Ida Prester divlja po Švedskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ida Prester divlja po Švedskoj
https://m.vecernji.hr/showbiz/ida-prester-sudjelovala-na-gay-prideu-u-stockholmu-i-iznenadila-se-vi-enim-1187086
Kermit-
2014-04-17
Re: Ida Prester divlja po Švedskoj
Zanimljivo je da Ida u biti kurčevog kurca ne konta
Kermit-
2014-04-17
Kolona je trajala četiri sata, podijeljena u razne skupine: transexualci, gejevi iz Irana i Afganistana, newcomeri, gej invalidi, gej komunisti, gej reprezentacije raznih firmi.. spektakl. A ovo je grupa - ponosni roditelji - opisala je Ida trenutak u kojem su na prideu zajedno hodali roditelji sa svojom gay djecom.
Kermit-
2014-04-17
dobili epilepsiju od užitka, a tek kad su našli hotelsku pastu za zube u rainbowu - e, to je tek bio orgazam!
Guest- Guest
...ta kitu posteno nije rpimila..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
app-facebook
[size=14]Ida Prester
Prije 2 h
[size=14]Super filter. Stavis dva statusa zaredom o gejevima i preko noci izgubis stotinjak 'frendova' i followera.
Moze Island, moze aj te price musko/zensko, ma moze i Romi. Al, brate, negdje moras podvuc crtu! [size=0]:)
Guest- Guest
Meni se čini da konačan cilj LGTB pokreta nije neka borba za prava gay populacije,već ukinuće spolova.
Kao što je cilj komunista ukidanje klasa i razlika među istima,tako LGTB pokret ide za ukinućem spolova,odnosno prevazilaženje razlika među istima.
Kao što je cilj komunista ukidanje klasa i razlika među istima,tako LGTB pokret ide za ukinućem spolova,odnosno prevazilaženje razlika među istima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Followera hehe ta hipstersko zagrebačka crta da koriste strane riječi
Kermit-
2014-04-17
Naravno samo lbgt su biti samo instrumentjastreb wrote:Meni se čini da konačan cilj LGTB pokreta nije neka borba za prava gay populacije,već ukinuće spolova.
Kermit-
2014-04-17
brisanje i rušenje, rozi nihilizam koji se smije i veseljaka, bez da je išta smiješno ili radosno, pa slave sebe..
http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/08/02/9002659487265831647/640x360_9002659487265831647.mp4
http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1112803/Swedish-policemans-impressive-dance-moves-gay-pride.html
Guest- Guest
Ahah hebote koliko ima tih podjela gej komunisti i gej reprezentacije tvrtki, gej Afganistanci.... :D
Imaju čak i gay kućne ljubimce.catabbath wrote:Ahah hebote koliko ima tih podjela gej komunisti i gej reprezentacije tvrtki, gej Afganistanci.... :D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Idda je toliko ružna da po marginama traži nekoga za oplodnju.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Neznam dali su bili na povorci ali definitivno imaju gej silovatelje iz Afrike i bliskog istoka.
Pingvini su najveći homoseksualci među životinjama.jastreb wrote:Imaju čak i gay kućne ljubimce.catabbath wrote:Ahah hebote koliko ima tih podjela gej komunisti i gej reprezentacije tvrtki, gej Afganistanci.... :D
2017-07-30
Kakva ružna gusjenica je toNoor wrote:
2017-07-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ida Prester pomogla izbjeglicama u Beogradu
» Ida Prester: "Odbili su me za posao jer sam 'srpska snajka'"
» Divlja mačka
» Ahahahahah.. Adem Vuchiqi optužio Idu Prester da je hrvatski špijun