Rašković je izložen pogibelji zbog otkrivanja detalja iz rata
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rašković je izložen pogibelji zbog otkrivanja detalja iz rata
Ja mrzim rat....volim grah....u ratu ima puno nasilja i sad čekam da me pitaš gdje sam bio 91????vuksadinare wrote:V_vlado jesi ti bio u ratu..tj branitelj?.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ne trebam te pitat..djelujes mi tako.,.upucanv_vlado wrote:Ja mrzim rat....volim grah....u ratu ima puno nasilja i sad čekam da me pitaš gdje sam bio 91????vuksadinare wrote:V_vlado jesi ti bio u ratu..tj branitelj?.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A jes li ti branitelj???? oćeš u registru broj,ne moram ja ništa nikom dokazivati.....nevažno,..vuksadinare wrote:Ne trebam te pitat..djelujes mi tako.,.upucanv_vlado wrote:Ja mrzim rat....volim grah....u ratu ima puno nasilja i sad čekam da me pitaš gdje sam bio 91????vuksadinare wrote:V_vlado jesi ti bio u ratu..tj branitelj?.
2015-07-28
A jadan Rašković.....zaštititi ga ,neka uđe u ustav...kao zaštićen..
2015-07-28
v_vlado wrote:Pa bogati zato smo pobijedili,evo hrvati ne mogu imati ni državu da im je srbin ne stvori.....svaka čast braćo srbi i raškovići,bez vas ja nebi imo lijepu našu.....ali za koji kurac ondak toliko branitelja..???!!!vuksadinare wrote:Mozda zvuci cudno u neku ruku si u pravu...zaista.su junaci oni koji su djelovali iza neprijateljskih linija svjesni otkriju li ih..nema im spasa...bilo da se radi o obavjestajcima,izvidjacima,komandosima...v_vlado wrote:Ispada da je Rašković veći domoljub i hrvat branitelj od Đure Glogoškog i njegovih šatoraša....
Guest- Guest
Ništa krivo nije ni rekao ovaj put.
2014-04-12
Realno nije Rašković sam,bilo ih je na desetine,masu tzv,srpskih oficira je sabotiralo SVK
Srbi su u ratu imali paranoju od izadje kao nitko,,pa padom Škabrnje su mogli do otoka ali netko je to zaustavio kao i Ratko Mladić čije djelovanje na početku rata je bilo čudačko
svašta je tu bilo
Srbi su u ratu imali paranoju od izadje kao nitko,,pa padom Škabrnje su mogli do otoka ali netko je to zaustavio kao i Ratko Mladić čije djelovanje na početku rata je bilo čudačko
svašta je tu bilo
stenjalica-
2015-10-18
vuksadinare wrote:Jesi blenton....znas sto si predvidjeo...to sto su srbi i jna imali sto puta vise obavjestajaca na nasoj strani a mi pokojeg tamo na drugoj...i te obavjestajce ili kosovce pravim imenom su mahom bili vecinom hrvati i drugi nesrbi
ovo je gluplja teorija nego proglašavanje domovinskog rata građanskim.
ispada kako su hrvati uglavnom radili za kos i udbu, a srbi za hrvatsku vlast.
po tebi su onda hrvatski srbi obranili hrvatsku od hrvata.
zbilja, koji kurac onda toliko branitelja kad su srbi ionako sami obranili hrvatsku???
sitting_bull-
2015-09-28
skoro 90% radnji i operacija u ratovima u Ex,Ju je bilo u dogovorima na najvišim razinama
Vukovar i Una su se otrgli sa lanaca i to je to
stenjalica-
2015-10-18
Dokazi?stenjalica wrote:skoro 90% radnji i operacija u ratovima u Ex,Ju je bilo u dogovorima na najvišim razinama
Ubacivanje Raškovića, ako je istina da je naš čovjek, u vrh SDSS-a je majstorski potez i daje mi nadu da ipak imamo sigurnosni sustav koji nije samo proračunski korisnik, nego opravdava svoje troškove.
Pizda je pizda,..da je sutra rat i nas bi izdao i zašto je takav u izvršnoj vlasti???
2015-07-28
Tko kaže da ikoga izdao? Bio je obavještajac za svoju domovinu Hrvatsku, a protiv velikosrbskoga agresora.v_vlado wrote:Pizda je pizda,..da je sutra rat i nas bi izdao i zašto je takav u izvršnoj vlasti???
bio dvostruki agent a najači igrači su u Srbiji,glume četnike a prodali krajiške srbe i bosanske za par stanova i pokoju benzinskuv_vlado wrote:Pizda je pizda,..da je sutra rat i nas bi izdao i zašto je takav u izvršnoj vlasti???
ako pogledamo tko je Hrvatskoj najviše pomogao u svemu,,Šešelj
stenjalica-
2015-10-18
U redu bio si agent,imaš penziju,uživaj ,ali takvi ljudi nebi smjeli više prismrdit bilo kojem obliku vlasti,jednostavno. .
2015-07-28
Dožupanstvo je moguća naknada za odrađen posao. Umjesto tunogojilišta.v_vlado wrote:U redu bio si agent,imaš penziju,uživaj ,ali takvi ljudi nebi smjeli više prismrdit bilo kojem obliku vlasti,jednostavno. .
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zbog proslave otkrivanja spola djeteta u Kaliforniji izgorjelo 7.000 hektara površine
» Zbog rata u Ukrajini stiže i glad
» Struja je skuplja zbog rata u Ukrajini
» Zbog rata u Ukrajini EU se okreće desnici
» Zbog rata i inflacije zlato je sve traženije
» Zbog rata u Ukrajini stiže i glad
» Struja je skuplja zbog rata u Ukrajini
» Zbog rata u Ukrajini EU se okreće desnici
» Zbog rata i inflacije zlato je sve traženije
Page 3 of 3