Divlja mačka
Page 1 of 1
Divlja mačka
Ovi isti moj , i ovi moj je ono samostalac i isto ima točno ovih osam pruga na repu, ja sad broji, osam točno
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/571450/uzbudljiva-snimka-iz-hrvatskog-nacionalnog-parka-nocne-kamere-uhvatile-rijetku-zivotinjsku-vrstu-toliko-je-plaha-da-je-ljudi-gotovo-nikad-ne-mogu-vidjeti
Iden pitat ovog svog mačka Jes ti divlji ?
Dobar je mačak , o svom poslu, nevoli se mazit ali je lovac samo takvi
Osam šara, pljunjti ovi
Jedino šta moj nije ovako zaobljen i okrugao nego ono elegantniji
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/571450/uzbudljiva-snimka-iz-hrvatskog-nacionalnog-parka-nocne-kamere-uhvatile-rijetku-zivotinjsku-vrstu-toliko-je-plaha-da-je-ljudi-gotovo-nikad-ne-mogu-vidjeti
Iden pitat ovog svog mačka Jes ti divlji ?
Dobar je mačak , o svom poslu, nevoli se mazit ali je lovac samo takvi
Osam šara, pljunjti ovi
Jedino šta moj nije ovako zaobljen i okrugao nego ono elegantniji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Divlja mačka
Kucni debeli mačor, krenuo u šetnju m...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nije kućna, to ti je divlja mačka prava
Imam ja doma točno ovakvu, plaha je ,samostalac, nevoli se mazit ništa, ja je nemogu uhvatiti ako ona neće , lovac samo takvi, tigrasti mačak i osam šara na repu
To potomak ovih samo je moj pitom no točno sve ove karakteristike ima
Mačku se netuče jer pamti to, nije kao pas pa da tako uči , zato je ovaj moj pitom skroz ako uopće uspijem uvatit za pomazit pošto uglavnom biži
Imam ja doma točno ovakvu, plaha je ,samostalac, nevoli se mazit ništa, ja je nemogu uhvatiti ako ona neće , lovac samo takvi, tigrasti mačak i osam šara na repu
To potomak ovih samo je moj pitom no točno sve ove karakteristike ima
Mačku se netuče jer pamti to, nije kao pas pa da tako uči , zato je ovaj moj pitom skroz ako uopće uspijem uvatit za pomazit pošto uglavnom biži
2014-04-11
Divlja mačka, tigrasta osam šara na repu , plaha, oprezna za popizdit, lovac samo takvi, samostalci, biže od ljudi
To ti je čudo od mačke, to po noći popne se i onda cilu noć stoji gore i gleda oće li ko doć
Ka pas je čoviče, nema tu njoj neko doć na njeno a iz svoga neće da izađe, na ulicu neizlazi
Kad je bia mali izaša na ulicu i odma goluba zaskočija a golub veći od nje
A to nemoš virovat dok nevidiš
To ti je čudo od mačke, to po noći popne se i onda cilu noć stoji gore i gleda oće li ko doć
Ka pas je čoviče, nema tu njoj neko doć na njeno a iz svoga neće da izađe, na ulicu neizlazi
Kad je bia mali izaša na ulicu i odma goluba zaskočija a golub veći od nje
A to nemoš virovat dok nevidiš
2014-04-11
Pasa kad dresiraš onda ga moš malo udrit da nauči a mačku nesmiš jel ona to neuči nego pamti da si je udarija nešto tako da kontra efekt
Zato ova moja normalna na mene i oca a drugima nema šanse daš ti nju uvatit
Neće ni meni svaki put nego uglavnom pobigne ako joj je šta sumnjivo, oprezna za popizdit
Zato ova moja normalna na mene i oca a drugima nema šanse daš ti nju uvatit
Neće ni meni svaki put nego uglavnom pobigne ako joj je šta sumnjivo, oprezna za popizdit
2014-04-11
Similar topics
» U Italiji potvrđen britanski soj kod jednog mačka
» Čudo u Ukrajini: pronađena američka mačka
» Kornjacha opet divlja
» Ida Prester divlja po Švedskoj
» CICA MACA OD 50.000 EVRA Bengalska mačka ili "Rols-Rojs" u svetu ljubimaca
» Čudo u Ukrajini: pronađena američka mačka
» Kornjacha opet divlja
» Ida Prester divlja po Švedskoj
» CICA MACA OD 50.000 EVRA Bengalska mačka ili "Rols-Rojs" u svetu ljubimaca