Caffe Venus :P
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Caffe Venus :P
E upravo to!venus wrote:Atalanta, ja te razumim...da je najzgodniji, najbogatiji i najsexi i ne znam ti ja šta sve ne, ako mi se ne sviđa njegov mozaq, ništa se neće desit. Amen i laku noćku!
Guest- Guest
sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:Vama muskima je bitna samo rupa jebenu mater.....zbilja imam taj osjećaj često....
Na kraju se zbilja sve svede na to...
Guest- Guest
A jebat ga, kažen ti kako je...sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:fridrih_niche wrote:Nije bitna samo rupa...
Al da, drugačije gledamo na te stvari...
;)
Cetine te oprati ne moze vise ...
;)
Guest- Guest
A i to sto kazesto kazes ...fridrih_niche wrote:A jebat ga, kažen ti kako je...sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:fridrih_niche wrote:Nije bitna samo rupa...
Al da, drugačije gledamo na te stvari...
;)
Cetine te oprati ne moze vise ...
;)
Iskren si makar ajdajd
<3
Guest- Guest
Da te malo razvedrimo atlano
Možda ne pišem pisme, ali čuvam straže
Možda ne pišem pisme, ali čuvam straže
Atlana wrote:A bi li mogli imati npr samo jednu zenu tokom 30 godina?
A koja bi me trpila toliko...
darth_vader-
2014-04-17
Nemoj takojasambrend wrote:Atlana wrote:A bi li mogli imati npr samo jednu zenu tokom 30 godina?
A koja bi me trpila toliko...
Guest- Guest
sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:Veco,ne zazatvore li granice,početkom novembru eto me za Zg <3
Joj, vidiš ti kako je sve poludilo ne može se niš planirat!
Guest- Guest
Atlana wrote:sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:Vama muskima je bitna samo rupa jebenu mater.....zbilja imam taj osjećaj često....
Nije tako i nije njima lako.
Ja ću nastojat opisat svojim riječima kako ja to vilozovski vidim. Daklem, juriš na rupu je zapravo juriš na dostizanje stanja blaženstva koji je njima poznat, zato jer je dio njih i nekad su ga prije iskusili nakratko. E sad, svatko ima različitu percepciju o traženju kako doseći to stanje, nekom je ruka desnica spasonosni izgovor da se ne maltretira sa zahtjevnim ženama (tip čikn kukavice), a nekom je ukratko nemaštovito uvalit u rupu najveći doseg (limit u vlastitom umu).
Eh, kad bi znali, kad bi znali, ne bi tražili, ne bi tražili, smirili bi se, a ne mogu. Jao, jao!
p.s. Ima i onih (jako malo) koji uče tajna znanja, al takvi su ženama dosadni jer ti znaju šta hoće i malo dekolteja, sisa na izvolte ne može im dignut antenu.
Guest- Guest
Normalno da nam nije lako!
:D
Prošetan Rivom ili Stradunom i infarkt dobijen desetak puta...
:^O
:D
Prošetan Rivom ili Stradunom i infarkt dobijen desetak puta...
:^O
Guest- Guest
venus wrote:sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:Veco,ne zazatvore li granice,početkom novembru eto me za Zg <3
Joj, vidiš ti kako je sve poludilo ne može se niš planirat!
Nada umire posljednja!
Guest- Guest
i cvijet čeka pčelu,
pa osluškuje vjetar,
ali prodiku dobiva
samo muški je*ivjetar :^^
kic wrote:
i cvijet čeka pčelu,
pa osluškuje vjetar,
ali prodiku dobiva
samo muški je*ivjetar :^^
Guest- Guest
Di je taj da me poduci svojim znanjima :^Ovenus wrote:Atlana wrote:sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:Vama muskima je bitna samo rupa jebenu mater.....zbilja imam taj osjećaj često....
Nije tako i nije njima lako.
Ja ću nastojat opisat svojim riječima kako ja to vilozovski vidim. Daklem, juriš na rupu je zapravo juriš na dostizanje stanja blaženstva koji je njima poznat, zato jer je dio njih i nekad su ga prije iskusili nakratko. E sad, svatko ima različitu percepciju o traženju kako doseći to stanje, nekom je ruka desnica spasonosni izgovor da se ne maltretira sa zahtjevnim ženama (tip čikn kukavice), a nekom je ukratko nemaštovito uvalit u rupu najveći doseg (limit u vlastitom umu).
Eh, kad bi znali, kad bi znali, ne bi tražili, ne bi tražili, smirili bi se, a ne mogu. Jao, jao!
p.s. Ima i onih (jako malo) koji uče tajna znanja, al takvi su ženama dosadni jer ti znaju šta hoće i malo dekolteja, sisa na izvolte ne može im dignut antenu.
Guest- Guest
sᴜᴋᴋᴜʙᴜs wrote:
Nada umire posljednja!
Nada nije strategija! To mi je najdraža rečenica koja surovo razbija uzaludno nadanje i potiče aktivnost
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50