Caffe Venus :P
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Bura je zdrava, volin ja buru...venus wrote:fridrih_niche wrote:Uvik san vise volija lito, posebno kad san bija student...
Kratki rukavi, more, cure, balun...
Dok se nisan zaposlija, pa san zavolija zimu...
:D
...picigin vs. buragan
Ako je umjerena...
:D
Al ova južina me ubija, danas je brutalna...
;)
Guest- Guest
ᴍᴏxʏ wrote:venus wrote:Jučer sam bila takav namćor da je to bilo prestrašno bila sam živčana jer je previše toga odjednom, a ja nisam u munjevitoj fazi nego laganoj zbog oporavka tijela.
Najvolim kad sam si skroz pozitivna.
Ima nade i za nas onda ako i tebe nekad potrefi.....
neki imaju križić, a neki kapelicu (stara narodna).
A za jučer sam si sama kriva, napravila sam si nepotreban pressing.
Guest- Guest
Atlana wrote:Veco, sto govore, sto se dogada ovih dana?
Zakuhala se situacija i bit će prilično kaotično sve do kraja prvog tjedna u 11.mj.
Mudrije uzet kokice i gledat, ne preporuča se ulazak u sukobe, ni pod razno (ovo upozorenje osobito ide ratoborne bikove, znamo kako im se dimi ispod nosa kad polude...). Ni ovnovi ne zaostaju po ludosti Horoskop preporuča šljakat, posebno fizički rad, vježbat, joggirat i seksat se, da se tijelo i um oslobodi napetosti. A ja preporučam mir i meditaciju.
Guest- Guest
Primjetila sam na sebi, i na ljudima oko mene da im je psihicki jako tezak period.venus wrote:Atlana wrote:Veco, sto govore, sto se dogada ovih dana?
Zakuhala se situacija i bit će prilično kaotično sve do kraja prvog tjedna u 11.mj.
Mudrije uzet kokice i gledat, ne preporuča se ulazak u sukobe, ni pod razno (ovo upozorenje osobito ide ratoborne bikove, znamo kako im se dimi ispod nosa kad polude...). Ni ovnovi ne zaostaju po ludosti Horoskop preporuča šljakat, posebno fizički rad, vježbat, joggirat i seksat se, da se tijelo i um oslobodi napetosti. A ja preporučam mir i meditaciju.
Cak i prijatelj mi kaze da imaju nevideno puno intervencija odjednom... I da su ljudi uplaseni, da ih zovu za najmanje sitnice...
Guest- Guest
Pa vidiš da ljudi svuda pucaju po šavu...
Meni da nema malene, puka bi sa svim ovim debilima koji uzurpiraju medije i cili svakodnevni život...
;)
Meni da nema malene, puka bi sa svim ovim debilima koji uzurpiraju medije i cili svakodnevni život...
;)
Guest- Guest
Jee ali zadnjih dana je pogotovo uzasno tezak period...fridrih_niche wrote:Pa vidiš da ljudi svuda pucaju po šavu...
;)
Guest- Guest
Ja medije ni ne pratim. Jedini izvor informacija mi je twitter gdi pratim pojedine stvari koje me u datom momentu interesiraju.
A da je vrime kurčevo i da utiče na sve, to da.
To je ok...AlfaOmega wrote:Ja medije ni ne pratim. Jedini izvor informacija mi je twitter gdi pratim pojedine stvari koje me u datom momentu interesiraju.
Ja izbjegavan uopće pratit ‘vijesti’...
Al ne možeš ih izbjeć...
;)
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50