Nisam rođen u Hrvatskoj. Ja sam rođen u srpskoj Dalmaciji
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nisam rođen u Hrvatskoj. Ja sam rođen u srpskoj Dalmaciji
Pa i ne baš. Za Zvezdu je bio Knin i taj kraj,ali se među njima nalazilo podosta Hajdukovaca.Ringo10 wrote:
JA se sjećam da su Srbi iz Hrvatske listom navijali za onu fekaliju zvanu Crvena Zvezda
Pitao sam neke od njih - pa ljudi moji, ima li bar neko da navija za Partizan ... za promjenu
Partizanovac ni jedan.
Za Partizan su,kaj se tiče Srba iz Hrvatske navijali Kordunaši i Banijci,te podosta Ličana.
Čak bi se mogla povući jedna paralela između partizanskih i četničkih krajeva i sela.
Oni gdje su prevladavali partizani Partizan,a četnički krajevi Zvezda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cetnicki krajevi za zvezdu, pateticnog li zivlja.jastreb wrote:Pa i ne baš. Za Zvezdu je bio Knin i taj kraj,ali se među njima nalazilo podosta Hajdukovaca.Ringo10 wrote:
JA se sjećam da su Srbi iz Hrvatske listom navijali za onu fekaliju zvanu Crvena Zvezda
Pitao sam neke od njih - pa ljudi moji, ima li bar neko da navija za Partizan ... za promjenu
Partizanovac ni jedan.
Za Partizan su,kaj se tiče Srba iz Hrvatske navijali Kordunaši i Banijci,te podosta Ličana.
Čak bi se mogla povući jedna paralela između partizanskih i četničkih krajeva i sela.
Oni gdje su prevladavali partizani Partizan,a četnički krajevi Zvezda.
omni-
2014-04-12
na putu iz Istočnog Sarajeva stao na pivce :)n_razbojnik wrote:prekrasan ekumenski pokretni fotos...koja je manifestacija u pitanju ako sme da se zna? Jel se slavi sv. Ante ili SAva?Noor wrote:epikur37 wrote:Ringo10 wrote:E jaka stvar sto neki krelac lupa gluposti.
Oni su svoje odsvirali...ostaje im samo kazan za rakiju na kojem pise Srpska Krajina
I cemu ovakvi glupi tekstovi po medijima...I cemu ova tema uopce..
Nikad cuo za ovu budalu
baš
ono, jao užas
:D
evo tebi tvog Cara, da ti malo razgali dušu i srce :D
https://centralna.ba/dodik-u-istocnom-sarajevu-popio-pivo-i-placao-harmonikasa/
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ustaše opet provociraju srpsku nejač u srpskoj Dalmaciji
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
Page 4 of 4