Nisam rođen u Hrvatskoj. Ja sam rođen u srpskoj Dalmaciji
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nisam rođen u Hrvatskoj. Ja sam rođen u srpskoj Dalmaciji
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:E jaka stvar sto neki krelac lupa gluposti.
Oni su svoje odsvirali...ostaje im samo kazan za rakiju na kojem pise Srpska Krajina
I cemu ovakvi glupi tekstovi po medijima...I cemu ova tema uopce..
Nikad cuo za ovu budalu
baš
ono, jao užas
:D
evo tebi tvog Cara, da ti malo razgali dušu i srce :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mozda ga znas..ti si ono bio sa nekim 'sao krajisnicima' ok..i tamo svrljao...cak si bolje upoznat nego tetrijebepikur37 wrote:Ringo10 wrote:E jaka stvar sto neki krelac lupa gluposti.
Oni su svoje odsvirali...ostaje im samo kazan za rakiju na kojem pise Srpska Krajina
Nikad cuo za ovu budalu
baš
ono, jao užas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovaj ludi epi prije bi im dao ovdje autonomiju ili 'republiku' nego tetrijeb...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvati ne znaju odgovorit na njihove palamudarije
Oni stalno baljezgaju o Vojnoj Krajini kao nekakvoj srpskoj etničkoj zemlji na osnovu koje onda kao polažu pravo
I to onda pričaju svuda po svijetu
Znamo šta je bila Vojna Krajina, područje pod specijalnom vojnom upravom Beča, formirano radi obrane od Osmanlija
Bila je podijeljena na hrvatsko-slavonsku vojnu krajinu i banatsku vojnu krajinu
NAcionalno-vjerski sastav Vojne Krajine godine 1857
Croatian-Slavonian Military Frontier (Total 675,817)[35]
Banat Military Frontier (Total 386,255)[36]
Ovdje nas Banatski dio ne zanima, svakako je dio Srbije danas, a sastav hrvatsko-slavonskog dijela se vidi
Hrvati Rimo-katolici uz nešto Grko-katolika 396.843 i 5.486 ... ukupno 402.329
i 733 ostalih ... e sad šta su ostali teško je reći ... možda nešto Židova i pokoji Protestant ... ali svakako nisu Srbi
Pravoslavaca, uvjetno rečeno Srba iako to i nisu tad bili ali hajde nek im bude - 272.755
DAjte, više im treba začepit labrnje
Samo lažu i lažu
Oni stalno baljezgaju o Vojnoj Krajini kao nekakvoj srpskoj etničkoj zemlji na osnovu koje onda kao polažu pravo
I to onda pričaju svuda po svijetu
Znamo šta je bila Vojna Krajina, područje pod specijalnom vojnom upravom Beča, formirano radi obrane od Osmanlija
Bila je podijeljena na hrvatsko-slavonsku vojnu krajinu i banatsku vojnu krajinu
NAcionalno-vjerski sastav Vojne Krajine godine 1857
Croatian-Slavonian Military Frontier (Total 675,817)[35]
- 396,843 (58.72%) Roman Catholics
- 272,755 (40.36%) Eastern Orthodox
- 5,486 (0.81%) Greek Catholics
- 733 (0.11%) others
Banat Military Frontier (Total 386,255)[36]
- 314,514 (81.43%) Eastern Orthodox
- 51,860 (13.43%) Roman Catholics
- 19,418 (5.03%) Evangelists
- 393 (0.1%) Jews
- 70 (0.01%) others
Ovdje nas Banatski dio ne zanima, svakako je dio Srbije danas, a sastav hrvatsko-slavonskog dijela se vidi
Hrvati Rimo-katolici uz nešto Grko-katolika 396.843 i 5.486 ... ukupno 402.329
i 733 ostalih ... e sad šta su ostali teško je reći ... možda nešto Židova i pokoji Protestant ... ali svakako nisu Srbi
Pravoslavaca, uvjetno rečeno Srba iako to i nisu tad bili ali hajde nek im bude - 272.755
DAjte, više im treba začepit labrnje
Samo lažu i lažu
Last edited by Ringo10 on Fri 9 Oct - 16:06; edited 2 times in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Znamo, zato ste i otprašeni. Sad kuhaj rakiju na kojoj piše srpska krajina u kanadi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Imam pametnijeg posla nego komentirat glupog četnika koji ionako najviše štete ovakvim izjavama radi ovim preostalim Srbima u Hrvatskoj.
Samo ti laj o srpskoj Dalmaciji , srpskoj Krajini , srpskom Dubrovniku i sličnim pričama za srpske nacionalističke mase i velikosrpsku četničku ideologiju.
Pazi da ti ne ode i Banja Luka.
Samo ti laj o srpskoj Dalmaciji , srpskoj Krajini , srpskom Dubrovniku i sličnim pričama za srpske nacionalističke mase i velikosrpsku četničku ideologiju.
Pazi da ti ne ode i Banja Luka.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da.vuksadinare wrote:ovaj ludi epi prije bi im dao ovdje autonomiju ili 'republiku' nego tetrijeb...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I onda dođu na more i dobiju po glavama,trče i bježe po rivi... ubogi srpski sportisti od vastaških luđaka...
2014-04-15
vuksadinare wrote:ovaj ludi epi prije bi im dao ovdje autonomiju ili 'republiku' nego tetrijeb...
Kakva republika, pa isprašoili smo ih, vojno i politički pobijedili.
Druga je stavr što si ti završio u vremenskom procjepu, pa i da pijana baba Stana na nekoj svadbi u valjevu digne tri prsta ti bi počeo s mobilizacijom :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zvezda je i prije rata i za vrijeme rata kad su aktivno sudjelovali u napadima na Hrvatsku i BiH , nakon rata i uvik će biti velikosrpski četnički nogometni klub.
Imaju oni još tih traktorista.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Milo%C5%A1_Degenek
Ovi se može pohvaliti da je stvarno rođen u Krajini ( 94 godište ).
Imaju oni još tih traktorista.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Milo%C5%A1_Degenek
Ovi se može pohvaliti da je stvarno rođen u Krajini ( 94 godište ).
2014-04-11
Kaj god svakom njegova opsesija....noorka isprika na upadu na temu, nastavite kao da nije bilo.
Pravim marmeladu od šipka :)
Pravim marmeladu od šipka :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
o jeboteepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ovaj ludi epi prije bi im dao ovdje autonomiju ili 'republiku' nego tetrijeb...
Kakva republika, pa isprašoili smo ih, vojno i politički pobijedili.
Druga je stavr što si ti završio u vremenskom procjepu, pa i da pijana baba Stana na nekoj svadbi u valjevu digne tri prsta ti bi počeo s mobilizacijom :)
prekrasan ekumenski pokretni fotos...koja je manifestacija u pitanju ako sme da se zna? Jel se slavi sv. Ante ili SAva?Noor wrote:epikur37 wrote:Ringo10 wrote:E jaka stvar sto neki krelac lupa gluposti.
Nikad cuo za ovu budalu
baš
ono, jao užas
2014-04-15
kaya wrote:Znamo, zato ste i otprašeni. Sad kuhaj rakiju na kojoj piše srpska krajina u kanadi.
Čekaj... ma ovo je na Vracama, možda 30 metara od granice sa Federacijomn_razbojnik wrote:prekrasan ekumenski pokretni fotos...koja je manifestacija u pitanju ako sme da se zna? Jel se slavi sv. Ante ili SAva?Noor wrote:epikur37 wrote:Ringo10 wrote:E jaka stvar sto neki krelac lupa gluposti.
Nikad cuo za ovu budalu
baš
ono, jao užas
Znam ovu kavanu ... sjedio sam tu mnogo puta
Vole BiH Srbi svoga Dodu ... i imaju pravo
Naš problem sa Srbima u Hrvatskoj ne utječe na naše savezništvo sa Dodikom i njegovima. Moramo se zajedno suprotstavit domaćim neoosmanlijama koji su vrlo arogantni jer ih je Erdogan kompletno zaludio a Amerika i Zapad ih podržavaju već 30 godina
2015-09-24
I još jedan , Glina , 1994 godište
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Stefan_Hajdin
Ovo taman kad mu je vožd Vučic držao ratno hupkačke govore po Hrvatskoj i o srpskoj Gljni.
Zato šta su ovi šta ne žive u Srbiji nego van u 99,99% veći Srbi od ovih u Srbiji pa svi navijaju za Zvezdu a usput ovi iz Zvezde dobiju veće polje za popunu igrača koji im fale a relativno nešto i vrijede uglavnom.
Ovo taman kad mu je vožd Vučic držao ratno hupkačke govore po Hrvatskoj i o srpskoj Gljni.
Zato šta su ovi šta ne žive u Srbiji nego van u 99,99% veći Srbi od ovih u Srbiji pa svi navijaju za Zvezdu a usput ovi iz Zvezde dobiju veće polje za popunu igrača koji im fale a relativno nešto i vrijede uglavnom.
2014-04-11
Jesi 100%, pokaži izvadak iz matice rođenih ako si faca...
I još jedan traktorista , Pakrac ,1988 godište
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zoran_Popovi%C4%87
Puna je Zvezda ovih....traktorista.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zoran_Popovi%C4%87
Puna je Zvezda ovih....traktorista.
2014-04-11
I još jedan koji se može pohvaliti da je rođen u Krajini , Vukovar , 1996 godište , istočna Slavonija je tek tamo 97 mislim mirna reintegracija.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Milan_Gaji%C4%87_(footballer,_born_1996)
Cila momčad im je traktorijada.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Milan_Gaji%C4%87_(footballer,_born_1996)
Cila momčad im je traktorijada.
2014-04-11
Još jedan , Titov Drvar , 1991
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Milan_Rodi%C4%87
I ovo je traktorista.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Milan_Rodi%C4%87
I ovo je traktorista.
2014-04-11
JA se sjećam da su Srbi iz Hrvatske listom navijali za onu fekaliju zvanu Crvena ZvezdaRayMabus wrote:I još jedan , Glina , 1994 godište
Pitao sam neke od njih - pa ljudi moji, ima li bar neko da navija za Partizan ... za promjenu
KAžu - nećeš takvoga naći
SJećam se kako je Rajko Janjanin pričao kad je igrao za Dinamo, treba da igraju Dinamo i C.Z. a njegiov brat mu kaže - Brate dabogda DInamo dao pet golova i dabogda ti dao svih pet ali da Zvezda da šest
A zašto Zvezda ... pa zato jer je i u Jugoslaviji bila simbol srpstva i velikosrpstva
2015-09-24
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ustaše opet provociraju srpsku nejač u srpskoj Dalmaciji
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Sramota Hrvatskoga radija: O srpskoj književnosti 68 emisija godišnje, o hrvatskoj samo 19
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» Ruski diplomat u Hrvatskoj: Čudi me što nisam ranije došao u Hrvatsku
Page 2 of 4