Ako Facebook želi otići iz EU , poželimo mu sretan put
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ako Facebook želi otići iz EU , poželimo mu sretan put
bitno da su tebi dali tipkovnicu.obala razuma wrote:ti si kralj ,,,naučija si upalit motorku i kontaš da susve šume svita tvojeveber wrote:a tipova blokada imaš više. od klasične 1111 na tv pa do blokade IP.
kic me banirao davno pa sam mu dokazao da različiti uređaji u istoj prostoriji imaju razne IP adrese.
to šta pišeš je logika koja se minja svakog dana i postaje besmisleno pa i asocijalno zaključivati kako ti činiš
al je interesantno kako "oružje" interneta socijalistička kopilad i ljeva i desna želi iskoristiti da produlji kapanje iz dojke proračunske
jad ste vi svi koji ste ostali na ponosu "nauke" ,,osobito naučene u socijalističkim klišeima
jad
pa prepoznaješ crvene, žute ili zelene.
koji ste intelektualni doseg kada vam je aparat za varenje ili motorka argument i neki nivo znanja.
čekam upis o flakserici i mesoreznici.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ili ko Vuksadinaresinućesloboda Srbima.obala razuma wrote:ti si općinjen sa eu ko srbin rusijomveber wrote: eu će im ukinuti domenu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kad pljuneš na visoko , još ako pogledaš disi pljuno ,,,, ostaćeš iznenađenveber wrote:bitno da su tebi dali tipkovnicu.obala razuma wrote:ti si kralj ,,,naučija si upalit motorku i kontaš da susve šume svita tvojeveber wrote:a tipova blokada imaš više. od klasične 1111 na tv pa do blokade IP.
kic me banirao davno pa sam mu dokazao da različiti uređaji u istoj prostoriji imaju razne IP adrese.
to šta pišeš je logika koja se minja svakog dana i postaje besmisleno pa i asocijalno zaključivati kako ti činiš
al je interesantno kako "oružje" interneta socijalistička kopilad i ljeva i desna želi iskoristiti da produlji kapanje iz dojke proračunske
jad ste vi svi koji ste ostali na ponosu "nauke" ,,osobito naučene u socijalističkim klišeima
jad
koji ste intelektualni doseg kada vam je aparat za varenje ili motorka argument i neki nivo znanja.
kaženti samo da nemaš pojma o tom šta pišeš ,,, a tijabi da netko sa tobon šatra i sprda se vidi ovi budala oko nas
poklopse i muči
Guest- Guest
općenito ne pljujem. ako već se desi, pljunem na pod.obala razuma wrote:kad pljuneš na visoko , još ako pogledaš disi pljuno ,,,, ostaćeš iznenađenveber wrote:bitno da su tebi dali tipkovnicu.obala razuma wrote:ti si kralj ,,,naučija si upalit motorku i kontaš da susve šume svita tvojeveber wrote:a tipova blokada imaš više. od klasične 1111 na tv pa do blokade IP.
jad
kaženti samo da nemaš pojma o tom šta pišeš ,,, a tijabi da netko sa tobon šatra i sprda se vidi ovi budala oko nas
poklopse i muči
tekstovi ti nekozinstentni, nepismenost malo jača.
ne znaš artikulirat misao kao tekst.
2014-12-30
tvoj prolem je što znašveber wrote:općenito ne pljujem. ako već se desi, pljunem na pod.obala razuma wrote:kad pljuneš na visoko , još ako pogledaš disi pljuno ,,,, ostaćeš iznenađenveber wrote:bitno da su tebi dali tipkovnicu.obala razuma wrote:ti si kralj ,,,naučija si upalit motorku i kontaš da susve šume svita tvojeveber wrote:a tipova blokada imaš više. od klasične 1111 na tv pa do blokade IP.
jad
poklopse i muči
tekstovi ti nekozinstentni, nepismenost malo jača.
ne znaš artikulirat misao kao tekst.
Guest- Guest
veber wrote:a tipova blokada imaš više. od klasične 1111 na tv pa do blokade IP.
i velju ti stavit ce 1111 ? aj dobro
Poslije prve bračne noći, kaže žena Billu Gatesu:
Sad znam zašto te zovu micro i soft.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
preddefinirana šifra je najčešće 1000, 1111, 1234debotoijusto wrote:veber wrote:a tipova blokada imaš više. od klasične 1111 na tv pa do blokade IP.
i velju ti stavit ce 1111 ? aj dobro
Poslije prve bračne noći, kaže žena Billu Gatesu:Sad znam zašto te zovu micro i soft.
na mobu imam malo jaču 123456.
na telki zbog nejači imam 1234
na kartici nema pina moraš s ID se prijavit.
što malo predstavlja problem blagajnicama i ljudima koji su iza mene.
zato koristim keš.
a kaj se viceva tiče pitala mene kćer u vrtičkoj dobi
znam li kaj plavuša radi na dnu rijeke?
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» INDEX: Kujundžić mora otići jer ne želi priznati da je išta bilo krivo
» SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS ZELI VAM...
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS ZELI VAM...
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 3 of 3