Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
oni koji ih dođu gledati i slusati...maja ušupak nije glupa..ona je svoju karijeru bazirala na tome da ce pjevati najvecim djelom na svadbama,tulumima,sajmovima...a tu je lova najveca...i u krizi ce imati gaže...dok druge poput npr.nine badric,cetinskog,žaka misle ako odrade dva,tri koncerta u areni na godinu glume žiri u nekom showu da su pobrali vrhnje a ovo sve drugo im je ispod casti da pjevaju mislim na svadbe,sajmove i slicno...i sad normalno kukaju dok šuputica lijepo svaki tjedan svadba jedna...i digne par tisucica eura i jos dobije u sise lovu na bini..i ona sad moze naslikavati se po havajima,tahitima,sejšelima dok nina,cetinski,žak,bare moraju padati nicice na koljena pred politicarima,tajkunima da im daju bar za kavu i cvarkeveber wrote:mene zanima od čega općenito žive?
stalno cvile kako im je teško a ekipa ne da ima vozni park već i nekretnina ohoho.
ajd pol njih su prostitutci. to je valjda skupna imenica za muške i ženske.
pokojni arsen dedić je živio od glazbe. pisao je pjesme, skladao i skromno živio s gabi.
maja ušupak, se dere u kanalizaciju za 300 eura. ima tih pevaljki ko blata, pa tko to financira?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znači kad sdpeovac pošmrće jaču dozu i sprži mozak postane HDZovac...
A ovi još traže legalizaciju droga. Luđaci pucaju sebi u koljena...
IL Risorto likes this post
neka se bave čime se već bave. ali cvilit da nemaju od čega živjet pa neka ih država dotira. maja se jebe ušupak, to voli i to naplati.vuksadinare wrote:oni koji ih dođu gledati i slusati...maja ušupak nije glupa..ona je svoju karijeru bazirala na tome da ce pjevati najvecim djelom na svadbama,tulumima,sajmovima...a tu je lova najveca...i u krizi ce imati gaže...dok druge poput npr.nine badric,cetinskog,žaka misle ako odrade dva,tri koncerta u areni na godinu glume žiri u nekom showu da su pobrali vrhnje a ovo sve drugo im je ispod casti da pjevaju mislim na svadbe,sajmove i slicno...i sad normalno kukaju dok šuputica lijepo svaki tjedan svadba jedna...i digne par tisucica eura i jos dobije u sise lovu na bini..i ona sad moze naslikavati se po havajima,tahitima,sejšelima dok nina,cetinski,žak,bare moraju padati nicice na koljena pred politicarima,tajkunima da im daju bar za kavu i cvarkeveber wrote:mene zanima od čega općenito žive?
stalno cvile kako im je teško a ekipa ne da ima vozni park već i nekretnina ohoho.
pokojni arsen dedić je živio od glazbe. pisao je pjesme, skladao i skromno živio s gabi.
maja ušupak, se dere u kanalizaciju za 300 eura. ima tih pevaljki ko blata, pa tko to financira?
kolega panonac joj je ćunu od pol metra na jednom tulumu uparkirao.
ženska prešutjela, pobrala lovu. svoje odradila.
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Znači kad sdpeovac pošmrće jaču dozu i sprži mozak postane HDZovac...
Zoki je sljedeći... :)
darth_vader-
2014-04-17
zoki je pažljiv konzument.jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Znači kad sdpeovac pošmrće jaču dozu i sprži mozak postane HDZovac...
Zoki je sljedeći... :)
ima dobrog dilera. to je bitno.
s dilerom biti u dobrim odnosima.
2014-12-30
On je čisti hadezeovac u duši... i bez narkotika.
darth_vader-
2014-04-17
Nevjerojatno da i tako sjebana džankoza napravi uvjerljivo najbolji album u Hrvatskoj u zadnjih 10 godina.
Njegove kolege iz teretana, faceliftinga, tattoo salona, spa i skijališta u stanju su samo puniti naslovnice žutila i guziti se na IG-u.
Njegove kolege iz teretana, faceliftinga, tattoo salona, spa i skijališta u stanju su samo puniti naslovnice žutila i guziti se na IG-u.
Guest- Guest
Rijetka je prava umjetnost, naime, za nju treba imati talenta i posvećenost, ne možeš samo mrdati dupetom i sisamaveber wrote:mene zanima od čega općenito žive?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Prava umjetnost podrazumijeva talent, unutarnju bol i žrtvovanje za istu. To znači biti bohem. Tko nije spreman na tugu i samoću, nije spreman biti umjetnik jer umjetnik na koncu, mora poslati i poruku izvan vremena i prostora, koja će odjekivati svim vremenima i svim prostorima...biti istodobno i filozof i pjesnik, nositi ljubav u srcu i tugu u očima. A.W. Mozart, L.W.Beethoven, Janko Polić Kamov, Tin Ujević, Amy Vinehouse - život umjetnika je turoban, tegoban i tragičan jer su život posvetili čistoj Istini, Ljepoti i Dobroti. Pa Mozarta je ubio njegov vlastiti Requiem! Onaj tko ga je naručio ga je u stvari i ubio.
Svaki pravi umjetnik je tužan i duševno poremećen, jer je i svijet oko njega poremećen. Njegova poremećenost je ogledalo poremećenosti svijeta, međutim, svojim talentom i genijalnošću otkriva nam vlastitu poremećenost. Zbog njihove poremećenosti lakše se nosimo s vlastitom.
Svaki pravi umjetnik je tužan i duševno poremećen, jer je i svijet oko njega poremećen. Njegova poremećenost je ogledalo poremećenosti svijeta, međutim, svojim talentom i genijalnošću otkriva nam vlastitu poremećenost. Zbog njihove poremećenosti lakše se nosimo s vlastitom.
2015-08-09
I što uostalom uopće znači biti talentiran?
Znači iz govna napraviti pitu, iz čiste zajebancije, kao Picasso svojim kubizmom
Znači iz govna napraviti pitu, iz čiste zajebancije, kao Picasso svojim kubizmom
2015-08-09
Pa u ovom trenutku je i meni,notornom antihadezeovcu,Zajednica primamljivija od tzv socijaldemokrata.
Šta je tu da nije jasno???
Plenčić je kudikamo prihavtljiviji i normalniji od Brnardića,od Ostojića,od Grbina...
Oni Butković mi se baš ne sviđa,ni ona iz odsjeka za kulturu,ali ajde...
HDZ je moderna stranka koja se polako oslobađa balasta prošlosti i ide na one ideje proklamirane u HDZ-u iz 90-te,kada su ajmo reć,proklamirale nekakvu modernu,građansku,demokratsku Hrvatsku... Otarasili su se ekstrema poput Karamarka i glupastih plačiljivo-romantičarskih spadala poput Kolinde,pa su za sada kudikamo po meni ispred SDP.-a,iako HDZ po meni nije stranka koja zadovoljava sve moje ,ajmo to tako nazvati-prohtjeve.
SDP jer,pak mutna stranka koja je izdala socijalizam,a sve su dalje i od tekovina NOB-a. Piostali su su i izrazito antijugoslavenska stranka,koja ned priznaje ništa pozitivno proisteklo iz SFRJ.
Šta je tu da nije jasno???
Plenčić je kudikamo prihavtljiviji i normalniji od Brnardića,od Ostojića,od Grbina...
Oni Butković mi se baš ne sviđa,ni ona iz odsjeka za kulturu,ali ajde...
HDZ je moderna stranka koja se polako oslobađa balasta prošlosti i ide na one ideje proklamirane u HDZ-u iz 90-te,kada su ajmo reć,proklamirale nekakvu modernu,građansku,demokratsku Hrvatsku... Otarasili su se ekstrema poput Karamarka i glupastih plačiljivo-romantičarskih spadala poput Kolinde,pa su za sada kudikamo po meni ispred SDP.-a,iako HDZ po meni nije stranka koja zadovoljava sve moje ,ajmo to tako nazvati-prohtjeve.
SDP jer,pak mutna stranka koja je izdala socijalizam,a sve su dalje i od tekovina NOB-a. Piostali su su i izrazito antijugoslavenska stranka,koja ned priznaje ništa pozitivno proisteklo iz SFRJ.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
P.S. Izgleda da su konačno skontali i pravo stanje vezano uz BH Hrvate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa usporedi stonese i one pedere beatlese. nebo i zemlja.mobiu$ wrote:Nevjerojatno da i tako sjebana džankoza napravi uvjerljivo najbolji album u Hrvatskoj u zadnjih 10 godina.
samo kaj su mick i keith imali bolje dobavljače.
kada čujem bitlse dobijem fraze.
2014-12-30
Sad smo na putu oporavka...Eroo wrote:Jel' SDP još postoji? Nije raspao?
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Goran Bare:'Totalno sam svorc.Treba netko DJ-a ili kopaca krumpira'
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
» Zoki:'Draži mi je deset puta DP od HDZ-a.'
» Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju
» Bare:Biblija je toliko tupava knjiga
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
» Zoki:'Draži mi je deset puta DP od HDZ-a.'
» Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju