'' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Page 17 of 18
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
To je gotova stvar. Sa Zokom je sva priča gotova. Čovjek nema namjeru vidjeti ništa osim sebe na mjestu premijera i onako kako je zacrtao prije izbora i nakon izbora.veber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
Petrov može s HDZ-om ili nove izbore. Pošto je Petrov i dalje uporan u nečem besmislenom, bolje odmah novi izbori i problemi su riješeni.
Guest- Guest
Re: '' KARAMARKO POPUSTIO 'Ideja o zajedničkoj vladi je drveno željezo, ali sjest ću za stol s Milanovićem...'; PETROV 'Konačno svi razgovaramo!' ''
Danas sam ono gledao, SDP i HDZ ko rogovi u vreći a most pokušava to spojiti , isto kao da pokuša spojiti dva ista pola na magnetimaveber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
Guest- Guest
Petrov bi išao sa HDZom ali HDZ nema dovoljno mandata(izgubio izbore) da ovaj može sa njima napraviti koaliciju
Guest- Guest
Čak i da se slože na gospodarskom planu ideološke podjele su tu nepremostive i nema te sile koja bi to mogla premostiti osim možda ugroze vanjskih granica RHFénix wrote:To je gotova stvar. Sa Zokom je sva priča gotova. Čovjek nema namjeru vidjeti ništa osim sebe na mjestu premijera i onako kako je zacrtao prije izbora i nakon izbora.veber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
Petrov može s HDZ-om ili nove izbore. Pošto je Petrov i dalje uporan u nečem besmislenom, bolje odmah novi izbori i problemi su riješeni.
Guest- Guest
diletant!tre911 wrote:Danas sam ono gledao, SDP i HDZ ko rogovi u vreći a most pokušava to spojiti , isto kao da pokuša spojiti dva ista pola na magnetimaveber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
kao da se karamarko i milanović ne mogu dogovoriti mimo mosta.
karamarko dofura dijasporu.
milanović srbe.
i imaju dvotrćinsku većinu.
tip se pogubio.
2014-12-30
Da on ode HDZu da vidiš kako bi se manjinci istog trena priklonili sve u 16. U svakom slučaju to bi bila stabilnija vlada nego ona sa kusatim i repatim na SDPovoj strani. Ipak smatram da su novi izbori bolja opcija i ove tri stranke bi pokupili sve glasove pa bi bilo i jasnije u kom smjeru se može dalje i ko sa kim jer bi se most morao svjetonazorski pozicionirati u tom slučaju a ne plivati kao do sada na valu nezadovoljstva.EmberSpirit wrote:Petrov bi išao sa HDZom ali HDZ nema dovoljno mandata(izgubio izbore) da ovaj može sa njima napraviti koaliciju
Guest- Guest
To je očito, ako će praviti koaliciju dvoje velikih treći im u krevetu ne treba ni pod opcijom raznoveber wrote:diletant!tre911 wrote:Danas sam ono gledao, SDP i HDZ ko rogovi u vreći a most pokušava to spojiti , isto kao da pokuša spojiti dva ista pola na magnetimaveber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
kao da se karamarko i milanović ne mogu dogovoriti mimo mosta.
karamarko dofura dijasporu.
milanović srbe.
i imaju dvotrćinsku većinu.
tip se pogubio.
Guest- Guest
tip se euforično izgubio.tre911 wrote:
To je očito, ako će praviti koaliciju dvoje velikih treći im u krevetu ne treba ni pod opcijom razno
ako se ova dva dogovore, a vjerovatno neće, nepotreban im je.
tip konzumira previše bunike.
2014-12-30
Petrov mora shvatiti kako mi ne idemo stvarati monarhiju i birati vladara. On mene podsjeća na takve ideje, ali daaaaaavno su stolovali kraljevi u Hrvatskoj.
Guest- Guest
Zoka je danas rekao kako se za ideologiju život daje. Jebote, kakav je to luđak a drugima govori da paze što govore i rade. Takvi su najgori i najopasniji, kad ti manjinci hoće šefovati većinom i još svoja govna nadmetati i to u državi koju organski ne mogu smisliti.tre911 wrote:Čak i da se slože na gospodarskom planu ideološke podjele su tu nepremostive i nema te sile koja bi to mogla premostiti osim možda ugroze vanjskih granica RHFénix wrote:To je gotova stvar. Sa Zokom je sva priča gotova. Čovjek nema namjeru vidjeti ništa osim sebe na mjestu premijera i onako kako je zacrtao prije izbora i nakon izbora.veber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
Guest- Guest
Po meni nema trika ta opcija i svako ko bi pristao na to kao da je sam sebi ispalio rafal iz kalaša u glavu.veber wrote:tip se euforično izgubio.tre911 wrote:
To je očito, ako će praviti koaliciju dvoje velikih treći im u krevetu ne treba ni pod opcijom razno
ako se ova dva dogovore, a vjerovatno neće, nepotreban im je.
tip konzumira previše bunike.
Guest- Guest
Jebiga kad je u SDPu diktatura i niko ne smije pogledati u njega krivo. Da su normalni davno bi smjenili mad il zoxa i otjerali ga u 100pm RH bi odahnula od stalne napetosti, svađe i sranja koje on pravi.Fénix wrote:Zoka je danas rekao kako se za ideologiju život daje. Jebote, kakav je to luđak a drugima govori da paze što govore i rade. Takvi su najgori i najopasniji, kad ti manjinci hoće šefovati većinom i još svoja govna nadmetati i to u državi koju organski ne mogu smisliti.tre911 wrote:Čak i da se slože na gospodarskom planu ideološke podjele su tu nepremostive i nema te sile koja bi to mogla premostiti osim možda ugroze vanjskih granica RHFénix wrote:To je gotova stvar. Sa Zokom je sva priča gotova. Čovjek nema namjeru vidjeti ništa osim sebe na mjestu premijera i onako kako je zacrtao prije izbora i nakon izbora.veber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
Guest- Guest
partija treba snažnu personu na čelu, koji će udarati šakom o stol i biti strepnja neprijatelju, kako vanjskom tako i unutarnjem...korigiranje stavova nije dozvoljeno, podilaženje nije dozvoljeno, samo jako, samo tupo...tre911 wrote:Jebiga kad je u SDPu diktatura i niko ne smije pogledati u njega krivo. Da su normalni davno bi smjenili mad il zoxa i otjerali ga u 100pm RH bi odahnula od stalne napetosti, svađe i sranja koje on pravi.Fénix wrote:Zoka je danas rekao kako se za ideologiju život daje. Jebote, kakav je to luđak a drugima govori da paze što govore i rade. Takvi su najgori i najopasniji, kad ti manjinci hoće šefovati većinom i još svoja govna nadmetati i to u državi koju organski ne mogu smisliti.tre911 wrote:Čak i da se slože na gospodarskom planu ideološke podjele su tu nepremostive i nema te sile koja bi to mogla premostiti osim možda ugroze vanjskih granica RHFénix wrote:To je gotova stvar. Sa Zokom je sva priča gotova. Čovjek nema namjeru vidjeti ništa osim sebe na mjestu premijera i onako kako je zacrtao prije izbora i nakon izbora.veber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
n_razbojnik-
2014-04-15
Eee... Samo problem je što je Zoka veći El Loco od najvećih i potpuno je nemoguć. Da bilo koja druga stranka je u takvoj poziciji i njihov čovjek šefuje, vidio bi najgoru liberalnu inkviziciju i fašizam na djelu kontra potonjeg. Protiv ovog ne vidimo ništa, obićna smijurija. Ništa čudno kad ti se život vrti oko najvećeg ljudskog zla zvanog "mediji".nevjestin_razbojnik wrote:partija treba snažnu personu na čelu, koji će udarati šakom o stol i biti strepnja neprijatelju, kako vanjskom tako i unutarnjem...korigiranje stavova nije dozvoljeno, podilaženje nije dozvoljeno, samo jako, samo tupo...tre911 wrote:Jebiga kad je u SDPu diktatura i niko ne smije pogledati u njega krivo. Da su normalni davno bi smjenili mad il zoxa i otjerali ga u 100pm RH bi odahnula od stalne napetosti, svađe i sranja koje on pravi.Fénix wrote:Zoka je danas rekao kako se za ideologiju život daje. Jebote, kakav je to luđak a drugima govori da paze što govore i rade. Takvi su najgori i najopasniji, kad ti manjinci hoće šefovati većinom i još svoja govna nadmetati i to u državi koju organski ne mogu smisliti.tre911 wrote:Čak i da se slože na gospodarskom planu ideološke podjele su tu nepremostive i nema te sile koja bi to mogla premostiti osim možda ugroze vanjskih granica RHFénix wrote:To je gotova stvar. Sa Zokom je sva priča gotova. Čovjek nema namjeru vidjeti ništa osim sebe na mjestu premijera i onako kako je zacrtao prije izbora i nakon izbora.veber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
Guest- Guest
Fale još samo prijeki sudovi i čišćenje tavana :DDnevjestin_razbojnik wrote:partija treba snažnu personu na čelu, koji će udarati šakom o stol i biti strepnja neprijatelju, kako vanjskom tako i unutarnjem...korigiranje stavova nije dozvoljeno, podilaženje nije dozvoljeno, samo jako, samo tupo...tre911 wrote:Jebiga kad je u SDPu diktatura i niko ne smije pogledati u njega krivo. Da su normalni davno bi smjenili mad il zoxa i otjerali ga u 100pm RH bi odahnula od stalne napetosti, svađe i sranja koje on pravi.Fénix wrote:Zoka je danas rekao kako se za ideologiju život daje. Jebote, kakav je to luđak a drugima govori da paze što govore i rade. Takvi su najgori i najopasniji, kad ti manjinci hoće šefovati većinom i još svoja govna nadmetati i to u državi koju organski ne mogu smisliti.tre911 wrote:Čak i da se slože na gospodarskom planu ideološke podjele su tu nepremostive i nema te sile koja bi to mogla premostiti osim možda ugroze vanjskih granica RHFénix wrote:To je gotova stvar. Sa Zokom je sva priča gotova. Čovjek nema namjeru vidjeti ništa osim sebe na mjestu premijera i onako kako je zacrtao prije izbora i nakon izbora.veber wrote:vjerovatno.tre911 wrote: idu novi izbori i u to sam siguran.
Guest- Guest
kod nas nikad ne znaš.tre911 wrote:
Po meni nema trika ta opcija i svako ko bi pristao na to kao da je sam sebi ispalio rafal iz kalaša u glavu.
no ni meni ta opcija nije izgledna.
bumo vidjeli, rekli bi slijepci.
2014-12-30
nešto slično je rekao i stevie wonder kada mu je zdravko škender rekao da će ga opaliti nogom po glavi :Dveber wrote:kod nas nikad ne znaš.tre911 wrote:
Po meni nema trika ta opcija i svako ko bi pristao na to kao da je sam sebi ispalio rafal iz kalaša u glavu.
no ni meni ta opcija nije izgledna.
bumo vidjeli, rekli bi slijepci.
Guest- Guest
crnjak.
2014-12-30
Da,Božo u lošem izdanju,nije bio uvjerljiv i siguran u to što priča.Sve je bilo jasno čim se Zoki prvi puta javio za riječ,droga portorož.tre911 wrote:Gledao, ovo što Božo predlaže neće proći ni u ludilu, idu novi izbori i u to sam siguran.vili40 wrote:NOVA TV u 12 sati uživo prati sastanak Most-a,Karamarka i Milanovića...
Da je preko sebe imao pokojnog Franju ovaj bi ga za čas spustio na zemlju,zauvijek.Ali na žalost nema više takvih ljudi na našoj političkoj sceni,sve to ništ koristi.
vili40-
2015-08-02
Most zastupa interese krupnog kapitala; ljudi poput njihovog, sada već možda bivšeg donatora, Branka Roglića i inih. Te njihove reforme najavljene na vel'ka zvona mi uopće nikada nisu bile uvjerljive.
Guest- Guest
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» Konačno i to: Komšić vodi islamsko-graDžanski blok, nešto kao drveno željezo
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
» Petrov : Razgovaramo sa Škorom , objavit ćemo detalje kad sve dogovorimo
» ''VIRUS UZIMA SVE VIŠE ŽRTAVA, PREMIJER KONAČNO POPUSTIO: ‘Vrijeme je da svi prekinu nepotrebne kontakte s drugima…’''
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Karamarko za 76 potpisa spreman i ne biti u Vladi?
Page 17 of 18