Armenija vs Azerbejđan
Page 23 of 40
Page 23 of 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Armenija vs Azerbejđan
MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:I opet, artiljerijom naslagana čitava skupina Azera...
https://twitter.com/301_AD/status/1312100895765590017?s=20
Šta im gine pješadije nenormalno, na potpuno sulud način. Nije mi jasno ako su skontali već i jedni i drugi od čega prijeti najveća opasnost svejedno ne mogu odoliti tomu da ih opet se okupi gomila na malome području. Za ove mi čak izgleda da nije artiljerija, prije da je minirana kuća bila ili da je protuoklopna raketa udarila, pošto zid vanjski koji prikaže u jednome trenutku izgleda točno tako, a masa ljudi ovih unutra nema vidljive povrede izuzev prve dvojice... strašno jebemti.
Evo još od danas
https://twitter.com/301_AD/status/1312130702360551424?s=20
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Karabah neće pasti i to je to.
previše je to impregnirano, cijeli svijet gleda, sposobni su, rusija je tu ipak...
znači nema šanse
Pitanje je tko i koliko dugo može izdržati ovakvu klaonicu
2018-04-10
Ogromni gubitci a skoro nikakve promjene na terenu, rade ofenzive i protuofenzive za iste granične prostore... za sad nešto kao WW1
2018-04-10
Hektorović wrote:Ogromni gubitci a skoro nikakve promjene na terenu, rade ofenzive i protuofenzive za iste granične prostore... za sad nešto kao WW1
Gubitak akrabaha za armeniju je neprihvatljiv...dakle to je totalni rat...
Neosvajanje karabaha je za azerbejdžan prihvatljivo...
Z svijet, osvajanje karabaha od strane azerbejdžana bi bio genocid i etničko čišćenje
Za rusiju izdaja pravoslavaca i armenije
Za europu jedan u nizu poraza i jačanej turske i irana
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nakon genocida koji su turci napravili nad armenima...onda
Ovo nema šanse da prođe!
Ovo nema šanse da prođe!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kako je stanje tamo, isprva se činilo da Azeri imaju nadmoć s tim dronovima a sada zadnjih par postova govori da ih Armeni gaze? Totalno ludilo? Na čijoj strani je prednost
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ali ovaj ludi brko se zakači s pola svijeta al će najebat to nisu istine
2015-09-09
Hektorović wrote:Ogromni gubitci a skoro nikakve promjene na terenu, rade ofenzive i protuofenzive za iste granične prostore... za sad nešto kao WW1
Pa ni neće biti drukčije, ne htjedo komentirati Yodinu ali ovi i jedni i drugi barem kad je pješadija u pitanju nemaju doslovno nikakav iole smislen pristup. Da se sukobe s bilo kojom zemljom sa smislenijim pristupom svim rodovima vojske prepolovili bi ih i jedne i druge. Ovo kako za sada izgleda doslovno misliš u startu da su Azeri prišli ozbiljnije radi operacija iz zraka, ali kopneno kad im je ušla pješadija u kontakt Bože sačuvaj... dok mi kod Armena ne ide u glavu da ako su vidjeli kroz godine koliko ovi dronova kupiše i dalekometnog oružja, da nisu promislili u kojem će smjeru ići pristup Azera u nekom budućem sukobu.
Kad nisu Armeni pukli i da im se nije slomio front ili izbila panika u startu, ne vjerujem da će se išta mijenjati sada pogotovo.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:Ogromni gubitci a skoro nikakve promjene na terenu, rade ofenzive i protuofenzive za iste granične prostore... za sad nešto kao WW1
Pa ni neće biti drukčije, ne htjedo komentirati Yodinu ali ovi i jedni i drugi barem kad je pješadija u pitanju nemaju doslovno nikakav iole smislen pristup. Da se sukobe s bilo kojom zemljom sa smislenijim pristupom svim rodovima vojske prepolovili bi ih i jedne i druge. Ovo kako za sada izgleda doslovno misliš u startu da su Azeri prišli ozbiljnije radi operacija iz zraka, ali kopneno kad im je ušla pješadija u kontakt Bože sačuvaj... dok mi kod Armena ne ide u glavu da ako su vidjeli kroz godine koliko ovi dronova kupiše i dalekometnog oružja, da nisu promislili u kojem će smjeru ići pristup Azera u nekom budućem sukobu.
Kad nisu Armeni pukli i da im se nije slomio front ili izbila panika u startu, ne vjerujem da će se išta mijenjati sada pogotovo.
https://avaz.ba/globus/svijet/599474/armenci-oborili-jos-jednu-azerbejdzansku-letjelicu-i-objavili-snimak
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne treba sumnjati u Rusku pomoć Armeniji.To mi je potvrdio i jedan bivši oficir ruske vojske s kojim sada radim skupa. A vjerojatno Armenija ima pomoć i od drugih zemalja ali to sve ide ispod radara i ne s puno buke i galame kao na ovoj drugoj strani. Tako da se baš ne bih kladio na Turke i Azerbaijan ovdje.
2015-09-09
Armenci su napravili crtić oko svega ovoga
2018-04-10
RayMabus likes this post
Mi smo imali u 4 mjeseca intenzivnih borbi oko 4000 poginulih policajaca vojnika i pripadnika dragovoljačkih postrojbi plus još toliko poginulih civila, od kojih je većina zvjerski mučena i ubijena... Uz to pretrpjela smo i ogromnu materijalnu štetu i izgubili skoro trećinu teritorija i jedva uspjeli gubitak svesti na četvrtinu uz još ljudskih gubitaka što vojnih što civilnih u vidu odmazde... Imaju oni još poprilično lufta...Hektorović wrote:epikur37 wrote:Karabah neće pasti i to je to.
previše je to impregnirano, cijeli svijet gleda, sposobni su, rusija je tu ipak...
znači nema šanse
Pitanje je tko i koliko dugo može izdržati ovakvu klaonicu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma tesko da ovdje moze biti vojne pobjede. Jedino rjesenje su mirovne snage SCTO.
Rusi i Bjelorusi u Armenska podrucja, Kazahstanci u Azerska i onda se mogu Azerima vratiti podrucja izvan Karabaha a koja su pod Armenskom okupacijom...
Moze Erdogan galamiti ali ovo im slabo ide
Bar tako izgleda
Rusi i Bjelorusi u Armenska podrucja, Kazahstanci u Azerska i onda se mogu Azerima vratiti podrucja izvan Karabaha a koja su pod Armenskom okupacijom...
Moze Erdogan galamiti ali ovo im slabo ide
Bar tako izgleda
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dobar im ovaj crtic... Alijev i Erdogan kao pedercine
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Izgleda da Armenci traze pregovore o prekidu vatre. Izgleda da su ipak gadnije stradali onda oni po nekoj logici...
Guest- Guest
Ili diplomatski trik jer kao oni su za pregovre a ovi nisu pa su oni ok a ovi su agresori.MaximusDecimusMiridije wrote:Izgleda da Armenci traze pregovore o prekidu vatre. Izgleda da su ipak gadnije stradali onda oni po nekoj logici...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jedni od naručitelja ovih gadosti su IT stručnjaci koji su sposobni napraviti morbidne igrice , i danas se hrvatoslavija diči njimaHektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:I opet, artiljerijom naslagana čitava skupina Azera...
https://twitter.com/301_AD/status/1312100895765590017?s=20
Šta im gine pješadije nenormalno, na potpuno sulud način. Nije mi jasno ako su skontali već i jedni i drugi od čega prijeti najveća opasnost svejedno ne mogu odoliti tomu da ih opet se okupi gomila na malome području. Za ove mi čak izgleda da nije artiljerija, prije da je minirana kuća bila ili da je protuoklopna raketa udarila, pošto zid vanjski koji prikaže u jednome trenutku izgleda točno tako, a masa ljudi ovih unutra nema vidljive povrede izuzev prve dvojice... strašno jebemti.
Evo još od danas
https://twitter.com/301_AD/status/1312130702360551424?s=20
Guest- Guest
Prije 10.-ak godina sam ovdje napisao da će svijet zažaliti kad se svjetski policajac USA
umakne s pozornice. I evo...malih i srednjih diktatora, ornih za ratovanje, je svakim danom sve više.
umakne s pozornice. I evo...malih i srednjih diktatora, ornih za ratovanje, je svakim danom sve više.
svit žali al ti vidno nisi svitEroo wrote:Prije 10.-ak godina sam ovdje napisao da će svijet zažaliti kad se svjetski policajac USA
Guest- Guest
Svjetski policajac... Tko im je dao to ime.Eroo wrote:Prije 10.-ak godina sam ovdje napisao da će svijet zažaliti kad se svjetski policajac USA
Sami sebi kao Mirko Filipović CroCop. U oba slučaja se radilo više o UFCu nego redarstvu.
A ništa unda, bijte se, a ja ću to gledati na mom ekranu uživo.obala razuma wrote:svit žali al ti vidno nisi svitEroo wrote:Prije 10.-ak godina sam ovdje napisao da će svijet zažaliti kad se svjetski policajac USA
Upravo gledam. Divota mi je vidjeti kako iz pogođenih tenkova i vozila lete tijela mladih ljudi.
Predpostavljam da i ti uživaš...ovisno čiju stranu držiš.
Page 23 of 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Azerbejđan ekonomski otišao u k
» Azerbejđan se riješava Rusa i kupuje talijanske transportne zrakoplove
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Armenija nabavlja nove Su-30SM
» Armenija počela plaćati ruski gas u rubljama
» Azerbejđan se riješava Rusa i kupuje talijanske transportne zrakoplove
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Armenija nabavlja nove Su-30SM
» Armenija počela plaćati ruski gas u rubljama
Page 23 of 40