Ako Facebook želi otići iz EU , poželimo mu sretan put
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ako Facebook želi otići iz EU , poželimo mu sretan put
zato ja čim se otvori novi servis regam se.T. wrote:Nemam ni ja pa opet svakodnevno na e-mail dobivam od njih poruke, tko ima rođendan od mojih 'prijatelja', sugestije za 'prijatelje' i sl. ...RayMabus wrote:Ja nemam Facebook nit idem na velike forume. Samo ovdje pišem jer je ovo zabit interneta.
Jednom sam otvorio taj link iz znatiželje i ušao u fb profil lika s istim imenom i prezimenom...
da recimo crvebeni ne rega se
veber- Posts : 53509
2014-12-30
špijunaža je legalnaRayMabus wrote:Vi stavite svoje osobne podatke , slike , osobne podatke rodbine , prijatelja i ako je to Facebook onda Cia dobija to na serveru a ako je Huawei Kina a ako bude neka EU društvena mreža imat će EU policija te podatke.
To je špijunaža.
kao i zaštita od iste , al opet špijunaža
najbitnija "špijunaža" je hrvatska nesvrstanost , dovesti kineze da njihovi robovi građevinare u hrvatskoj
ma divno
hrvatsku je sprržio socijalizam
hrvat ne postoji ,,,to je samo gola socijalistička horda ,,koja tog najčešće i nije svijesna
Guest- Guest
Hrvatska je mala pa se to možda ne vidi al recimo da ovako dobijete na dlanu podatke o većini stanovnika Njemačke il Francuske dakle kontrolirate populaciju jer sve znate o njima.
Kužite ?
To je mafija sve.
Kužite ?
To je mafija sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Glupost.Oni koji se bave mutnim radnjama,sigurno neće ostavljat po društvenim mrežama,a kao da je nekog briga što neki debili objavljuju selfije iz wc-a.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne znam kako to ide ali nemam ni lozinku niti znam tko je to, a mogu ući u njegov profil...veber wrote:zato ja čim se otvori novi servis regam se.T. wrote:Nemam ni ja pa opet svakodnevno na e-mail dobivam od njih poruke, tko ima rođendan od mojih 'prijatelja', sugestije za 'prijatelje' i sl. ...RayMabus wrote:Ja nemam Facebook nit idem na velike forume. Samo ovdje pišem jer je ovo zabit interneta.
Jednom sam otvorio taj link iz znatiželje i ušao u fb profil lika s istim imenom i prezimenom...
Znam samo da mi lidija šarac i duška đenić-grbić svakodnevno šalju neke obavijesti...
A ne znam ni ko su one...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
meni dođu poruke tipa.T. wrote:Ne znam kako to ide ali nemam ni lozinku niti znam tko je to, a mogu ući u njegov profil...veber wrote:zato ja čim se otvori novi servis regam se.T. wrote:Nemam ni ja pa opet svakodnevno na e-mail dobivam od njih poruke, tko ima rođendan od mojih 'prijatelja', sugestije za 'prijatelje' i sl. ...RayMabus wrote:Ja nemam Facebook nit idem na velike forume. Samo ovdje pišem jer je ovo zabit interneta.
Znam samo da mi lidija šarac i duška đenić-grbić svakodnevno šalju neke obavijesti...
A ne znam ni ko su one...
nezaboravna noć, jedimo zdravo,jetrica na žaru
2014-12-30
sto se promijeni za obicnog korisnika ako FB "ode" iz EU ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ako ode iz eu, odnosno izmjesti servere tamo, daleko, daleko eu će im ukinuti domenu i više se nećeš moći ulogirat.
tvoj privatni život više neće biti javan.
2014-12-30
ti si općinjen sa eu ko srbin rusijomveber wrote: eu će im ukinuti domenu
Guest- Guest
boli me kiki za eu, kao i za norvešku ili us. ili saudijsku arabiju.obala razuma wrote:ti si općinjen sa eu ko srbin rusijomveber wrote: eu će im ukinuti domenu
ali ugodnije je živjet u eu nego u srbiji ili rusiji.
kini, pakistanu.
indiji
2014-12-30
Neće otići. Prevelika im je zarada ovdje a i uletio bi netko drugi tako da im to ne paše. Još je veći udar na Alibabu i Amazon jer jedan je u Kini a drugi u Americi a internet su trgovina i sad moraju poslovat unutar EU jer inače krše propise.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako to mislis "neces moci ulogirati se" ? tko to radi s EU domenom ?veber wrote:ako ode iz eu, odnosno izmjesti servere tamo, daleko, daleko eu će im ukinuti domenu i više se nećeš moći ulogirat.
2014-04-12
LJUDI ULAŽU U OSOBNU SIGURNOST u svoje nacijeveber wrote:boli me kiki za eu, kao i za norvešku ili us. ili saudijsku arabiju.obala razuma wrote:ti si općinjen sa eu ko srbin rusijomveber wrote: eu će im ukinuti domenu
ali ugodnije je živjet u eu nego u srbiji ili rusiji.
kini, pakistanu.
indiji
a ti im se sereš u svetiinju
ti si za lomaču ,,,,al uistinu
bolesnu logiku imaš ,,,,to može samo socijalistički rasizam napravit
Guest- Guest
kakve veze ima domena ako stave zabranu na .comdebotoijusto wrote:kako to mislis "neces moci ulogirati se" ? tko to radi s EU domenom ?veber wrote:ako ode iz eu, odnosno izmjesti servere tamo, daleko, daleko eu će im ukinuti domenu i više se nećeš moći ulogirat.
moj server nije u eu pa mi kic jednako zakelji ban ko i tebi kojem niti ne znaš di je server.
moći ćeš s amerima ćakulat
2014-12-30
tko stavi zabranu na com ? o cemu pricas ?veber wrote:kakve veze ima domena ako stave zabranu na .comdebotoijusto wrote:kako to mislis "neces moci ulogirati se" ? tko to radi s EU domenom ?veber wrote:ako ode iz eu, odnosno izmjesti servere tamo, daleko, daleko eu će im ukinuti domenu i više se nećeš moći ulogirat.
moj server nije u eu pa mi kic jednako zakelji ban ko i tebi kojem niti ne znaš di je server.
2014-04-12
nije ti baš jasan princip rada interneta.debotoijusto wrote:tko stavi zabranu na com ? o cemu pricas ?veber wrote:kakve veze ima domena ako stave zabranu na .comdebotoijusto wrote:kako to mislis "neces moci ulogirati se" ? tko to radi s EU domenom ?veber wrote:ako ode iz eu, odnosno izmjesti servere tamo, daleko, daleko eu će im ukinuti domenu i više se nećeš moći ulogirat.
2014-12-30
pa pojasni mi tko zabrani i kako to izvede ? koja bitnost smjestaja servera za tu zabranu i sto obicni korisnik izgubi tom zabranimveber wrote:nije ti baš jasan princip rada interneta.debotoijusto wrote:tko stavi zabranu na com ? o cemu pricas ?veber wrote:kakve veze ima domena ako stave zabranu na .comdebotoijusto wrote:kako to mislis "neces moci ulogirati se" ? tko to radi s EU domenom ?veber wrote:ako ode iz eu, odnosno izmjesti servere tamo, daleko, daleko eu će im ukinuti domenu i više se nećeš moći ulogirat.
2014-04-12
eu želi kontrolu nad fizičkim uređajem.
moj server se nalazi fizički kod bivše.
preko njega se svi živi spajaju ali on je fizički dostupan organima represije.
ako FB odjebe servere u EU, organi ne mogu upasti u kinu i fizički pregledat hard.
a, preko FB ide malo ilegalnog tipa droga, prostitucija, pranje love.
i ćifut ne bi plaćao porez, a tu su njemačka i francuska jako osjetljive.
moj server se nalazi fizički kod bivše.
preko njega se svi živi spajaju ali on je fizički dostupan organima represije.
ako FB odjebe servere u EU, organi ne mogu upasti u kinu i fizički pregledat hard.
a, preko FB ide malo ilegalnog tipa droga, prostitucija, pranje love.
i ćifut ne bi plaćao porez, a tu su njemačka i francuska jako osjetljive.
2014-12-30
a tipova blokada imaš više. od klasične 1111 na tv pa do blokade IP.
kic me banirao davno pa sam mu dokazao da različiti uređaji u istoj prostoriji imaju razne IP adrese.
kic me banirao davno pa sam mu dokazao da različiti uređaji u istoj prostoriji imaju razne IP adrese.
2014-12-30
ti si kralj ,,,naučija si upalit motorku i kontaš da susve šume svita tvojeveber wrote:a tipova blokada imaš više. od klasične 1111 na tv pa do blokade IP.
to šta pišeš je logika koja se minja svakog dana i postaje besmisleno pa i asocijalno zaključivati kako ti činiš
al je interesantno kako "oružje" interneta socijalistička kopilad i ljeva i desna želi iskoristiti da produlji kapanje iz dojke proračunske
jad ste vi svi koji ste ostali na ponosu "nauke" ,,osobito naučene u socijalističkim klišeima
jad
Guest- Guest
bitno da su tebi dali tipkovnicu.obala razuma wrote:ti si kralj ,,,naučija si upalit motorku i kontaš da susve šume svita tvojeveber wrote:a tipova blokada imaš više. od klasične 1111 na tv pa do blokade IP.
to šta pišeš je logika koja se minja svakog dana i postaje besmisleno pa i asocijalno zaključivati kako ti činiš
al je interesantno kako "oružje" interneta socijalistička kopilad i ljeva i desna želi iskoristiti da produlji kapanje iz dojke proračunske
jad ste vi svi koji ste ostali na ponosu "nauke" ,,osobito naučene u socijalističkim klišeima
jad
pa prepoznaješ crvene, žute ili zelene.
koji ste intelektualni doseg kada vam je aparat za varenje ili motorka argument i neki nivo znanja.
čekam upis o flakserici i mesoreznici.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» INDEX: Kujundžić mora otići jer ne želi priznati da je išta bilo krivo
» SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS ZELI VAM...
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS ZELI VAM...
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 2 of 3