Zagrepčani napuštaju centar, traže se tereni i kuće na periferiji
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zagrepčani napuštaju centar, traže se tereni i kuće na periferiji
vuksadinare wrote:u žažini bila raketna baza jna...tu je poginuo i marijan celjak
Nije loše tamo
Iako preferiram Zagorje, prema Sloveniji
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A vlakom ti treba do zagreba otprilike isto kao tramvajem iz prečkog do centramichaellcmacha wrote:kod mene se doselilo nekoliko zagrepčanaca, raznih generacija... upoznao sam jedne od tih lik je ko ja 5 banki i supruga ko moja oko 4ipo. on u mirovini ona radi u holdingu... on mi veli da su živjeli u španskom, tamo iza Antunovića... uglavnom sa ženom mu radi jedna tu siščanka sa Zelenjaka i kak su se skompale ona je išla tu k njoj i vidjela je kuću koja se prodaje koje je odlične izvedbe sa ogromnim dvorištem, u ulici kroz koju prođe za cijeli dan 5 automobila, 3 minute autom do trgovačkih centara, kilometar (10 minuta hoda do centra na čijem špicu su želj. i autobusni kolodvor jedan kraj drugog) i nagovorila ona supruga da se raskusuraju u zegeju i kupe ovo ovdje... tamo prodali za 150 000 eura relativno lošije i starije, ovdje kupili za 75 000 eura bolje i novije, ostalo im resto dosta novaca, žena putuje svaki dan na posao i sad joj ispadne lakše doći na posao bez ikakvog presinga... autobusi i vlakovi kad se zbroji za zg idu svakih 20 minuta u oba smjera...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
darth_vader and michaellcmacha like this post
Oni koji imaju miljone točnije. Eura.Hektorović wrote:kaya wrote:Pa i po zagrebu živi po pantovčaku i tuškancu. Centar je nešto drugo...Hektorović wrote:Mislim Rim je i gori, al tamo elita uglavnom ne živi u centru nego po pastoralnim vilama iza visokih bedema...
Pa da oni koji imaju lovu i žele kvalitet života
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
evo ja prodajem svoj stan u vrapču, cijena sitnica, 150 ooo eura, 100m2 + okućnice 80m2, parkirno mjesto s jedne strane a s druge krušna peć, fantastična smokva i mogućnost malenog vrta ili travnjaka. Nova PVC stolarija, nove kanalizacijske i vodovodne cijevi, dobar dio stana i nova elektro instalacija, posebno kupatilo i poseban wc, 4 sobe plus dnevni boravak plus zasebna kuhinja.kaya wrote:Oni koji imaju miljone točnije. Eura.Hektorović wrote:kaya wrote:
Pa i po zagrebu živi po pantovčaku i tuškancu. Centar je nešto drugo...
michaellcmacha likes this post
tre wrote:evo ja prodajem svoj stan u vrapču, cijena sitnica, 150 ooo eura, 100m2 + okućnice 80m2, parkirno mjesto s jedne strane a s druge krušna peć, fantastična smokva i mogućnost malenog vrta ili travnjaka. Nova PVC stolarija, nove kanalizacijske i vodovodne cijevi, dobar dio stana i nova elektro instalacija, posebno kupatilo i poseban wc, 4 sobe plus dnevni boravak plus zasebna kuhinja.kaya wrote:Oni koji imaju miljone točnije. Eura.Hektorović wrote:
lijepo zvuči :)
malo bi se cijena mogla naetgnuti i prolazi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
baš sad to sve radim a iskreno ne da mi se više zajebavati s tim stanom i rado bi do žive love da mogu krenuti u neke druge vode i investicije, ovo mi je velika zajebancija na relaciji vk zg vkepikur37 wrote:tre wrote:evo ja prodajem svoj stan u vrapču, cijena sitnica, 150 ooo eura, 100m2 + okućnice 80m2, parkirno mjesto s jedne strane a s druge krušna peć, fantastična smokva i mogućnost malenog vrta ili travnjaka. Nova PVC stolarija, nove kanalizacijske i vodovodne cijevi, dobar dio stana i nova elektro instalacija, posebno kupatilo i poseban wc, 4 sobe plus dnevni boravak plus zasebna kuhinja.kaya wrote:
Oni koji imaju miljone točnije. Eura.
michaellcmacha likes this post
tre wrote:baš sad to sve radim a iskreno ne da mi se više zajebavati s tim stanom i rado bi do žive love da mogu krenuti u neke druge vode i investicije, ovo mi je velika zajebancija na relaciji vk zg vkepikur37 wrote:tre wrote:
evo ja prodajem svoj stan u vrapču, cijena sitnica, 150 ooo eura, 100m2 + okućnice 80m2, parkirno mjesto s jedne strane a s druge krušna peć, fantastična smokva i mogućnost malenog vrta ili travnjaka. Nova PVC stolarija, nove kanalizacijske i vodovodne cijevi, dobar dio stana i nova elektro instalacija, posebno kupatilo i poseban wc, 4 sobe plus dnevni boravak plus zasebna kuhinja.
razumijem...
cijena je ok
eventualno u pregovorima još nešto malo skinuti ali u načelu sve 5
ja sm mislio u zgeju kupovati ali sam odustao...
2015-08-06
Hektorović wrote:kaya wrote:A čuj, ako ima netko lovu za renoviranje je ok. Ako nema stavi montažnu u sv.nedjelju i gleda potok. Tko što voli..
Renovira svoj stan, al ne renovira čitavu verikalu, jer uvijek imaš neku babu, debila il nešto tako... pa može zbubat veliku lovu, a u podrumu štakori i jezerce od kanalizacije...
pa to je nama bio problem... moš ti stan držat apoteka, ali podrum u tri etaže i onda sretneš glodavca na stubištu na drugom katu, ili ti neki debil otvara prozore na stubištu pa golubi uredno seru po njemu
tre wrote:evo ja prodajem svoj stan u vrapču, cijena sitnica, 150 ooo eura, 100m2 + okućnice 80m2, parkirno mjesto s jedne strane a s druge krušna peć, fantastična smokva i mogućnost malenog vrta ili travnjaka. Nova PVC stolarija, nove kanalizacijske i vodovodne cijevi, dobar dio stana i nova elektro instalacija, posebno kupatilo i poseban wc, 4 sobe plus dnevni boravak plus zasebna kuhinja.kaya wrote:Oni koji imaju miljone točnije. Eura.Hektorović wrote:
malo iznad onog što mogu skupit, ali ako to nije zadnja cijena možemo se dogovorit...
kolko daleko je u brdo?
još ćete vas dvojica pazariti :)marcellus wrote:kolko daleko je u brdo?
2015-08-06
epikur37 wrote:još ćete vas dvojica pazariti :)marcellus wrote:kolko daleko je u brdo?
treba mi nešto veće, djeca... s vrtom i stablom, i na zapadu zagreba
marcellus wrote:epikur37 wrote:još ćete vas dvojica pazariti :)marcellus wrote:kolko daleko je u brdo?
ma sigurno,
klinci rastu a u gajbici na nekom katu...to je za popizditi, prizemlje i dvoriste..zakon..
kod mene se skupi balavurdija ioz cijele ulice, stavio sam im trampolin i ljuljačke...igraju se grade kućice, sade okolo..gaze mi po vrtu, kad popizdim rastjeram sve :D
2015-08-06
Najljepše u centru su zgodne zenske koje se setkaju i pokazuju.
Ostalo je nevazno:)
Ostalo je nevazno:)
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Nije, iako je i kod njene predaje bio hlavni pregovarač... Poginuo je kod predaje raketne baze kod Šašine gredevuksadinare wrote:u žažini bila raketna baza jna...tu je poginuo i marijan celjak
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja sam išao neki dan u zg u slatinsku banku tamo blizu morha... Sjeo u bus u 6,45, u busu par ljudi, došao u zg u 08,00 pjehaka otišao do banke i sve obavio do 09,30 vratio se na kolodvor i nazad u sisku bio u 11,20....kaya wrote:A vlakom ti treba do zagreba otprilike isto kao tramvajem iz prečkog do centramichaellcmacha wrote:kod mene se doselilo nekoliko zagrepčanaca, raznih generacija... upoznao sam jedne od tih lik je ko ja 5 banki i supruga ko moja oko 4ipo. on u mirovini ona radi u holdingu... on mi veli da su živjeli u španskom, tamo iza Antunovića... uglavnom sa ženom mu radi jedna tu siščanka sa Zelenjaka i kak su se skompale ona je išla tu k njoj i vidjela je kuću koja se prodaje koje je odlične izvedbe sa ogromnim dvorištem, u ulici kroz koju prođe za cijeli dan 5 automobila, 3 minute autom do trgovačkih centara, kilometar (10 minuta hoda do centra na čijem špicu su želj. i autobusni kolodvor jedan kraj drugog) i nagovorila ona supruga da se raskusuraju u zegeju i kupe ovo ovdje... tamo prodali za 150 000 eura relativno lošije i starije, ovdje kupili za 75 000 eura bolje i novije, ostalo im resto dosta novaca, žena putuje svaki dan na posao i sad joj ispadne lakše doći na posao bez ikakvog presinga... autobusi i vlakovi kad se zbroji za zg idu svakih 20 minuta u oba smjera...
Kad idem plaćati račune u poštu u centar, i dok obiđem kaufland i lidl i popijem kavu s frendom ubijem sat dva više, neg u zg i doma...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma možemo se dogovoriti ako si za, nije problem i još to zalijemo s čim poželimo. Stan je 1/1 na meni pa će svaka banka to bez problema pogurati.marcellus wrote:tre wrote:evo ja prodajem svoj stan u vrapču, cijena sitnica, 150 ooo eura, 100m2 + okućnice 80m2, parkirno mjesto s jedne strane a s druge krušna peć, fantastična smokva i mogućnost malenog vrta ili travnjaka. Nova PVC stolarija, nove kanalizacijske i vodovodne cijevi, dobar dio stana i nova elektro instalacija, posebno kupatilo i poseban wc, 4 sobe plus dnevni boravak plus zasebna kuhinja.kaya wrote:
Oni koji imaju miljone točnije. Eura.
malo iznad onog što mogu skupit, ali ako to nije zadnja cijena možemo se dogovorit...
nije u brdu, blizu veberovog bivšeg boravišta prema bolonjimarcellus wrote:kolko daleko je u brdo?
tre wrote:nije u brdu, blizu veberovog bivšeg boravišta prema bolonjimarcellus wrote:kolko daleko je u brdo?
pogubio sam svojevremeno sve tel brojeve u mobitelu, nešto mu se ružno desilo, pa mi ga pošalji na poruku - moj broj je isti
klinke će ti u školu, doslovce je vidiš s prozoramarcellus wrote:epikur37 wrote:još ćete vas dvojica pazariti :)marcellus wrote:kolko daleko je u brdo?
To je odlika američkih gradova. Nekada luksuzni kvartovi danas su gradska geta u kojima žive crnci,Latinosi i bijeli škart.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Stranka Centar tek osnovana, već je napuštaju članovi
» Jevreji napuštaju Francusku, traže spas u obećanoj zemlji
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Zagrepcani gundjaju jer imaju problema sa otpadom
» Jevreji napuštaju Francusku, traže spas u obećanoj zemlji
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» Zagrepcani gundjaju jer imaju problema sa otpadom
Page 4 of 6