smo samo asistirali...Sora wrote:Nećeš valjda osporiti ulogu fasista u razvaljivanjuIosephvs wrote:Sora wrote:Jebeno slično razvaljivanju Jugoslavijeabraham wrote:Jebeno slicno 39-oj. Proleteri svih zemalja i svapski fasisti podijelise Poljsku. Razlika?????? Pamcenje je jebeno kratko a pamet jos i kraca.
Jugoslavije
To bi sam sebi oduzeo zasluge kaj ne
2014-04-24
zakon protiv veličanja narcizma?
pobjednici? došla crvena armija i podržala tita (koji je na prvim poratnim izborima dobio 13 % glasova a 46. uz pomoć zastrašivanja izvršio državni udar ... j ti ja majku četničku)Sora wrote:Ima gorih stvari od alkoholnih paraomni wrote:Zivjeli drugovi Staljin i Tito!! Baba ostala si u nekom yebenom vremenu, sjeti ih se uz alkoholne pare....Sora wrote:Shvatit ćeš kad narastesEro0 wrote:Koliko je ono Staljin Rusa smaknuo ? Više je Sovjeta stradalo od komunizma nego od fašizma? A što je sa desetak milijuna žrtava sovjetskog "Golodomora" u Ukrajini? Stvarno mi se gadi na medije. Političari su gnjoj itako itako, ali šta je s tkzv inteligencijom? Šta se desilo sa Sorinim mozgom da ovakve stvari preskače? Valjda ga "razvalio" komunizam...
Živjeli Sovjeti!
To je Davez od povijesti koji gutamo već 2 desetljeća u kojem se sramno povijest Hrvata veliča a pobjednici se ne priznaju
K
No čini se dolazi kraj i tome
Dakako Sovjeti su tu nebitni...
» Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Predsjednik Trump potpisao Zakon o insurekciji - kraj korporacije Sjedinjenih Država!
» AfD protiv izgradnje komemorativnog centra za žrtve nacizma u Evropi.
» DeSantis potpisao povijesni zakon za zaštitu djece i roditelja od indoktrinacije woke ideologijom
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Predsjednik Trump potpisao Zakon o insurekciji - kraj korporacije Sjedinjenih Država!
» AfD protiv izgradnje komemorativnog centra za žrtve nacizma u Evropi.
» DeSantis potpisao povijesni zakon za zaštitu djece i roditelja od indoktrinacije woke ideologijom
Page 1 of 2