glasnovic napao @yodu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
glasnovic napao @yodu
"Tko može biti protiv vojnog roka, oni su klaunovi, ostaci jugorežima. Problem nam je peta kolona koja je u Hrvatskoj od 1991. Imamo ih u medijima i politici, ti anarhokomunisti. Prije, kad su išli u JNA, pekli su volove i plesali Žikino kolo, a sad im smeta hrvatska vojska. Još nije prošla velikosrpska opasnost!
Živimo na trusnom području i svaki muškarac bi trebao biti vojni obveznik. I za kraj što bi rekao moj djed; Za Hrvatsku, s vjerom u Krista protiv komunista",
Živimo na trusnom području i svaki muškarac bi trebao biti vojni obveznik. I za kraj što bi rekao moj djed; Za Hrvatsku, s vjerom u Krista protiv komunista",
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: glasnovic napao @yodu
dodao je i prstohvat gmazolikih
Imate mlade muškarce koji s 20 godina ne mogu 20 sklekova napraviti. Možda ima previše estrogena u vodi"
Imate mlade muškarce koji s 20 godina ne mogu 20 sklekova napraviti. Možda ima previše estrogena u vodi"
2014-04-12
normalno starija socijalistička generacija razjebala i opljačka državu, svi ušli u penzije sa 45godina ili se uhljebili po socijalističkim firmama gdje nisu radili kurca, i sada mladići i cure rođeni nakon 80 i 90 , trebaju hraniti , i hrane ih.. a onda još da im treba discipline.. treba tim starim prodnjama discipline i treningakic wrote:
mladići i cure su najbolje u ovoj zemlji još..
Guest- Guest
Pinochet wrote:normalno starija socijalistička generacija razjebala i opljačka državu, svi ušli u penzije sa 45godina ili se uhljebili po socijalističkim firmama gdje nisu radili kurca, i sada mladići i cure rođeni nakon 80 i 90 , trebaju hraniti , i hrane ih.. a onda još da im treba discipline.. treba tim starim prodnjama discipline i treningakic wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pinochet wrote:normalno starija socijalistička generacija razjebala i opljačka državu, svi ušli u penzije sa 45godina ili se uhljebili po socijalističkim firmama gdje nisu radili kurca, i sada mladići i cure rođeni nakon 80 i 90 , trebaju hraniti , i hrane ih.. a onda još da im treba discipline.. treba tim starim prodnjama discipline i treningakic wrote:
s ovim samo stvara efekat, kao kad se zamrzila JNA.. ako se ovak zamrzi HV.. the circle is complete..
Pa za vojni rok su uglavnom oni koji imaju taj jugo sistem u glavi. Oni na to gledaju kao pospremanje kreveta, disciplina i šta ti ja znam već.debotoijusto wrote:"Tko može biti protiv vojnog roka, oni su klaunovi, ostaci jugorežima. Problem nam je peta kolona koja je u Hrvatskoj od 1991. Imamo ih u medijima i politici, ti anarhokomunisti. Prije, kad su išli u JNA, pekli su volove i plesali Žikino kolo, a sad im smeta hrvatska vojska. Još nije prošla velikosrpska opasnost!
Ovaj Glasnović je opet malo pobrkao lončiće.
Svako normalan gleda na vojsku kao karijeru ili odlazak u rat kako u americi tako i svugdje drugdje u svijetu (osim u ex-yu), a ne kao neku disciplinu jer disciplina se stekne doma od roditelja, a ako ne onda na poslu i u školi.
Guest- Guest
vidis kako to lagano ide
prije 5-6-10g. ja sam bio izdajnik i gonjalo me u srbiju , sto god to znacilo
sad ponestalo izdajnika pa @yoda dosao na tapet...
ipak napredak , njega ce gonjat u njemacku
prije 5-6-10g. ja sam bio izdajnik i gonjalo me u srbiju , sto god to znacilo
sad ponestalo izdajnika pa @yoda dosao na tapet...
ipak napredak , njega ce gonjat u njemacku
2014-04-12
Ma ja idem dragovoljno, ali govorit da treba bit obavezno zbog discipline nema smisla, jer se sve to može naučit doma i na poslu osim rukovanja oružjem (mada može i to), a za pozdravit zastavu, upališ televiziju i čekaš da završi program pa pozdraviš zastavu uz himnu.
Guest- Guest
Ja imam zastavu kraj telke pa ne moram ni čekat kraj programa.Marx wrote:Ma ja idem dragovoljno, ali govorit da treba bit obavezno zbog discipline nema smisla, jer se sve to može naučit doma i na poslu osim rukovanja oružjem (mada može i to), a za pozdravit zastavu, upališ televiziju i čekaš da završi program pa pozdraviš zastavu uz himnu.
Nikakve zastave mi ne bi palo na pamet stavljat po kući ni slike od ikakvih vođa. Eventualno Staljina sam razmišljao stavit, ali je skupa slika.Regoč wrote:Ja imam zastavu kraj telke pa ne moram ni čekat kraj programa.Marx wrote:Ma ja idem dragovoljno, ali govorit da treba bit obavezno zbog discipline nema smisla, jer se sve to može naučit doma i na poslu osim rukovanja oružjem (mada može i to), a za pozdravit zastavu, upališ televiziju i čekaš da završi program pa pozdraviš zastavu uz himnu.
Guest- Guest
Marx wrote:Nikakve zastave mi ne bi palo na pamet stavljat po kući ni slike od ikakvih vođa. Eventualno Staljina sam razmišljao stavit, ali je skupa slika.Regoč wrote:Ja imam zastavu kraj telke pa ne moram ni čekat kraj programa.Marx wrote:Ma ja idem dragovoljno, ali govorit da treba bit obavezno zbog discipline nema smisla, jer se sve to može naučit doma i na poslu osim rukovanja oružjem (mada može i to), a za pozdravit zastavu, upališ televiziju i čekaš da završi program pa pozdraviš zastavu uz himnu.
Jesi za potpisanu knjigu od Marxa?
2014-04-15
Imam, potpisao ju je Staljin 1948. i dobio sam je u Donjecku 2014.n_razbojnik wrote:Marx wrote:Nikakve zastave mi ne bi palo na pamet stavljat po kući ni slike od ikakvih vođa. Eventualno Staljina sam razmišljao stavit, ali je skupa slika.Regoč wrote:Ja imam zastavu kraj telke pa ne moram ni čekat kraj programa.Marx wrote:Ma ja idem dragovoljno, ali govorit da treba bit obavezno zbog discipline nema smisla, jer se sve to može naučit doma i na poslu osim rukovanja oružjem (mada može i to), a za pozdravit zastavu, upališ televiziju i čekaš da završi program pa pozdraviš zastavu uz himnu.
Guest- Guest
ali točno je,
često se sentimenti slobodnih ljudi koji mrzu svoju maćehu državu poklopu s jugoslavenskim socijalistima.
jebiga, jo želin manje države i više slobode, a deboto i jušto želi isto manje hrvatskje države, ali više jugoslavije.
često se sentimenti slobodnih ljudi koji mrzu svoju maćehu državu poklopu s jugoslavenskim socijalistima.
jebiga, jo želin manje države i više slobode, a deboto i jušto želi isto manje hrvatskje države, ali više jugoslavije.
2014-04-16
Ma to te netko zajebao, nema original do ovoga i svi su u rukama A3OBaMarx wrote:Imam, potpisao ju je Staljin 1948. i dobio sam je u Donjecku 2014.n_razbojnik wrote:Marx wrote:Nikakve zastave mi ne bi palo na pamet stavljat po kući ni slike od ikakvih vođa. Eventualno Staljina sam razmišljao stavit, ali je skupa slika.Regoč wrote:Ja imam zastavu kraj telke pa ne moram ni čekat kraj programa.Marx wrote:Ma ja idem dragovoljno, ali govorit da treba bit obavezno zbog discipline nema smisla, jer se sve to može naučit doma i na poslu osim rukovanja oružjem (mada može i to), a za pozdravit zastavu, upališ televiziju i čekaš da završi program pa pozdraviš zastavu uz himnu.
2014-04-15
S verom u Boga za kralja i otadžbinu.debotoijusto wrote:
U obranu Steve Culeja stao je, naravno, također bivši vojnik, general Željko Glasnović.
On je upitao tko je uopće donio odluku da se u Vukovaru postave ćirilične ploče.
“Ne bismo mi sad ovdje sjedili i jeli ručak za 20 kuna da nema ovdje Culeja i Glavaša.”
On je upitao tko je uopće donio odluku da se u Vukovaru postave ćirilične ploče.
“Ne bismo mi sad ovdje sjedili i jeli ručak za 20 kuna da nema ovdje Culeja i Glavaša.”
vili40-
2015-08-02
Vama u Kifli bi trebalo postaviti Glasnovica za dozivotnoga Poglavnika.
To bi Hrvate izlijecilo od ustastva za sva vremena.
To bi Hrvate izlijecilo od ustastva za sva vremena.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Glasnović napao Pilsela
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Za Yodu
» Od čardaka nešto za Yodu :D
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Za Yodu
» Od čardaka nešto za Yodu :D
Page 1 of 2