Rmada ponovo divlja-na meti riječki dogradonačelnik
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rmada ponovo divlja-na meti riječki dogradonačelnik
i ja to isto mislim za umjetnike, i lijecnike, sta koji kurac taj internist ima bit drugi covjek grada, nek se bavi svojom poliklinikomjastreb wrote:Mislim da bi navijackim grupama jedina politika trebao biti nogomet.
Politika ne bi trebala imati mjesta na stadionima,a to je u najmanj7 ruku glupo,jer masa igraca Rijeke nema veze s njihovom politikom.
Kod nas te grupe kolo vode.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Gledaj,ta Rmada na Rujevicu često pravi pomutnju.n_razbojnik wrote:i ja to isto mislim za umjetnike, i lijecnike, sta koji kurac taj internist ima bit drugi covjek grada, nek se bavi svojom poliklinikomjastreb wrote:Mislim da bi navijackim grupama jedina politika trebao biti nogomet.
Politika ne bi trebala imati mjesta na stadionima,a to je u najmanj7 ruku glupo,jer masa igraca Rijeke nema veze s njihovom politikom.
Kod nas te grupe kolo vode.
Primjerice znaju otjerati trenera,igrača...Znaju žestoko vrijeđati svoje nogometaše. Primjerice što je sve prošao izvrsni golman Žilić. Zatim braća Sharbini,samo zato što su prešli u Hajduk. A o Bišćanu da ne govorimo.
Rijeka recimo igra katastrofalno i centralna tribina na kojoj su poznavatelji nogometa,im zvižde,posve zasluženo,a onda se tu uključe bezveznjakovići iz Rmade i počnu vrijeđati ove prave navijače.
Na utakmice dolaze pjani,drogirani i nadrkani. Jednom sam na svoje oči vidio kako su na Zametu nasrnuli na auto ST tablica koji je stao na crvenom i izvukli curu(inače Riječanku koja je kupila auto od Dalmatinca) i počeli je zlostavljati i šamaratia onda je uletjela murija i spasila je.
To su neviđene pičke. Ne voli ih apsolutnio nitko,pa čak ni riječki ljubitelji nogometa.
Onoj prvoj Armadi iz kraja 80-tih svaka čast,ali ovo je dno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Izgubio si me na izvrsni vratar Žilić, mislio sam da barem nogomet nekog qrca kuzis
2014-04-15
Prve dvije sezone je bio solidan, a onda su ga bušili.
Jantoljaka nisam naravno imao prilike gledati ali navodno je bio svjetska klasa.
Tafra je bio jedini kako-tako pouzdan vratar koliko se sjećam. Inače Rijeka u zadnjih 20-ak godina nije imala dobrog vratara koji bi branio sezone i sezone u kontinuitetu.
Jantoljaka nisam naravno imao prilike gledati ali navodno je bio svjetska klasa.
Tafra je bio jedini kako-tako pouzdan vratar koliko se sjećam. Inače Rijeka u zadnjih 20-ak godina nije imala dobrog vratara koji bi branio sezone i sezone u kontinuitetu.
Guest- Guest
Rijeka je od kako ja pratim nogomet imala izvrsnih golmana. Mauro Ravnić prije svih,a zatim Avramović,Gabrić, Tafra,Žilić,Vargić i naravno Prskalo.mobiu$ wrote:Prve dvije sezone je bio solidan, a onda su ga bušili.
Najbolji svih vremena po izboru navijača su Jantoljak i Ravnić.
2014-04-22
Sve te navijačke skupine,najobičniji su čopori majmuna bez mozga.Ako zbog čega cijenim ISIL,onda je to kad su izbičevali one koji su navijali na nacionalne nogometne timove.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Navijačke skupine treba,ako ne zabraniti,onda "razvlastiti" i jednostavno negorati i ignorirati.סמאל wrote:Sve te navijačke skupine,najobičniji su čopori majmuna bez mozga.Ako zbog čega cijenim ISIL,onda je to kad su izbičevali one koji su navijali na nacionalne nogometne timove.
Čopori su sebi uzeli za pravo donositi skoro pa sve važne odluke kluba. To je strašno. Tron na kome bi trebali sjediti igrači ili treneri zauzeli su majmuni iz čopora.
Pogledajte malo natpise ,grafite,tzv.murale po našim gradovima.
U Splitu ćete kudikamo više vidjeti natpisa Torcida,nego Hajduk.
Čak vidim i na muralima slike poginulih ili umrlih navijača,a ne nogometaša.
Navijačke skupine su negacija sporta,nogometna blasfemija i idolopoklonstvo,gdje se umjesto da se čast dadne klubu i igračima ,časte i slave navijači.
To je kao kad bi se u crkvama predstao slaviti Bog,a počela iskazivati počast vjernicima u crkvi.
2014-04-22
Povedi nas sokole, razvlasti ultrase, nova zelezna Lady
2014-04-15
Pa jedino je reprezentacvija ostala imuna na te svinjarije.n_razbojnik wrote:Povedi nas sokole, razvlasti ultrase, nova zelezna Lady
Pogledaj malo.
Tu nema neke navijačke skupine koja bi se mješala u posao stručnog štaba,niti koja bi se uzvisila nad igrače.
Tu je baš ono kult igrača i trenera. Tako bi trebalo i klubove.
Po Rijeci gledam one murale,ono je strašno. Umre neki alkoholičar ili narkoman iz Rmade od predoziranja,odmah mu naprave mural ko da je narodni heroj ili kakav svetac.
2014-04-22
Na kojeg alkoholicara i narkomana mislis? Ante Grm? Korado Vujnovic? Amil od Fadile? Mitar i Magarac?jastreb wrote:Pa jedino je reprezentacvija ostala imuna na te svinjarije.n_razbojnik wrote:Povedi nas sokole, razvlasti ultrase, nova zelezna Lady
Pogledaj malo.
Tu nema neke navijačke skupine koja bi se mješala u posao stručnog štaba,niti koja bi se uzvisila nad igrače.
Tu je baš ono kult igrača i trenera. Tako bi trebalo i klubove.
Po Rijeci gledam one murale,ono je strašno. Umre neki alkoholičar ili narkoman iz Rmade od predoziranja,odmah mu naprave mural ko da je narodni heroj ili kakav svetac.
2014-04-15
Ni jedan od navedenijeh. Nije u gradu,već u okolici,ali njegovo ime ne smijem ovako javno staviti jer nije zgodno.n_razbojnik wrote:
Na kojeg alkoholicara i narkomana mislis? Ante Grm? Korado Vujnovic? Amil od Fadile? Mitar i Magarac?
2014-04-22
Aha rekoh da nije netko od navedenih mada znam murale i po okolici neznam moguce da je neki friskijastreb wrote:Ni jedan od navedenijeh. Nije u gradu,već u okolici,ali njegovo ime ne smijem ovako javno staviti jer nije zgodno.n_razbojnik wrote:
Na kojeg alkoholicara i narkomana mislis? Ante Grm? Korado Vujnovic? Amil od Fadile? Mitar i Magarac?
2014-04-15
Ih Ravnić, kako je samo branio protiv engleza na marakani:)jastreb wrote:Rijeka je od kako ja pratim nogomet imala izvrsnih golmana. Mauro Ravnić prije svih,a zatim Avramović,Gabrić, Tafra,Žilić,Vargić i naravno Prskalo.mobiu$ wrote:Prve dvije sezone je bio solidan, a onda su ga bušili.
ko malo dijete, nemoš vjerovati sto napravi, ucas 4 komada.
to sam gledao uzivo
dijagram-
2015-08-09
Da. To mu je bio kiks karijere. Njemu i Elsneru pokojnom.dijagram wrote:Ih Ravnić, kako je samo branio protiv engleza na marakani:)jastreb wrote:Rijeka je od kako ja pratim nogomet imala izvrsnih golmana. Mauro Ravnić prije svih,a zatim Avramović,Gabrić, Tafra,Žilić,Vargić i naravno Prskalo.mobiu$ wrote:Prve dvije sezone je bio solidan, a onda su ga bušili.
ko malo dijete, nemoš vjerovati sto napravi, ucas 4 komada.
to sam gledao uzivo
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Divlja mačka
» policija na meti ??
» Kornjacha opet divlja
» Ida Prester divlja po Švedskoj
» Riječki karneval
» policija na meti ??
» Kornjacha opet divlja