Hrvatska odbijenica Pompeu!Hrvatsko NE Americi,zauzet ćemo stav kao Italija i nećemo potpisati izjavu protiv Kine!
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrvatska odbijenica Pompeu!Hrvatsko NE Americi,zauzet ćemo stav kao Italija i nećemo potpisati izjavu protiv Kine!
tko zna..mozda i profitira to sto sad ima koronu..pa ljudi obicno iz sazaljenja i suosjecanja podjele mu glasove...situacija je skoro pa win win...nesto u prednosti je biden...ali lik mi jebeno djeluje preumorno,staracki...kao d age je netko natjeroa na kandidaturu a radije bi bio nedgje na pecanjuRayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvatska odbijenica Pompeu!Hrvatsko NE Americi,zauzet ćemo stav kao Italija i nećemo potpisati izjavu protiv Kine!
Ma ionako nam je sve isto. Amerikanci biraju pa šta izaberu ok.vuksadinare wrote:tko zna..mozda i profitira to sto sad ima koronu..pa ljudi obicno iz sazaljenja i suosjecanja podjele mu glasove...situacija je skoro pa win win...nesto u prednosti je biden...ali lik mi jebeno djeluje preumorno,staracki...kao d age je netko natjeroa na kandidaturu a radije bi bio nedgje na pecanjuRayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
....ako nista poceli smo konacno kuziti geostrateske promjene i igrice...trebalo nam je jedno dvajs godina da to skuzimo jer smo do tad spavali i libo nas je rackuRayMabus wrote:Ma ionako nam je sve isto. Amerikanci biraju pa šta izaberu ok.vuksadinare wrote:tko zna..mozda i profitira to sto sad ima koronu..pa ljudi obicno iz sazaljenja i suosjecanja podjele mu glasove...situacija je skoro pa win win...nesto u prednosti je biden...ali lik mi jebeno djeluje preumorno,staracki...kao d age je netko natjeroa na kandidaturu a radije bi bio nedgje na pecanjuRayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
2015-09-08
RayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
kakav te biden spopo
imacete kamalu, aleksandriju kortez, ilhan omar i slicne lumene
kako ste tupavi niste bolje ni zasluzili
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vuksadinare wrote:....ako nista poceli smo konacno kuziti geostrateske promjene i igrice...trebalo nam je jedno dvajs godina da to skuzimo jer smo do tad spavali i libo nas je rackuRayMabus wrote:Ma ionako nam je sve isto. Amerikanci biraju pa šta izaberu ok.vuksadinare wrote:tko zna..mozda i profitira to sto sad ima koronu..pa ljudi obicno iz sazaljenja i suosjecanja podjele mu glasove...situacija je skoro pa win win...nesto u prednosti je biden...ali lik mi jebeno djeluje preumorno,staracki...kao d age je netko natjeroa na kandidaturu a radije bi bio nedgje na pecanjuRayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
ma da
pogotovo ti kuzis
2014-04-19
Nećemo mi nego Amerikanci. Puca mi k za Ameriku. Propala da Bog da.prckov wrote:RayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
kakav te biden spopo
2014-04-11
i amerikanci i viRayMabus wrote:Nećemo mi nego Amerikanci. Puca mi k za Ameriku. Propala da Bog da.prckov wrote:RayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
kakav te biden spopo
2014-04-19
Samo Amerikanci. U nas je Plenkovic iduće četiri godine na vlasti. Ne tiče nas se tko je u Bijeloj kući.prckov wrote:i amerikanci i viRayMabus wrote:Nećemo mi nego Amerikanci. Puca mi k za Ameriku. Propala da Bog da.prckov wrote:RayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
kakav te biden spopo
2014-04-11
RayMabus wrote:Samo Amerikanci. U nas je Plenkovic iduće četiri godine na vlasti. Ne tiče nas se tko je u Bijeloj kući.prckov wrote:i amerikanci i viRayMabus wrote:Nećemo mi nego Amerikanci. Puca mi k za Ameriku. Propala da Bog da.prckov wrote:RayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
kakav te biden spopo
ma ja
boli te
zemi kokice i cekaj
2014-04-19
naravno navekprckov wrote:vuksadinare wrote:....ako nista poceli smo konacno kuziti geostrateske promjene i igrice...trebalo nam je jedno dvajs godina da to skuzimo jer smo do tad spavali i libo nas je rackuRayMabus wrote:Ma ionako nam je sve isto. Amerikanci biraju pa šta izaberu ok.vuksadinare wrote:tko zna..mozda i profitira to sto sad ima koronu..pa ljudi obicno iz sazaljenja i suosjecanja podjele mu glasove...situacija je skoro pa win win...nesto u prednosti je biden...ali lik mi jebeno djeluje preumorno,staracki...kao d age je netko natjeroa na kandidaturu a radije bi bio nedgje na pecanjuRayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
ma da
pogotovo ti kuzis
2015-09-08
Pa je , brige me. Nije moj problem šta ti živiš u Australiji pa to utječe na tebe.
2014-04-11
ako dobiju izbore ovi ekstremni lijevi idioti komplet zapad vise nikad nece bit isti
promjene ce bit drasticne
na gore
na gore
2014-04-19
vuksadinare wrote:naravno navekprckov wrote:vuksadinare wrote:....ako nista poceli smo konacno kuziti geostrateske promjene i igrice...trebalo nam je jedno dvajs godina da to skuzimo jer smo do tad spavali i libo nas je rackuRayMabus wrote:Ma ionako nam je sve isto. Amerikanci biraju pa šta izaberu ok.vuksadinare wrote:tko zna..mozda i profitira to sto sad ima koronu..pa ljudi obicno iz sazaljenja i suosjecanja podjele mu glasove...situacija je skoro pa win win...nesto u prednosti je biden...ali lik mi jebeno djeluje preumorno,staracki...kao d age je netko natjeroa na kandidaturu a radije bi bio nedgje na pecanjuRayMabus wrote:Tko zna oće uopće Trump dobit izbore. Nama više odgovara Biden.
ma da
pogotovo ti kuzis
ti moze kuzit lokalno seljacku politiku i mentalitet
to ti je limit
aj sad na informer
2014-04-19
Mi smo srednja Europa. Nismo zapad.prckov wrote:ako dobiju izbore ovi ekstremni lijevi idioti komplet zapad vise nikad nece bit isti
na gore
Od Trumpa nikakve koristi pa možda od Bidena bude bar nešto. Trump puno uvjetuje a ne daje ništa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa je , brige me. Nije moj problem šta ti živiš u Australiji pa to utječe na tebe.
na mene ne moze uticat nista tikvo
ne prdi o stvarima o kojima pojma nemas
2014-04-19
RayMabus wrote:Mi smo srednja Europa. Nismo zapad.prckov wrote:ako dobiju izbore ovi ekstremni lijevi idioti komplet zapad vise nikad nece bit isti
na gore
Od Trumpa nikakve koristi pa možda od Bidena bude bar nešto. Trump puno uvjetuje a ne daje ništa.
ma vi niste ni na zemlji
sta vam ko moze
2014-04-19
Jebeno, nema šta...
Pokazali smo muda...
Treba li podsjećati da je poglavnik i americi i rusiji objavio rat?
Pokazali smo muda...
T. wrote:Jebeno, nema šta...
Pokazali smo muda...
Smeta im Kina dakle triba sve obrnuto radit od onoga šta oni oće radi Komšića.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sad-trazi-da-hrvatska-strateske-projekte-ne-daje-u-ruke-kinezima-oni-vam-samo-zele-uzeti-novac-15022703
2014-04-11
T. wrote:Jebeno, nema šta...
Pokazali smo muda...
ok je da HR gleda prvo svoje interese
pa to i tramp kaze na un govoru
croatia first je naravno ok, jer to potvrduje da svaka zemlja je suverena ko sto i tramp zeli za ameriku
samo sa ovom ekipom iza bidena sto ce preuzet vlast toga nema
HR ce morat plesat kako oni sviraju
a bome skroz ruzno sviraju
2014-04-19
sereStanojko wrote:Tebra, nakon prvih 13 reci prestadoh da citam... :)marcellus wrote:Stanojko wrote:
Kakve veze ima Ferdinand sa vama?
"Prosvjednike" su pobili rvati, raspitaj se.
Diktatura bila svima ista.
Radic vredjao konstantno iako je bio vise puta upozoren. Na pitanje "koliko kosta ta vasa srpska krv, da vam platimo", racun je dobio od Punise... :)
Mi doveli copavog? Pa ceo komunisticki vrh bili rvati i janezi... U Srbiji partizane najurili ko besne pse...
Sta je sve moglo da se sravni, niste ni okrznuti. I ovo sto je srvanjeno je delo Titinih generala, komunaca...
itd, itd...
Ferdinand je bio naš budući car, znaš kod careva nema naš i vaš, oni jednako vladaju svim narodima u carevini i nije taj car bio više austrijski nego hrvatski, mađarski i bilo čiji (neovisno o povremenim nezadovoljstvima pojedinih naroda položajem u carevini)
Prosvjednike je naredio pobit brat od djeda od vesne pusić, al je vojska bila vaša. A i on nije bio hrvat nego jugoslavenčina.
Diktatura je bila svima ista al ju je uveo srpski kralj.
Radić vas je uvrijedio, pa ste ga ubili? Lepo. Pitanje mu je inače bilo na mjestu.
Ćopavog su na vlast doveli srbi koji su prevladavali u partizanima. Druga stvar što je vodstvo partije bilo uglavnom hrvatsko. Ali Rusija je tada bila komunjarska pa se vi nalijepili po običaju na braću Ruse, broz je inače bio najvjerniji staljinov sluga pa srbi mislili da je njihov. Nevermind.
A da ste sravnili... jeste.
po dužnosti.
općenito ne pozna sustav vlasti,
malo bi kraljevao, malo bi carevao.
car je apsolut i posjeduje sve.
od zadnjeg roba do prvog do sebe.
kralj je derpe koji ždere i vazalima daje leno.
i careve i kraljeve su kroz povijest ubijali.
2014-12-30
Bilo je i vrijeme da americi kažemo odjeb!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Mađarska: Blokirat ćemo EU sankcije protiv Kine
» Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
» Marakeš Italija potpisati neće
» Zauzet ćemo Prag, Berlin, Dresden, Ljubljanu i Pariz
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
» Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
» Marakeš Italija potpisati neće
» Zauzet ćemo Prag, Berlin, Dresden, Ljubljanu i Pariz