Armenija vs Azerbejđan
Page 22 of 40
Page 22 of 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Armenija vs Azerbejđan
Erdogan sve nenormalniji
https://avaz.ba/globus/svijet/599429/erdoan-borba-ce-trajati-sve-dok-nagorno-karabah-ne-bude-osloboden
https://avaz.ba/globus/svijet/599429/erdoan-borba-ce-trajati-sve-dok-nagorno-karabah-ne-bude-osloboden
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Plenki ih je savjetovao da se smire, a oni....
dijagram-
2015-08-09
Divljaci, ne znaš za koga bi navija.dijagram wrote:Plenki ih je savjetovao da se smire, a oni....
Proturskidžihadisti kontra pravoslavnih sorošovaca...
Najbolje sve užgat...
Ja ne znam, al strucnjaci s foruna znaju otprve:)mutava baštarda wrote:Divljaci, ne znaš za koga bi navija.dijagram wrote:Plenki ih je savjetovao da se smire, a oni....
Najbolje sve užgat...
dijagram-
2015-08-09
nemoj biti gejfrendli i dođi kod trea na roštilj.dijagram wrote:Ja ne znam, al strucnjaci s foruna znaju otprve:)mutava baštarda wrote:Divljaci, ne znaš za koga bi navija.dijagram wrote:Plenki ih je savjetovao da se smire, a oni....
Najbolje sve užgat...
u nedjelju.
2014-12-30
ko na koncu rostilja?..ja znam da ja rostiljam a past ce i peka..i piceki na raznju...veber wrote:nemoj biti gejfrendli i dođi kod trea na roštilj.dijagram wrote:Ja ne znam, al strucnjaci s foruna znaju otprve:)mutava baštarda wrote:Divljaci, ne znaš za koga bi navija.dijagram wrote:Plenki ih je savjetovao da se smire, a oni....
Najbolje sve užgat...
u nedjelju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne zanimaju me rostilji, samo ako tko zna skuhati kavu:)veber wrote:nemoj biti gejfrendli i dođi kod trea na roštilj.dijagram wrote:Ja ne znam, al strucnjaci s foruna znaju otprve:)mutava baštarda wrote:Divljaci, ne znaš za koga bi navija.dijagram wrote:Plenki ih je savjetovao da se smire, a oni....
Najbolje sve užgat...
u nedjelju.
mozda bih i mogao ako je navecer, u poslu sam do grla
dijagram-
2015-08-09
nedjelja poslijepodne, odužit će se.dijagram wrote:ne zanimaju me rostilji, samo ako tko zna skuhati kavu:)veber wrote:nemoj biti gejfrendli i dođi kod trea na roštilj.dijagram wrote:Ja ne znam, al strucnjaci s foruna znaju otprve:)mutava baštarda wrote:Divljaci, ne znaš za koga bi navija.dijagram wrote:Plenki ih je savjetovao da se smire, a oni....
Najbolje sve užgat...
u nedjelju.
moja ex bu ti skuhala kavu. nakon kaj ju baciš bum ja. ako mi žlica ne stoji u kavi, nije nekaj.
kava. ne žlica.
2014-12-30
Ako stignem mogu svratitiveber wrote:nedjelja poslijepodne, odužit će se.dijagram wrote:ne zanimaju me rostilji, samo ako tko zna skuhati kavu:)veber wrote:nemoj biti gejfrendli i dođi kod trea na roštilj.dijagram wrote:Ja ne znam, al strucnjaci s foruna znaju otprve:)mutava baštarda wrote:Divljaci, ne znaš za koga bi navija.dijagram wrote:Plenki ih je savjetovao da se smire, a oni....
Najbolje sve užgat...
u nedjelju.
moja ex bu ti skuhala kavu. nakon kaj ju baciš bum ja. ako mi žlica ne stoji u kavi, nije nekaj.
kava. ne žlica.
dijagram-
2015-08-09
michaellcmacha wrote:pa to i velim vjerojatno su izveli vrhunsko navođenjeili izviđačima na terenu ili dronovima za izviđanje i satrali ovu ekipu što je ostala ležati.... mislio sam da armenci ne raspolažu sa značajnijim brojem dronova koji mogu nositi rakete... ne znam da li ih uopće imaju....Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:pogledaj malo bolje hrpa polomljenih grana i mlađih stabala... ne znam da armenci raspolažu sa dronovima, ako da u vrlo malim količinama tako da sam skloniji ovoj tezi da je odlično izvedeno navođenje artiljerijske vatre, a do sada su se armenci pokazali kao odlični topnici...
Nemaju srednje i teške, ali imaju manje taktičke za izviđanje i navođenje koje i sami proizvode
A navodno koriste i civilne od po tisuću eura...
Ruska doktrina daje prednost artiljeriji navođenoj dronovima, takozvani recon-strike, nego ofenzivinim dronovima koji sami po sebi ne mogu nanjenti niti približno toliku količinu štete kao precizno navođena artiljerija.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
nešto slično smo i mi radili u Bosni tijekom operacije Maestral... zato je i bilo toliko mrtvih vojnika vojske RS, pogotovo kod šipova i kod MGHektorović wrote:michaellcmacha wrote:pa to i velim vjerojatno su izveli vrhunsko navođenjeili izviđačima na terenu ili dronovima za izviđanje i satrali ovu ekipu što je ostala ležati.... mislio sam da armenci ne raspolažu sa značajnijim brojem dronova koji mogu nositi rakete... ne znam da li ih uopće imaju....Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:pogledaj malo bolje hrpa polomljenih grana i mlađih stabala... ne znam da armenci raspolažu sa dronovima, ako da u vrlo malim količinama tako da sam skloniji ovoj tezi da je odlično izvedeno navođenje artiljerijske vatre, a do sada su se armenci pokazali kao odlični topnici...
Nemaju srednje i teške, ali imaju manje taktičke za izviđanje i navođenje koje i sami proizvode
Ruska doktrina daje prednost artiljeriji navođenoj dronovima, takozvani recon-strike, nego ofenzivinim dronovima koji sami po sebi ne mogu nanjenti niti približno toliku količinu štete kao precizno navođena artiljerija.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Merkel koči sankcije Erdoganu al neće ni ona dugo , iduće godine su joj izbori i Zeleni dolaze na vlast.
https://www.advance.hr/vijesti/vrijeme-je-da-povucemo-crvene-linije-austrijski-kancelar-sebastian-kurz-trazi-prekid-pristupnih-pregovora-i-uvodenje-sankcija-turskoj/
https://www.advance.hr/vijesti/vrijeme-je-da-povucemo-crvene-linije-austrijski-kancelar-sebastian-kurz-trazi-prekid-pristupnih-pregovora-i-uvodenje-sankcija-turskoj/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
brojeve znaš.dijagram wrote:Ako stignem mogu svratitiveber wrote:nedjelja poslijepodne, odužit će se.dijagram wrote:ne zanimaju me rostilji, samo ako tko zna skuhati kavu:)veber wrote:nemoj biti gejfrendli i dođi kod trea na roštilj.dijagram wrote:Ja ne znam, al strucnjaci s foruna znaju otprve:)mutava baštarda wrote:Divljaci, ne znaš za koga bi navija.dijagram wrote:Plenki ih je savjetovao da se smire, a oni....
Najbolje sve užgat...
u nedjelju.
kava. ne žlica.
svi smo tamo u kvartu.
2014-12-30
michaellcmacha wrote:nešto slično smo i mi radili u Bosni tijekom operacije Maestral... zato je i bilo toliko mrtvih vojnika vojske RS, pogotovo kod šipova i kod MGHektorović wrote:michaellcmacha wrote:pa to i velim vjerojatno su izveli vrhunsko navođenjeili izviđačima na terenu ili dronovima za izviđanje i satrali ovu ekipu što je ostala ležati.... mislio sam da armenci ne raspolažu sa značajnijim brojem dronova koji mogu nositi rakete... ne znam da li ih uopće imaju....Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:pogledaj malo bolje hrpa polomljenih grana i mlađih stabala... ne znam da armenci raspolažu sa dronovima, ako da u vrlo malim količinama tako da sam skloniji ovoj tezi da je odlično izvedeno navođenje artiljerijske vatre, a do sada su se armenci pokazali kao odlični topnici...
Kad to onda kombiniraš sa navođenim "pametnim" streljivom dobiješ ovakva totalna brisanja taktičkih skupina
S ovim ti do nekih 30-40tak kilometara dubine i ne trebaju ti ofenzivni dronovi na samoj bojišnici, koje onda koristiš za precizne napade u dubinu, nego samo izvidnički.
2018-04-10
Pašinjan opet nazvao Putina, Putin ga iskulirao...
2018-04-10
I opet, artiljerijom naslagana čitava skupina Azera...
https://twitter.com/301_AD/status/1312100895765590017?s=20
2018-04-10
Ringo10 wrote:Meni se čini da niko ne bi mnogo plakao kad bi Azeri uzeli NK.
Osim Armenaca naravno
Bio bi jedan problem manje ... i to politički nerješiv problem.
A Ruse koliko vidim zaboli kiton za Nagorni Karabah. SAmo glavobolja i ništa više
150 000 ljudi koji žive tamo bi eventualno mogli imati nešto protiv ali jel....jebo njih kad ne kontaju da je za ukupnu sliku ljepša nekakva razmjena teritorija jel...
Guest- Guest
Karabah neće pasti i to je to.
previše je to impregnirano, cijeli svijet gleda, sposobni su, rusija je tu ipak...
znači nema šanse
previše je to impregnirano, cijeli svijet gleda, sposobni su, rusija je tu ipak...
znači nema šanse
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Može ali to je onda agonija, koja će lupiti tektonski i povlačiti se stoljećima...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:I opet, artiljerijom naslagana čitava skupina Azera...
Šta im gine pješadije nenormalno, na potpuno sulud način. Nije mi jasno ako su skontali već i jedni i drugi od čega prijeti najveća opasnost svejedno ne mogu odoliti tomu da ih opet se okupi gomila na malome području. Za ove mi čak izgleda da nije artiljerija, prije da je minirana kuća bila ili da je protuoklopna raketa udarila, pošto zid vanjski koji prikaže u jednome trenutku izgleda točno tako, a masa ljudi ovih unutra nema vidljive povrede izuzev prve dvojice... strašno jebemti.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:I opet, artiljerijom naslagana čitava skupina Azera...
Šta im gine pješadije nenormalno, na potpuno sulud način. Nije mi jasno ako su skontali već i jedni i drugi od čega prijeti najveća opasnost svejedno ne mogu odoliti tomu da ih opet se okupi gomila na malome području. Za ove mi čak izgleda da nije artiljerija, prije da je minirana kuća bila ili da je protuoklopna raketa udarila, pošto zid vanjski koji prikaže u jednome trenutku izgleda točno tako, a masa ljudi ovih unutra nema vidljive povrede izuzev prve dvojice... strašno jebemti.
Evo još od danas
https://twitter.com/301_AD/status/1312130702360551424?s=20
2018-04-10
Page 22 of 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Azerbejđan ekonomski otišao u k
» Azerbejđan se riješava Rusa i kupuje talijanske transportne zrakoplove
» Armenija: Rusija je naš neprijatelj
» Armenija nabavlja nove Su-30SM
» Armenija počela plaćati ruski gas u rubljama
» Azerbejđan se riješava Rusa i kupuje talijanske transportne zrakoplove