Hrvatska odbijenica Pompeu!Hrvatsko NE Americi,zauzet ćemo stav kao Italija i nećemo potpisati izjavu protiv Kine!
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrvatska odbijenica Pompeu!Hrvatsko NE Americi,zauzet ćemo stav kao Italija i nećemo potpisati izjavu protiv Kine!
mobiu$ wrote:Bilo je na temi, unaprijed najavljeno i raspravilo se.
Mislim da je to prošlo glatkije od nekih drugih tema, jer se Pompeo nije došao, a i ne može, se obvezivati na dulji rok.
On nije čovjek s kojim ćemo razgovarati o BiH, a ako i bude bio, biti će nakon izbora.
Bio je u anti-5G turneji, tamo mu je bio fokus. Mi smo pak došli sa dosta tema, ali tako je kad je sastanak. Sve su teme unaprijed definirane i najavljene.
On je rekao da ne može na konferenciji za novinare u par minuta reći što su sve dogovorili, ali po pitanju BiH vjerojatno nije želio govoriti jer nije želio izreći lapsus.
Bitno je da prenese u Washington da BiH neće ni na Paraolimpijske igre, dok se izbornik pravilima ne zajamči puna konstitutivnost i istinska ravnopravnost sva 3 naroda, i da je sada SAD-u jasno zašto RH ne priznaju Komšića kao hrvatskog člana Predsjedništva. On u Predsjedništvu sjedi, ali ga Hrvati tamo nisu izabrali, što je teško kršenje i Daytona i Ustava, i nikakav ESLJP ne može nikakvim presedanom (jer tako niti funkcionira taj sud a ni BiH nije zemlja common law) obezvrijediti međunarodni sporazum za koji Hrvatska i SAD jamče.
Jasno
Drugo je da niži službenici iz ambasade smanje doživljaj
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Hrvatska odbijenica Pompeu!Hrvatsko NE Americi,zauzet ćemo stav kao Italija i nećemo potpisati izjavu protiv Kine!
mobiu$ wrote:Bilo je na temi, unaprijed najavljeno i raspravilo se.
Mislim da je to prošlo glatkije od nekih drugih tema, jer se Pompeo nije došao, a i ne može, se obvezivati na dulji rok.
On nije čovjek s kojim ćemo razgovarati o BiH, a ako i bude bio, biti će nakon izbora.
Bio je u anti-5G turneji, tamo mu je bio fokus. Mi smo pak došli sa dosta tema, ali tako je kad je sastanak. Sve su teme unaprijed definirane i najavljene.
On je rekao da ne može na konferenciji za novinare u par minuta reći što su sve dogovorili, ali po pitanju BiH vjerojatno nije želio govoriti jer nije želio izreći lapsus.
Bitno je da prenese u Washington da BiH neće ni na Paraolimpijske igre, dok se izbornik pravilima ne zajamči puna konstitutivnost i istinska ravnopravnost sva 3 naroda, i da je sada SAD-u jasno zašto RH ne priznaju Komšića kao hrvatskog člana Predsjedništva. On u Predsjedništvu sjedi, ali ga Hrvati tamo nisu izabrali, što je teško kršenje i Daytona i Ustava, i nikakav ESLJP ne može nikakvim presedanom (jer tako niti funkcionira taj sud a ni BiH nije zemlja common law) obezvrijediti međunarodni sporazum za koji Hrvatska i SAD jamče.
x
Kao što rekoh
ova tema je uzeta u nacionalni konsenzus i aktivu vanjske politike
a kad su takve stvari u pitanju
imam povjerenja u hrvatsku politku
strpljenja ne ali povjerenja da
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije stvar u Erdoganu, on je samo rezultanta političkih gibanja, prvenstveno ruralne Turske, koja nikada nije prihvatila Atatürkove reforme i koja sanja otvorenih očiju sultanat.
Prije je turska vojska to priječila relativno čestim državnim udarima, ali je njen utjecaj u društvu opao s krajem Hladnog rata i usponom napetosti na Bliskom Istoku, Kavkazu i rastu islamizma.
Erdogan je čovjek, ali Turska postaje novi Iran, ne onako dramatično, ali svakako podjednako važno na geopolitičkoj sceni.
Prije je turska vojska to priječila relativno čestim državnim udarima, ali je njen utjecaj u društvu opao s krajem Hladnog rata i usponom napetosti na Bliskom Istoku, Kavkazu i rastu islamizma.
Erdogan je čovjek, ali Turska postaje novi Iran, ne onako dramatično, ali svakako podjednako važno na geopolitičkoj sceni.
Guest- Guest
Sad se vidi da su Srbi ustvari Hrvati.
Dok smo mi Hrvati više Srbi nego oni.
crvenkasti-
2014-04-17
Briga me. Ja sam vojno lice. Napad je najbolja obrana.mobiu$ wrote:Nije stvar u Erdoganu, on je samo rezultanta političkih gibanja, prvenstveno ruralne Turske, koja nikada nije prihvatila Atatürkove reforme i koja sanja otvorenih očiju sultanat.
Nepriznata republika turski Cipar je nepostojeća i turske vojne snage ima da se maknu ća i cijeli Cipar je EU.
Kraj rasprave.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
crvenkasti wrote:Sad se vidi da su Srbi ustvari Hrvati.
Mi smo gori od Srba a oni su u stavri lošiji Hrvati.
2015-08-06
Uglavnom, ne sumnjam da je Andrej, a ostalo je u sjeni sastanka u Dubrovniku, jučer, kad se raspravljalo o Turskoj i migrantima, odigrao pas s Ciprom i Austrijom i nadovezao se s opisom situacije u BiH, gdje Turska otvoreno potiče kršenje Daytona.
To je važno u kontekstu BiH perspektive i prema EU, ali i NATO, jer je tamo bila i većina članica Saveza.
To je važno u kontekstu BiH perspektive i prema EU, ali i NATO, jer je tamo bila i većina članica Saveza.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Sad se vidi da su Srbi ustvari Hrvati.
Da, to je na tragu Krležine o srpskom junaštvu i hrvatskoj kulturi.
Guest- Guest
[size=46]Pompeo: Uvjeren sam da nijedan hrvatski građanin ne želi da kineska Komunistička partija ima sliku njegova djeteta[/size]
https://direktno.hr/direkt/pompeo-uvjeren-sam-da-nijedan-hrvatski-gradanin-ne-zeli-da-kineska-komunisticka-partija-ima-sliku-njegovadjeteta-209268/?fbclid=IwAR3CkL4qmzYnyU5NRmXZLosiWL5tNtqgEwdpntIzQ7duYvB2lz7vdBVt_Wk
--------------------
ali pazi američke seljačine :D
https://direktno.hr/direkt/pompeo-uvjeren-sam-da-nijedan-hrvatski-gradanin-ne-zeli-da-kineska-komunisticka-partija-ima-sliku-njegovadjeteta-209268/?fbclid=IwAR3CkL4qmzYnyU5NRmXZLosiWL5tNtqgEwdpntIzQ7duYvB2lz7vdBVt_Wk
--------------------
ali pazi američke seljačine :D
2015-08-06
Koja šuplja priča za američke redneke :D
2015-08-06
vrijeđa ti socijalistički habitus ,,,razumin te ,,,epikur37 wrote:Koja šuplja priča za američke redneke :D
Guest- Guest
to je zasigurno istinito uz činjenicu da je tvoj neostvareni san zvan jugoslavija bio to što je biocrvenkasti wrote:Sad se vidi da su Srbi ustvari Hrvati.
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Mađarska: Blokirat ćemo EU sankcije protiv Kine
» Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
» Marakeš Italija potpisati neće
» Zauzet ćemo Prag, Berlin, Dresden, Ljubljanu i Pariz
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
» Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
» Marakeš Italija potpisati neće
» Zauzet ćemo Prag, Berlin, Dresden, Ljubljanu i Pariz