Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
sitting_bull wrote:koje je to tajno oružje kojim su idioti naoružani kad ratuju?MaximusDecimusMiridije wrote:sitting_bull wrote:koji si pa ti?MaximusDecimusMiridije wrote:sitting_bull wrote:idiot niche opet dobio lošu robu...
Ti ju dobivaš zadnjih 10 godina
novi idiot u klubu sektaških idiota?
A gle ga baš slatko
Sorry stari, ne ulazim u mentalni rat sa nenaoružanima
članska iskaznica sekte?
tajna mantra: dogodine prvaci, dogodine prvaci...
pišanje po vlastitom kodeksu?
p.s. to ti tvoj mesar daje kilu svježeg mozga kako bi sa 1000 grama mozga išao u mentalni rat?
Gle gle...ipak imamo dokaz da evolucija može ići unatrag
Guest- Guest
sekta i hajduk nakon gotovo dva desetljeća testiranja.MaximusDecimusMiridije wrote:sitting_bull wrote:koje je to tajno oružje kojim su idioti naoružani kad ratuju?MaximusDecimusMiridije wrote:sitting_bull wrote:koji si pa ti?MaximusDecimusMiridije wrote:sitting_bull wrote:idiot niche opet dobio lošu robu...
Ti ju dobivaš zadnjih 10 godina :bball:
novi idiot u klubu sektaških idiota?
A gle ga baš slatko :D:
Sorry stari, ne ulazim u mentalni rat sa nenaoružanima :;):
članska iskaznica sekte?
tajna mantra: dogodine prvaci, dogodine prvaci...
pišanje po vlastitom kodeksu?
p.s. to ti tvoj mesar daje kilu svježeg mozga kako bi sa 1000 grama mozga išao u mentalni rat?
Gle gle...ipak imamo dokaz da evolucija može ići unatrag :D:
nego, iz kojeg si ti vrtića idiota?
nisi baš mlad za dječje vrtiće pa da ti uvažim taj nivo komunikacije.
kaj si i ovu mesarevu kilu mozga već uspio spržiti?
sitting_bull-
2015-09-28
O mozgovnim kapacitetima nebi smjela govoriti osoba koja u istome ima ravno dvije stanice. Jedna od kojhih je u invalidskim kolicima a druga gura
Guest- Guest
Shitting Svetina ti je podvojena ličnost...
Jedna mrzi HDZ, a druga obožava HDZ u koaliciji sa HNS/GNK lopovlukom i korupcijom...
Bolestan lik, al nebitan...
;)
Jedna mrzi HDZ, a druga obožava HDZ u koaliciji sa HNS/GNK lopovlukom i korupcijom...
;)
Guest- Guest
kaže lik sa sprženim mozgom...MaximusDecimusMiridije wrote:O mozgovnim kapacitetima nebi smjela govoriti osoba koja u istome ima ravno dvije stanice. Jedna od kojhih je u invalidskim kolicima a druga gura :x:
sitting_bull-
2015-09-28
a e.fridrih_niche wrote:Shitting Svetina ti je podvojena ličnost...
;)
monolog idiota pred ogledalom.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa ti i jesi sam sebi dovoljan, pardon ti amperu i amper tebi ... Glup i gluplji ... A kad već tamo spominješ evoluciju, ti si očigledni primjerak da evolucija može ići čak i u minus ...MaximusDecimusMiridije wrote:Zeko wrote:Oooo gle, pojavil se i čuvar identiteta miionija iliti ampera... Živ nam ti bio ... No dobro, sad me bar nemreš banirati ako napišem istinu ...MaximusDecimusMiridije wrote:sitting_bull wrote:idiot niche opet dobio lošu robu...
Ti ju dobivaš zadnjih 10 godina
Tebe nitko na svijetu ne bi trebao nikada banirati. Tebe treba pustiti da hodaš među normalnim svijetom, tko god te vidi ili prozbori s tobom dvije rečenice odmah se sam sa sobom ljepše osjeća
Zeko-
2015-08-26
Zašto se vi zamarate i gubite vrime na nebitne izdrkotine osuđenog kriminalca u bijegu?fridrih_niche wrote:Shitting Svetina ti je podvojena ličnost...
;)
Guest- Guest
Ma nebitan je lik...Andreas Goldberger wrote:Zašto se vi zamarate i gubite vrime na nebitne izdrkotine osuđenog kriminalca u bijegu?fridrih_niche wrote:Shitting Svetina ti je podvojena ličnost...
;)
;)
Guest- Guest
prava tema za bal sektaških idiota.
sitting_bull-
2015-09-28
Ajde zeko mi i nije toliko.
Ali shitting i amper su najveci trovaci.
Iz njih bas mrznja izlazi.
Doduse Amper je budala koja je vjerni vojnik Crne ruze iz splita.
Ali shitting je mnogo prefriganiji.
Zakleti je komunist al srce mu je na hdzuovu stolcu kad su u pitanju hdzovi puleni i kriminalci iz HNS.
dobro mu je makso rekao pored njega i njegove pokvarenosti covik se osjeca mnogo bolji i covjecniji.
Zakleti je komunist al srce mu je na hdzuovu stolcu kad su u pitanju hdzovi puleni i kriminalci iz HNS.
dobro mu je makso rekao pored njega i njegove pokvarenosti covik se osjeca mnogo bolji i covjecniji.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Krele rugam ti seAndreas Goldberger wrote:FRANK wrote: vojnik Crne ruze iz splita.
Dobra,dobra.
Ide u potpis...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
posrati se po nekim forumskim tovarima nije trovanje, nego označavanje smradova smradom.FRANK wrote:Ajde zeko mi i nije toliko.
ti si kao cijepljen kontra mržnje, a 30 godina nakon propasti komunizma još ti se na dnevnoj bazi priviđaju neke izmišljene aveti.
nije te briga što popovski pedofilski zločinci i dalje nekažnjeno upropaštavaju mlade živote, dapače, redovno im u svečanom odijelu i s kravatom oko vrata dolaziš na seanse laganja u crkvu.
jednako tako pokazuješ da od kristova nauka nisi ništa usvojio jer se svako malo nabacuješ kamenjem po svakome koji ne dijeli tvoju zatucanu ideološku opredijeljenost.
ne, ja ne mrzim ove tovare na koje se svako malo izserem, dijelom ih žalim, dijelom ih prezirem jer nemaju muda suočiti se sa istinom, nego guraju glavu još dublje u govna.
to da si ti čovjek je neka šala, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Kao sto sam i rekaositting_bull wrote:posrati se po nekim forumskim tovarima nije trovanje, nego označavanje smradova smradom.FRANK wrote:Ajde zeko mi i nije toliko.
ti si kao cijepljen kontra mržnje, a 30 godina nakon propasti komunizma još ti se na dnevnoj bazi priviđaju neke izmišljene aveti.
nije te briga što popovski pedofilski zločinci i dalje nekažnjeno upropaštavaju mlade živote, dapače, redovno im u svečanom odijelu i s kravatom oko vrata dolaziš na seanse laganja u crkvu.
jednako tako pokazuješ da od kristova nauka nisi ništa usvojio jer se svako malo nabacuješ kamenjem po svakome koji ne dijeli tvoju zatucanu ideološku opredijeljenost.
ne, ja ne mrzim ove tovare na koje se svako malo izserem, dijelom ih žalim, dijelom ih prezirem jer nemaju muda suočiti se sa istinom, nego guraju glavu još dublje u govna.
Ti si bolesna psihicki rastrojena osoba vjerovatno silovana od strane ujska ili tako nekaj.
Kad krepas vjeruj mi svijet ce biti puno bolje mjesto.
Iskreno ti zalim roditelje sta su iskotili.
2015-09-13
A bokte, Shiting ako se ne sjećaš Maxa sa starog foruma, a više-manje i ti visiš u kontinuitetu tu od pamtivjeka, a da počneš uzimati Ginko...
darth_vader-
2014-04-17
Glup je ka kurac...jasambrend wrote:A bokte, Shiting ako se ne sjećaš Maxa sa starog foruma, a više-manje i ti visiš u kontinuitetu tu od pamtivjeka, a da počneš uzimati Ginko...
S druge strane, samo mu je obrana Tattune časti na pameti, za sve ostalo je tabula rasa...
;)
Guest- Guest
eto, kako licemjer samo potvrđuje da je licemjer.FRANK wrote:Kao sto sam i rekaositting_bull wrote:posrati se po nekim forumskim tovarima nije trovanje, nego označavanje smradova smradom.FRANK wrote:Ajde zeko mi i nije toliko.
Ti si bolesna psihicki rastrojena osoba vjerovatno silovana od strane ujska ili tako nekaj.
Kad krepas vjeruj mi svijet ce biti puno bolje mjesto.
Iskreno ti zalim roditelje sta su iskotili.
džaba ti križ oko vrata, džaba ti svi sakramenti koje si primio kad si u duši farizej koji ne štuje nikoga, ali si uzima za pravo da svima sudi.
kao što rekoh: to da si ti čovjek je neka šala i sigurno bog u tome nije imao svoje prste, jer bog propovijeda ljubav za bližnjega.
u usporedbi s tobom amper je ljudina, a niche cinični gospodin.
sitting_bull-
2015-09-28
budala i idiot niche i dalje na lošoj robi.fridrih_niche wrote:Glup je ka kurac...jasambrend wrote:A bokte, Shiting ako se ne sjećaš Maxa sa starog foruma, a više-manje i ti visiš u kontinuitetu tu od pamtivjeka, a da počneš uzimati Ginko... :D:
S druge strane, samo mu je obrana Tattune časti na pameti, za sve ostalo je tabula rasa...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50