Glasnović napao Pilsela
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Glasnović napao Pilsela
učio od epikura ;)aben wrote:glasnović prepozno stanje nacijonalnog duha, poziv vrimena, bilo noroda
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bas me zanima tko se skriva iza KOS-ovog pseudonima ili agenture 'argentinac'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Klasifikacija:Srednjeg imovinskog stanja.Nije u čestim kontaktima sa porodicom.Društveno aktivan.Nedefiniranog političkog opredjeljenja.Voli kad ima.Ne smatra se nacionalistom.Nije poželjan u emigrantskim krugovima.Ima određene kontakte sa vjerskim licima.Spreman je biti lojalan jugoslavenskim vlastima a sa time nema ništa protiv suradnje sa bilo kojim oblikom vlasti naše države.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» glasnovic napao @yodu
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Na danasnji dan junackom smrcu poginuo Branko Pilsel na zalost i brat agenta,petokolonasa Drage Carlosa Pilsela
» Autobiografija Drage Fritza Gaucha Jove Carlosa Manolita Iveka Sabahudina Pilsela:Druze Tito bio ustasa i ss-ovac sada sam 'Ljubicica bijela''!
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Na danasnji dan junackom smrcu poginuo Branko Pilsel na zalost i brat agenta,petokolonasa Drage Carlosa Pilsela
» Autobiografija Drage Fritza Gaucha Jove Carlosa Manolita Iveka Sabahudina Pilsela:Druze Tito bio ustasa i ss-ovac sada sam 'Ljubicica bijela''!
Page 2 of 2