'' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Nema izbora,do hrvatskih izbora.....nema demokracije do hrvatske demokracije......nema lopova do hrvatskih lopova...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Ero wrote:Deder ti nama reci kad ćete već jednom ukloniti križeve s crkava? Ljudi negoduju jer ih kažu to vrijeđa.
plemenski redikul iz mrkonjić grada opet loče buniku...
sitting_bull-
2015-09-28
tre911 wrote:Ako MOST ode lijevo šiting će moći godinu dana jesti svoja govna što je ovdje posro
može most ići kuda hoće, ali više nikada neće imati status trećeg puta.
čak je i mutavi karamarko pogodio kako je riječ o stazici punoj zečjih govana izasranih od bože petrova i javnobilježnički ovjerenih...
btw. poslije zadnjeg istupa lovrinovića kako sada most traži pravo na mandatara više nema niti jedna zapreka da se most ne raspadne...
sitting_bull-
2015-09-28
nevjestin_razbojnik wrote:ae, ali to nema obraza tako da mi neigra ulogu ni ako se dogodi...najbolji frendovi fuhrer Zoka i Božo bi bili, a šiting bi držao svijeću
kako stvari stoje božo se obećao mutavom.
sada ostaje vidjeti hoće li uspjeti nagovoriti ostalih 14 koji su još u mostu da ga slijede...
kaj se obraza tiče teško može netko tko to nema o tome komentare pisati...
sitting_bull-
2015-09-28
nevjestin_razbojnik wrote:reality check momak...nova opcija je nova opcija, jesu jučer bili tu? - Nisu
kvalietta te treće opcije je uvijek upitna i rjetko koja se izprofilira a da je ne sahrane ili progutaju tvoja i Vasina partija
a sada idi po keksić kod Zoke
kmete, prekjučer nisu bili tu.
jučer jesu.
danas više nije sigurno.
što se kvalitete tiče, ako su isti nivo kao i karamarkov hdz, onda nikad i nisu bili treća opcija, nego podvala i prijevara...
sitting_bull-
2015-09-28
Sitting, smanji s kmetovima, da ti ja ne bih smanjivao
Guest- Guest
tre911 wrote:Kad je šiting u pitanju i njegov obraz jasno je da je to realno za očekivati, prosto je nevjerojatno koliko taj čovjek može srati i poslje pričati da on to nije rekao.
kaj ste već raspakirali čergu pa mo'š visit na forumu?
odi, zagrli se s đurom da se vidi da vas ima.
i javite se bandiću kad odete da pošalje ljude sa zelenim kamionima kako bi oprali prostor ispred savske 66...
sitting_bull-
2015-09-28
Deder Mrki, namjesti protezu pa još jednom ponovi, ne razumijem te.sitting_bull wrote:Ero wrote:Deder ti nama reci kad ćete već jednom ukloniti križeve s crkava? Ljudi negoduju jer ih kažu to vrijeđa.
plemenski redikul iz mrkonjić grada opet loče buniku...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Starhemberg wrote:Sitting, smanji s kmetovima, da ti ja ne bih smanjivao
je l' to štitiš onog što me šalje po keksiće kod zokija?
nisam primijetio kako si njega upozorio, a asocijativno on je mene svrstao među životinje dok ja njega barem tretiram kao pripadnika ljudskog roda.
ako ti nije teško, pojasni mi svoje kriterije kako bih se znao ravnati i prepoznati jednakopravan status u razmjeni postova...
sitting_bull-
2015-09-28
E, baš, pogriješio je, trebao je reći po kockicu šećera...sitting_bull wrote:Starhemberg wrote:Sitting, smanji s kmetovima, da ti ja ne bih smanjivao
2014-04-23
Prestanite obojica!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Več neko vrijeme ljude zoveš kmetovima, red je da staneš s tom praksom.sitting_bull wrote:Starhemberg wrote:Sitting, smanji s kmetovima, da ti ja ne bih smanjivao
nisam primijetio kako si njega upozorio, a asocijativno on je mene svrstao među životinje dok ja njega barem tretiram kao pripadnika ljudskog roda.
ako ti nije teško, pojasni mi svoje kriterije kako bih se znao ravnati i prepoznati jednakopravan status u razmjeni postova...
Guest- Guest
Koje budale...napali srbina sto je radio za hrvazsku stvar u ratu...ahaha...tko zna sto sve zna o pupovcu i nekima koji su na ili pri vlasti...pa nije ni cudno dabstrahuje za zivot
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Starhemberg wrote:Več neko vrijeme ljude zoveš kmetovima, red je da staneš s tom praksom.
nisi odgovorio na postavljeno pitanje. opet.
također: pogledaj terminologiju koja se kod tih osoba koristi kad pišu o meni.
recimo, nisi nikada reagirao kad me netko od njih oslovljava sa šitting. to je tebi u redu???
sitting_bull-
2015-09-28
Vijesti: Hrvatska i Švedska imaju dobre odnose koje treba dodatno razvijati
3. prosinca 2015.
Zagreb
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je ministricu socijalnih pitanja i ravnopravnosti spolova Kraljevine Švedske Aniku Strandhäll.
Predsjednica Grabar-Kitarović i Ministrica Strandhäll su razgovarale o trenutno gorućim globalnim i europskim problemima poput migrantske krize i globalnog zatopljenja te o temi ravnopravnosti spolova. Ministrica Strandhäll je na tu temu danas održala predavanje na 5. Liderovoj konferenciji „Žene u biznisu“, kojoj je predsjednica Grabar-Kitarović pokrovitelj.
Ministrica je izrazila želju za suradnjom s na unaprjeđenju ravnopravnosti spolova Hrvatskom kroz prekogranične projekte Europske unije. Predsjednica je istaknula kako u Hrvatskoj ne možemo biti zadovoljni s udjelom žena u gospodarstvu, politici i političkim strankama te kako je u ostvarivanje tog cilja potrebno uložiti još puno truda.
Zaključeno je kako Hrvatska i Švedska imaju dobre odnose koje treba dodatno razvijati i poboljšavati, poglavito na području gospodarstva.
Koliko vidim, reakcija na tvoje "kmetovi" i slično.sitting_bull wrote:Starhemberg wrote:Več neko vrijeme ljude zoveš kmetovima, red je da staneš s tom praksom.
nisi odgovorio na postavljeno pitanje. opet.
također: pogledaj terminologiju koja se kod tih osoba koristi kad pišu o meni.
recimo, nisi nikada reagirao kad me netko od njih oslovljava sa šitting. to je tebi u redu???
Guest- Guest
Ahahaha....jesi lud.....pozitiva......Ero wrote:Vijesti: Hrvatska i Švedska imaju dobre odnose koje treba dodatno razvijati
3. prosinca 2015.
Zagreb
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je ministricu socijalnih pitanja i ravnopravnosti spolova Kraljevine Švedske Aniku Strandhäll.
Predsjednica Grabar-Kitarović i Ministrica Strandhäll su razgovarale o trenutno gorućim globalnim i europskim problemima poput migrantske krize i globalnog zatopljenja te o temi ravnopravnosti spolova. Ministrica Strandhäll je na tu temu danas održala predavanje na 5. Liderovoj konferenciji „Žene u biznisu“, kojoj je predsjednica Grabar-Kitarović pokrovitelj.
Ministrica je izrazila želju za suradnjom s na unaprjeđenju ravnopravnosti spolova Hrvatskom kroz prekogranične projekte Europske unije. Predsjednica je istaknula kako u Hrvatskoj ne možemo biti zadovoljni s udjelom žena u gospodarstvu, politici i političkim strankama te kako je u ostvarivanje tog cilja potrebno uložiti još puno truda.
Zaključeno je kako Hrvatska i Švedska imaju dobre odnose koje treba dodatno razvijati i poboljšavati, poglavito na području gospodarstva.
2015-07-28
Pljuvačima, malo za promjenu...Predsjednica nakon predavanja na faxu primila švecku ministricu...
2014-04-23
ero! prostata bu ti totalka ošla u kiki.
ti zemi predsjednicu, ja bum ovu ministricu.
ti zemi predsjednicu, ja bum ovu ministricu.
2014-12-30
A onda ide na fax......ma bravo,a kad kuva pašta šutu jakovu????!!!! Nije valjda takva hrvatica a ne kuha??!!!!Ero wrote:Pljuvačima, malo za promjenu...Predsjednica nakon predavanja na faxu, primila švecku ministricu...
2015-07-28
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Similar topics
» Konačno i to: Komšić vodi islamsko-graDžanski blok, nešto kao drveno željezo
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
Page 4 of 18